ilk tüp denemesi tutmayan arkadaslar sorununuz neymişte tutmamıs konusalım mıı?

cimcimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
41
1
46
İstanbul
ilki tutmayan arkadaslara nasıl bir yol izlendi ikinci denemede ve tuttu mesela bu iş şansmı gercekten bırazda yoksa bi sorun mutlaka varmıdır.ya ıkıncısıde tutmazsa dıye korkuyorum sımdıı ben.dondurulmus denıcem..off bende sebepsız ınfertılıteymiş.simdi genetık testlere bakılacak bişi cıkmazsa nolacak bilmiyorum neye bakılır daha

YA benim ilk deneme tutmadi ama tutmama sbebiyle alakali bir aciklama yapilmadi bana dogrusu, ben negatif sonucu alinca doktoru aradim, o da uzuldu falan... Sebebimiz esimin degerleri dusuk ve yasim da 35 baska bir sey de soylenmedi, tutmamasi sans faktoru diye dusunuyorum ben...

cnm ben 2 defa defa tüp bebek denemesi yaptırdım 2 side tutmadı.yaşım 26 ve sorunumuz sebepsiz inf.dr herhangi bir sorundan şüphelenmedi.genetik test ve kan pırtılaşması testi yapıldı sonuçlar temiz çıktı.şimdi eylül sonunda 3. denememi yaptırıcam.birazda kısmet işi sanırım allah ol desin yeterki.

benım de 2.denenmem bugun negatıf sonuc aldım bana da ilk de genetik ve kan pıhtılaşması ile ilgli testler yapıldı başka bırsey le ilgilenmedıler bundan baska test yapmıs arkadaşlar paylasırsa sevinirim bızde bılgılenmıs olurz

cnm benim 13 eylülde uludag ünv. sevkim var ileri tanı ve tedavi için jinekologum sevk etti.3. deneme öncesii bi bakılsın diye ben genetik ve kan pırtılaşması testini özelde yaptırdım 3. denemeye kadar yetişsin sonuçları diye.üniversitede sonuçlar geç çıkıyor çünkü.bide cd 56clamidya trachomomotis diye bi test varmış eger üniversitede o testi istemezse oradaki dr onuda özelde yaptırmayı düşünüyorum.o testte vücut bazen dışarıdn gelen yabancı bişeyi kabul etmiyomuş embriyoyu kabul edip etmediğinemi ne bakılıyomuş.bi tek o kaldı sanırm. daha öncede hormon testleri ve rahim filmim vardı.birde 2. tüp bebek öncesinden histereskopi ameliyatı oldum oda tüp ebek tutunma şansını arttırıyomuş tanı ve tedavi amaçlı tavsiye ederim .ama histereskopi sonrası 2 ay beklenmeli tüp bebek için orası iyileşmeli.

çok sagol canım benım dondurulmuslar var doktor hemen yapaılm dıyor sen benım en cok anlayacak durumdasın bende lab. yöntemle rahıme baktıracam dediğin tah. yaptıracam calıştıgım kurum da cok sağol canım allh inş bızede yürü ya kulum der bebeklerimizi kucagımıza alırız bırde doktorlar yaşın küçük sorunda eşinde olduğumu cok tahli yapmıyorlar bırde benım iki denememde biyokimyasal oldu bunun bir sebebi olmalı değilmi bunu açıklayan hiç bır doktor görmedim sorunca bu tüp bebek bızımde bilmedığımız şeyler var diyorlar ben aralarında olduğum halde hiç istediğim sekilde cvp alamıyorum

cnm bende dondrulmuş yok hiç tekrar ilaç kullanıcam ben .ben histereskopi olduktan adet gecikesi oluyomuş ama bende olmadı ve hemen tüp bebege başlandı şimdi acaba yara iyileşmedenmi tüp bebek yapıldı diye aklımda kaldı.bende kafam rahat olmadan başlamak istemiyorum bu defa benimde yaşım 26 ve 2 tüp bebek denemesi geçirdim.hiçbir sorun yok diyor drlarda bize hatta kendiliğinden olur diyolarlar ama tüp bebeklede olmadıysa demekki var bir sorun drlar bulamıyo.onun için bu defa tahlillerimi,testlerimi baştan yaptırıp 3.denemeye temiz başlamak istiyorum.allah hakkımızda hayırlısını versin.

cnm kusura bakma ya şimdi farkettim dün yazdıgın msjı tam olarak okuyunca.2.negatifin dünmüş geçmiş olsun cnm herşey bizim için.
ilk denemede kesin olcak sanmıştım bende olmayınca 6 ay kendime gelemedim.7.ay drla görüştüm 8.ay tüp bebek yapıldı daha kendimi toplayamadan 1 sene içinde 2 negatif tüp bebek denemesi geçirdim bende.2.denemede evet üzüldüm ama biraz daha temkinliydim herhalade transferin 8.ğünü kan testi yaptırtmıştım negatif çıkınca ümidi kesmiştim 12.ğün kan testi sonucum çıkınca hastanede agladım biraz sonra kendime gelip 3. deneme için drla konuşmaya odasına girdim 1 ay ara verelim tekrarlayalım dedi.her yeni başlandıgıç yeni bir umut oluyor üzme kendini allah ol demeyince olmuyo çünkü.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

Geçmiş olsun, bende senin gibi 2 negatifi olan bir hastayım ve bana doğru düzgün bir açıklama yapıldığını düşünmüyorum neden tutmadığıyla ilgili. Ve zaten o sonucu beklemek,sonucu almak çok zor..Yanında sana açıklama yapacak birini bulamamak daha da zor.3.denememi farklı bir merkezde yapacağım bu nedenden dolayı..
Ama dediğin gibi yeni deneme yeni bir umut,ilk seferimmiş gibi tekrar heyecan sardı.
o nedenle negatif sonuç alınca umutsuzluğa düşmeyin,toparlanıp tekrar yola devam edelim :)

slm.belki.b,irbirimize.faydamız.olur

benimde.ilki.tutmadı.ama.benim.durum.farlklı.fsh.yüksekti.eşimde.sorun..vardı.7.yumurtadan.sadece.biri.5.gün.döllenmişti.oda.4.hücreli.transfer.oldu.tutmadı

dr.çok.güzel.konuştu.hatta.iki.defa.bana.fsh.yüksek..oldugunu.bu.yüzden.yumurtamın.kalitesiz.oldugunu.döllenme.olmadıgı.ve.dölleneninde.tutmadıgı.söyledi

sagol cnm.banada sorun şu denmedi bende merkez değiştirmek istedim senin gibi ama bir taraftanda bursada en iyi hastane acıbadem lab. ii.embriyolaguda
teknolojinin en iyiini kullanıyorlar.birde en baştan beri kullanılan ilaçları yumurtalrımın nasıl cvp verdiğini bu drum daha ii biliyor başka bir merkezde başka bir drla tekrar başa dönmek istemedim açıkçası.
sen hangi şehirdesin,hangi merkez?
bir sürü arkadaşımınla aynı merkezdeydim ve onların tutunca demek drda değil sorun bende gibi geldi.tabi bu işler birazda kısmet işi.allah ol demeyince olmuyor.
inşallah bu son denememiz olur .

Canım bende bügun doktora gıttım mens oldum dıye pazartesi gel ultr bakayım bazı tahliler yapacam dedi sendeyapılmıs tahlil sonuçlarını paylaşırsan sevenırım bende pazartesi burdan yazarım bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun allh yardımçımız olsun şimdiden kolay gelsın

cnm bana ve eşime geetik test yapıldı sonuç: temiz çıktı
bana kan pırtılaşması testi yapıldı:sonuç temiz çıktı
cnm e2-progestan bakmıştı daha önce şahin bey tedavi öncesi iyi demişti tedaviye başlamıştı.cnm birde 2. deneme öncesi rahim biraz kalın gelmişti şahin beye histereskopi ameliyatı olmuştum.bişey çıkmadı ondanda.
genetik test ve kan pırtılaşmasını isterse sonuç hemen çıkmıyo en az 10 günde çıkıyor sonuçlar.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

Merhabalar benimde ilk denemem tutmadı sebebi ie yumurtalarım ın kalitei düşükmüş o yüzden tutmamış ekimde kısmet olursa 2 için başlıycaz inşallah bu kez tutar allah herkesin yardımcısı olsun

Merhabalar benimde ilk denemem tutmadı sebebi ie yumurtalarım ın kalitei düşükmüş o yüzden tutmamış ekimde kısmet olursa 2 için başlıycaz inşallah bu kez tutar allah herkesin yardımcısı olsun
inşalah cnm en kısa zamanda bizde kavuşuruz bebeklerimize.cnm benim ilk denemede yumurtarım 6 tane toplanmıştı 2. klaiteydi 2.denememde 1 kalite çıktı 11 tanetoplandı 8 tane 1 kalite çıktı.seninkilerin kaliteleri nasıldı ki?

Arkadaşlar galiba kalite de önmeli değil o kadar ben her iki denememde kalite 1 di olmadı burda okuyoruz 2. Kalite ikiside tutmus kısmet ve nasip diyorum bu arada ece22 bende genetik temiz çıktı pıhtılaşma temiz cıktı cd lerin hepsine doktor baktırdı hepsi temiz cıktı pazartesi ult bakalım ona göre başka ne olabilir diye bakacak gittiğim prof bakalım hepinize kolay gelsın arkaşlar bende kasımda dondurmuslarla yola devam edecem

dogru diyosun cnm bu işler kısmet işi birazda.olacagı olunca oluyor işe.
beim drumda doç.cnm.o da olucak diyo ama ne zaman bakalım.allah hakkımızda hayırlısını versin tez zamanda inşallah
benim dondurulmuşum hiç yok tekrar ilaç kullanıcam .

canım sonucların ne olduu merak ettım inş herşey adına güzel olur kolay gelsın

canım sonucların ne olduu merak ettım inş herşey adına güzel olur kolay gelsın

cnm ben genetik ve kan pırtılaşması baktırmıştım en son allaha şükür temiz çıktı.
13 eylülde uludag üniversitesine gittim smear testi yaptılar birde daha önceden ne kadar test yapıldıysa hepsinin sonucunu al gel dediler bana.4 ekime randevu verdiler bakalım 4 ekimi bekliyorum şimdi.
sen neler yapıyosun_?

canım bende sadece c3 ve c4 ,lubus antıkogulas istedı onlarda temız cıktı 2 ay dınlen donmuslarla devam edelım dedı ama ben cok korkuyorum rahımle ılgıle testler ve lab yapalım dedım oralı olmadı kafam karısık testlerınden ve durumun haberdar edersen sevınırm kib hersey gönlumuzce olur inş kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…