ilk tüp denemesi tutmayan arkadaslar sorununuz neymişte tutmamıs konusalım mıı?

bnmde bir negatif tüp bebek denemem var .dr.um bizim için ilk 3deneme önemli 3.de olmazsa başarısız kabul ediyoruz demişti ve ileri test falan yapılmadı şimdi okuduuma göre terimleri bile ilk kez duyduğum birsürü test var...
kan pıhtılaşması be genetik test fiyatları ne acaba kızlar??

ben şöyle geçerken bir slmmmm demek istedim ama bir baktım ki tüm arkadaşlarım buradaymışşşş giz ,ece azazil vs vs sizi burada gördüğüme sevindim kızlar

bnmde bir negatif tüp bebek denemem var .dr.um bizim için ilk 3deneme önemli 3.de olmazsa başarısız kabul ediyoruz demişti ve ileri test falan yapılmadı şimdi okuduuma göre terimleri bile ilk kez duyduğum birsürü test var...

tıp fakultelerınde genellik tüm testleri yapıyorlar ondan ücret almıyorlar ama bazı testler var oda fakultelerde yok onuda özelde ck uygun fıyata yapıyorlar en son yaptığım tahlılı özelde 10 milyona yaptım bunun gıbı sanada kolay gelsın

merhaba kizlar, bende aranizda yeniyim, 2.denemedeyim suanda. 6 ay kadar oncesinde basarisiz bir denememiz oldu ne yazikki. basarisizligi ile ilgili, doktorum, oncelikle rezevr sorunu oldugunu cok oncesinde soyleyip- bu deneme icin embrio kalitesinden kaynakli olabilir, bizim kaliteli olarak sectigimiz oncu embriyonun da %50 dna-mi genetigimi ne bozuk olabiliyor demisti. Bu durumda sanssiz bir deneme olarak degerlendirilmis oldu. Ama suan 2.yi yapiyoruz, yeniden sanssizlik olmamasi ya da baska sorunlar olmamasi icin dua ediyorum. Eskiden ilk denemede en az 2 embriyo koyuyorlardi, basari sansi yuksekti. Simdi 1 deneme 1 embriyo oldugundan, 2 deneme 1 deneme gibi oldu. benim icin zaten, 2 iyi embriyom olmadigindan, 2 koyma sansi bile yoktu ama neysee.. hepimiz icin hayirlisi kizlar, 3.ekimde buradan guzel haberler vermeyi umuyorum.

canım bende sadece c3 ve c4 ,lubus antıkogulas istedı onlarda temız cıktı 2 ay dınlen donmuslarla devam edelım dedı ama ben cok korkuyorum rahımle ılgıle testler ve lab yapalım dedım oralı olmadı kafam karısık testlerınden ve durumun haberdar edersen sevınırm kib hersey gönlumuzce olur inş kolay gelsın

cnm senden istediği o testlerle ne anlaşılıyo bagışıklık ile ilğili filanmı?
ay bir sürü test filan var hangi biriyle ugraşıcaz bilmiyorum.hayırlısı olsun cnm benim dondurulmuşum filanda yok tekrar ilaç tekrar upo filan gözümde büyüyo valla.bir dahaki ay başlıcam bende tedaviye inşallah tüm sonuçlarım yetişir başlayana kadar.haber veririm tabi cnm sende haber ver olurmu? kendine ii bak cnm

cnm benimde 3. denemem olucak ilk 2 deneme olmayınca genetik ve kan pırtılaşması istendi özelde 500-600 tl fiyat çıkıyor.sgk nın anlaşmalı oldugu çok az yer var.bursada yokmuş hatta.ankara hrs kadın hastalıkları hastanesine kargoyla 2 tüp benden 1 tüp eşimden burda kan aldırarak yolladık bizde 112 tl tuttu.fakültede yapılmıyormuş ama onlar anlaşmalı bir merkezeygun fiyata yolluyorlarmış.sonuç 10-20 gün arasında çıkıyor.

ben şöyle geçerken bir slmmmm demek istedim ama bir baktım ki tüm arkadaşlarım buradaymışşşş giz ,ece azazil vs vs sizi burada gördüğüme sevindim kızlar

yetercim hoşgeldin cnm.evet burdayız arada ggeçerken değil sık sık ugra sen buraya olurmu?

merhaba kizlar, bende aranizda yeniyim, 2.denemedeyim suanda. 6 ay kadar oncesinde basarisiz bir denememiz oldu ne yazikki. basarisizligi ile ilgili, doktorum, oncelikle rezevr sorunu oldugunu cok oncesinde soyleyip- bu deneme icin embrio kalitesinden kaynakli olabilir, bizim kaliteli olarak sectigimiz oncu embriyonun da %50 dna-mi genetigimi ne bozuk olabiliyor demisti. Bu durumda sanssiz bir deneme olarak degerlendirilmis oldu. Ama suan 2.yi yapiyoruz, yeniden sanssizlik olmamasi ya da baska sorunlar olmamasi icin dua ediyorum. Eskiden ilk denemede en az 2 embriyo koyuyorlardi, basari sansi yuksekti. Simdi 1 deneme 1 embriyo oldugundan, 2 deneme 1 deneme gibi oldu. benim icin zaten, 2 iyi embriyom olmadigindan, 2 koyma sansi bile yoktu ama neysee.. hepimiz icin hayirlisi kizlar, 3.ekimde buradan guzel haberler vermeyi umuyorum.

cnm hoşgeldin aramıza.bende 26 yaşındayım 2 başarısız enemem oldu 3. denememde ekim ayında olcak inşallah bir aksilik çıkmazsa.bendede yaşıma göre rezerv azlığı var 1. katile embriyom çıkıyor ama dondurulmaya kalmıyor.ilk denemede 2. kalite 1 tane transfer edilmişti 2. gün embriyosu olmadı.2. denememdede 1 tane 1 kalite 1 tanede 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi yine olmadı şimdi bu 3. denemede olur inşallah allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

cnm benimde 3. denemem olucak ilk 2 deneme olmayınca genetik ve kan pırtılaşması istendi özelde 500-600 tl fiyat çıkıyor.sgk nın anlaşmalı oldugu çok az yer var.bursada yokmuş hatta.ankara hrs kadın hastalıkları hastanesine kargoyla 2 tüp benden 1 tüp eşimden burda kan aldırarak yolladık bizde 112 tl tuttu.fakültede yapılmıyormuş ama onlar anlaşmalı bir merkezeygun fiyata yolluyorlarmış.sonuç 10-20 gün arasında çıkıyor.

yetercim hoşgeldin cnm.evet burdayız arada ggeçerken değil sık sık ugra sen buraya olurmu?

cnm hoşgeldin aramıza.bende 26 yaşındayım 2 başarısız enemem oldu 3. denememde ekim ayında olcak inşallah bir aksilik çıkmazsa.bendede yaşıma göre rezerv azlığı var 1. katile embriyom çıkıyor ama dondurulmaya kalmıyor.ilk denemede 2. kalite 1 tane transfer edilmişti 2. gün embriyosu olmadı.2. denememdede 1 tane 1 kalite 1 tanede 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi yine olmadı şimdi bu 3. denemede olur inşallah allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

gelirim bebeğim hemde sıksık:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

cnm senden istediği o testlerle ne anlaşılıyo bagışıklık ile ilğili filanmı?
ay bir sürü test filan var hangi biriyle ugraşıcaz bilmiyorum.hayırlısı olsun cnm benim dondurulmuşum filanda yok tekrar ilaç tekrar upo filan gözümde büyüyo valla.bir dahaki ay başlıcam bende tedaviye inşallah tüm sonuçlarım yetişir başlayana kadar.haber veririm tabi cnm sende haber ver olurmu? kendine ii bak cnm

canım bu testleri gebelikleri kanama ile biten kişilerde yapıyorlarmıs yanı yüksek düzeyde pıhtılaşma sorunu olanlarda bende buu sorun yok ama ben her ikiside beta hcg yükseliyor sonra bır anda düşüyor ve kanama ile sonuçlanıyor doktor ondan istedi herhalde bende artık hiç bırsey anlamıyor

canım bu testleri gebelikleri kanama ile biten kişilerde yapıyorlarmıs yanı yüksek düzeyde pıhtılaşma sorunu olanlarda bende buu sorun yok ama ben her ikiside beta hcg yükseliyor sonra bır anda düşüyor ve kanama ile sonuçlanıyor doktor ondan istedi herhalde bende artık hiç bırsey anlamıyor

cnm benim adet kanamam ilaçları bırakınca başlıyor.prgestan fitil veriyolar günde 3 defa .test günü negatif çıkınca ilaçları kes diyolar sonra adet kanam başlıyor.
birde bizde transefer günü 1 ertesi gün 1 göbekten kan pırtılaşması için iğne vuruluyor.climara bantlar kalçaya yapıştırılıyo yumurta toplama günü test gününe kadar kalıyor .benim 2 başarısız deneme oldugu için ben araştırılsın dedim druma oda ii o zaman eşinde ve sende genetik bakalım birde sende kan pırtılaşması bakalım dedi başka yapılcak bir şey yok dedi onlarda temiz çıktı şimdi neye bakılcak bende bilmiyorum valla.

benim ilk denemem ankarada özel bir hastanede olmuştu(ocak 2011)ama transfer aşamasına bile gelemedik çünkü yumurtalar döllenmedi şok olmuştum.sonraki denemede yumurta kalitesini artırmak için ilaç verildi 2 ay boyunca kullandım,bu sefer döllenme oldu hatta transfer bile yapıldı ama tutmadı.kanda genetiğe baktılar sonuçlara göre kan pıhtılaşma sorunu çıktı ve iğneler kullanmaya başladım.progestron hormonu fazla çıktı ve rahim duvarı kalınlığı istenilen miktara gelsin diyede ilaçlar kullandım.yani olası tüm olumsuzlukları gidermeye çalıştık 3. deneme için.3.denemede yumurtalar toplandıktan sonra dondurma işlemi yapıldı yaklaşık 2 ay sonrada transfer yapıldı.şimdide test tarihlerini bekliyorum...:16:

Benim de ilk denemem tutmadı.ikinciye genetik testler yapıldı bir sorun çıkmadı.ve pgt ile başladık tedaviye.bir sorun olmadığını söylemişti doktor ilki tutmadığında hatta şaşırdı tutmalıydı diye.ikinciye de yumurtalarım toplandı.1 ay sonra transferim var.umarım hepsi genetik testi geçer...:58:

benim ilk denemem ankarada özel bir hastanede olmuştu(ocak 2011)ama transfer aşamasına bile gelemedik çünkü yumurtalar döllenmedi şok olmuştum.sonraki denemede yumurta kalitesini artırmak için ilaç verildi 2 ay boyunca kullandım,bu sefer döllenme oldu hatta transfer bile yapıldı ama tutmadı.kanda genetiğe baktılar sonuçlara göre kan pıhtılaşma sorunu çıktı ve iğneler kullanmaya başladım.progestron hormonu fazla çıktı ve rahim duvarı kalınlığı istenilen miktara gelsin diyede ilaçlar kullandım.yani olası tüm olumsuzlukları gidermeye çalıştık 3. deneme için.3.denemede yumurtalar toplandıktan sonra dondurma işlemi yapıldı yaklaşık 2 ay sonrada transfer yapıldı.şimdide test tarihlerini bekliyorum...:16:

umarim sonuc pozitif olur , bizi de haberdar et ki umut olasin bizim gibilere...

benimde 1 tane olumsuz denemem var dondurulmuşlara geçecem ama beklemedeyim şuan neden tutmadığınında nedeni yok çünkü bizimki nedensiz kısırlık başından beri şanşım çok yüksekti benle birlikte yaptıran 3 kişinin tuttu sadece benimki tutmadı ki onlarında sorun erkek infertilitesiydi ama onlarınki tuttu yaş olarakta en küçük bendim 24 yaşındayım daha ne olsun tutması için ama olmayınca olmuyor ..:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

benimde 1 tane olumsuz denemem var dondurulmuşlara geçecem ama beklemedeyim şuan neden tutmadığınında nedeni yok çünkü bizimki nedensiz kısırlık başından beri şanşım çok yüksekti benle birlikte yaptıran 3 kişinin tuttu sadece benimki tutmadı ki onlarında sorun erkek infertilitesiydi ama onlarınki tuttu yaş olarakta en küçük bendim 24 yaşındayım daha ne olsun tutması için ama olmayınca olmuyor ..:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım zamanı gelmemiş benim kız kardeşim dün negatif aldı yaşı 31 1. kalite embiryo transfer edlidi sebebpsiz infertilite ama olmayınca olmuyor
rabbim hepimizn yzünü gülüdürsün inş

maalesef benimde ilk tüp bebek denemem olmadıı.... ne kadar olup olmama ihtimalinini tedavi süreci boyunca kendimizi telkin etmeye çalışsakta ..o negatif sonucu öğrendiğin an insanın yüreği dayanmıyor... neysekii allah büyükk herşeyde vardır bir hayır ....allah evlat isteyen herkesin yüzününü güldürür....bunca tedaviiden sonra hala ne sorunum olduğunu bilmiyorumm...doktorlara kalsa herşey normal...şuan gerçekten ne yapmam gerektiğiini bilemiyorumm ...bildiğim tek şey rabbim nasip ederse ol derse hangi şart olursa olsun olur....daha zamanımız varr heraldee....

benim de ilk tüp bebek denemem olumsuz oldu.... şimdi ikinci için nelere dikkat etmek gerek onu araştırıyorum... Zeynep kamil de yaptırdım. memnun kalmadım.. doktorlar ilgisizlerdi... tedavi basından sonuna doktoru gördümmü ..yok.. hep hemşireler arada...

benim ilk tüp bebek denenmem tutmadı ne yazıkki çünkü yumurtaların kalitesi düşüktü. sonrasında bir de histeroskopi oldum. kanalım biri tıkalıymış iptal edildi. 2. tedavimle kızıma hamile kaldım. 3. tedavimde tutmadı çünkü yine yumurta kalitesizdi. şimdi 4. tedavime hazırlanıyorum. Allah kerim. fsh yüksekliği var bu nedenle yumurta sayım ve kalitesi az. 4. tedavimden önce doktorum 4 ay süre ile dhea kullanmamı istedi.

benim ilk denemem ankarada özel bir hastanede olmuştu(ocak 2011)ama transfer aşamasına bile gelemedik çünkü yumurtalar döllenmedi şok olmuştum.sonraki denemede yumurta kalitesini artırmak için ilaç verildi 2 ay boyunca kullandım,bu sefer döllenme oldu hatta transfer bile yapıldı ama tutmadı.kanda genetiğe baktılar sonuçlara göre kan pıhtılaşma sorunu çıktı ve iğneler kullanmaya başladım.progestron hormonu fazla çıktı ve rahim duvarı kalınlığı istenilen miktara gelsin diyede ilaçlar kullandım.yani olası tüm olumsuzlukları gidermeye çalıştık 3. deneme için.3.denemede yumurtalar toplandıktan sonra dondurma işlemi yapıldı yaklaşık 2 ay sonrada transfer yapıldı.şimdide test tarihlerini bekliyorum...:KK16:

benim de ilk denemem de döllenme olmadı dediler. sebebini bu hafta ogrenmeye gidicem .. ayaklarım gitmiyor o hastaneye aslında... çok ümitliydim ben de... yumurta kaliıtesini artıran ne gibi ilaçlar kullanıyorsun arkadaşım...

Back
X