ilk tup bebek tedavisinde 3 transfer olup tutan varmi

Ben
3. Transferimdi
ilk ikisi normal tup bebek
bu sonuncusu ise donsurulmus embriyoydu
cok sukur elhamdulilllah Rabbim hayirlisyla nasib etsin (amin) simdi gun sayiyorum.
Size de Rabbim en kisa zamanda nasib etsin

Hayirli dogumlarin olsn canm Benm ilk tup bebek tedavim 3 yumurta transferm oldu tutma ihtimali nedir Boyle 3lu transfer olup bebegi tutunan varmi acaba

NE guzel Allah tum isteyenlere icinde Banada nasil eder insallah sanada hayrli dogumlarin olsn transfer sonrasi neler yaptn hep dinlendin mi Ben 2 saatlik yok cektim sehir disinda tedavi gordum bugun 3 embriyom transfer edildi

Cok stresliyim tuttumu acaba yolda arabada salllaninca gttimi tumden diye kafayi yiyorm doktorumu aradm bisey. Olmaz dedi AMA

NE guzel Allah tum isteyenlere icinde Banada nasil eder insallah sanada hayrli dogumlarin olsn transfer sonrasi neler yaptn hep dinlendin mi Ben 2 saatlik yok cektim sehir disinda tedavi gordum bugun 3 embriyom transfer edildi
SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH

RABBİM SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAH BEN 1 GÜN DİNLEDİM SONRA İŞE BAŞLADIM YANİ ÖYLE FAZLA DİKKAT ETMEDİM ALLAH OL DEYİNCE OLUYOR İÇİNİ RAHAT TUT

benımde transferden 7 gun oldu daha ıkı tane transfer edıldı bakalım ınsallah ıyı olur sonuc hayırlısı ınsallah ısteyen herkes bebegını kucagına alır saglıklı sıhatlı ınsallah
Benm tuttu inşllh Allah tüm isteyenlere nasip eder inşllh kucaklarımız dolar

X