- Konu Sahibi cimcimcime
-
benım de 2.denenmem bugun negatıf sonuc aldım bana da ilk de genetik ve kan pıhtılaşması ile ilgli testler yapıldı başka bırsey le ilgilenmedıler bundan baska test yapmıs arkadaşlar paylasırsa sevinirim bızde bılgılenmıs olurz
çok sagol canım benım dondurulmuslar var doktor hemen yapaılm dıyor sen benım en cok anlayacak durumdasın bende lab. yöntemle rahıme baktıracam dediğin tah. yaptıracam calıştıgım kurum da cok sağol canım allh inş bızede yürü ya kulum der bebeklerimizi kucagımıza alırız bırde doktorlar yaşın küçük sorunda eşinde olduğumu cok tahli yapmıyorlar bırde benım iki denememde biyokimyasal oldu bunun bir sebebi olmalı değilmi bunu açıklayan hiç bır doktor görmedim
sorunca bu tüp bebek bızımde bilmedığımız şeyler var diyorlar ben aralarında olduğum halde hiç istediğim sekilde cvp alamıyorum
benım de 2.denenmem bugun negatıf sonuc aldım bana da ilk de genetik ve kan pıhtılaşması ile ilgli testler yapıldı başka bırsey le ilgilenmedıler bundan baska test yapmıs arkadaşlar paylasırsa sevinirim bızde bılgılenmıs olurz
cnm kusura bakma ya şimdi farkettim dün yazdıgın msjı tam olarak okuyunca.2.negatifin dünmüş geçmiş olsun cnm herşey bizim için.
ilk denemede kesin olcak sanmıştım bende olmayınca 6 ay kendime gelemedim.7.ay drla görüştüm 8.ay tüp bebek yapıldı daha kendimi toplayamadan 1 sene içinde 2 negatif tüp bebek denemesi geçirdim bende.2.denemede evet üzüldüm ama biraz daha temkinliydim herhalade transferin 8.ğünü kan testi yaptırtmıştım negatif çıkınca ümidi kesmiştim 12.ğün kan testi sonucum çıkınca hastanede agladım biraz sonra kendime gelip 3. deneme için drla konuşmaya odasına girdim 1 ay ara verelim tekrarlayalım dedi.her yeni başlandıgıç yeni bir umut oluyor üzme kendini allah ol demeyince olmuyo çünkü.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.
Geçmiş olsun, bende senin gibi 2 negatifi olan bir hastayım ve bana doğru düzgün bir açıklama yapıldığını düşünmüyorum neden tutmadığıyla ilgili. Ve zaten o sonucu beklemek,sonucu almak çok zor..Yanında sana açıklama yapacak birini bulamamak daha da zor.3.denememi farklı bir merkezde yapacağım bu nedenden dolayı..
Ama dediğin gibi yeni deneme yeni bir umut,ilk seferimmiş gibi tekrar heyecan sardı.
o nedenle negatif sonuç alınca umutsuzluğa düşmeyin,toparlanıp tekrar yola devam edelim :)
Canım bende bügun doktora gıttım mens oldum dıye pazartesi gel ultr bakayım bazı tahliler yapacam dedi sendeyapılmıs tahlil sonuçlarını paylaşırsan sevenırım bende pazartesi burdan yazarım bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun allh yardımçımız olsun şimdiden kolay gelsın
inşalah cnm en kısa zamanda bizde kavuşuruz bebeklerimize.cnm benim ilk denemede yumurtarım 6 tane toplanmıştı 2. klaiteydi 2.denememde 1 kalite çıktı 11 tanetoplandı 8 tane 1 kalite çıktı.seninkilerin kaliteleri nasıldı ki?Merhabalar benimde ilk denemem tutmadı sebebi ie yumurtalarım ın kalitei düşükmüş o yüzden tutmamış ekimde kısmet olursa 2 için başlıycaz inşallah bu kez tutar allah herkesin yardımcısı olsun
Arkadaşlar galiba kalite de önmeli değil o kadar ben her iki denememde kalite 1 di olmadı burda okuyoruz 2. Kalite ikiside tutmus kısmet ve nasip diyorum bu arada ece22 bende genetik temiz çıktı pıhtılaşma temiz cıktı cd lerin hepsine doktor baktırdı hepsi temiz cıktı pazartesi ult bakalım ona göre başka ne olabilir diye bakacak gittiğim prof bakalım hepinize kolay gelsın arkaşlar bende kasımda dondurmuslarla yola devam edecem
cnm benim 13 eylülde uludag ünv. sevkim var ileri tanı ve tedavi için jinekologum sevk etti.3. deneme öncesii bi bakılsın diye ben genetik ve kan pırtılaşması testini özelde yaptırdım 3. denemeye kadar yetişsin sonuçları diye.üniversitede sonuçlar geç çıkıyor çünkü.bide cd 56clamidya trachomomotis diye bi test varmış eger üniversitede o testi istemezse oradaki dr onuda özelde yaptırmayı düşünüyorum.o testte vücut bazen dışarıdn gelen yabancı bişeyi kabul etmiyomuş embriyoyu kabul edip etmediğinemi ne bakılıyomuş.bi tek o kaldı sanırm. daha öncede hormon testleri ve rahim filmim vardı.birde 2. tüp bebek öncesinden histereskopi ameliyatı oldum oda tüp ebek tutunma şansını arttırıyomuş tanı ve tedavi amaçlı tavsiye ederim .ama histereskopi sonrası 2 ay beklenmeli tüp bebek için orası iyileşmeli.
canım sonucların ne olduu merak ettım inş herşey adına güzel olur kolay gelsın
cnm ben genetik ve kan pırtılaşması baktırmıştım en son allaha şükür temiz çıktı.
13 eylülde uludag üniversitesine gittim smear testi yaptılar birde daha önceden ne kadar test yapıldıysa hepsinin sonucunu al gel dediler bana.4 ekime randevu verdiler bakalım 4 ekimi bekliyorum şimdi.
sen neler yapıyosun_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?