Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk tup bebek tedavisinde 3 transfer olup tutan varmi
Ben 3. Transferimdi ilk ikisi normal tup bebek bu sonuncusu ise donsurulmus embriyoydu cok sukur elhamdulilllah Rabbim hayirlisyla nasib etsin (amin) simdi gun sayiyorum. Size de Rabbim en kisa zamanda nasib etsin
Hayirli dogumlarin olsn canm Benm ilk tup bebek tedavim 3 yumurta transferm oldu tutma ihtimali nedir Boyle 3lu transfer olup bebegi tutunan varmi acaba
NE guzel Allah tum isteyenlere icinde Banada nasil eder insallah sanada hayrli dogumlarin olsn transfer sonrasi neler yaptn hep dinlendin mi Ben 2 saatlik yok cektim sehir disinda tedavi gordum bugun 3 embriyom transfer edildi
NE guzel Allah tum isteyenlere icinde Banada nasil eder insallah sanada hayrli dogumlarin olsn transfer sonrasi neler yaptn hep dinlendin mi Ben 2 saatlik yok cektim sehir disinda tedavi gordum bugun 3 embriyom transfer edildi
benımde transferden 7 gun oldu daha ıkı tane transfer edıldı bakalım ınsallah ıyı olur sonuc hayırlısı ınsallah ısteyen herkes bebegını kucagına alır saglıklı sıhatlı ınsallah
benımde transferden 7 gun oldu daha ıkı tane transfer edıldı bakalım ınsallah ıyı olur sonuc hayırlısı ınsallah ısteyen herkes bebegını kucagına alır saglıklı sıhatlı ınsallah