• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp denemesinde hamile kalanlar, nerede ve ne kadara yaptırdığınızı paylaşır mısı

Canım benimde eşimde sperm azlığı ve hareket problemi vardı yaklaşık on iki gün iğne tedavim sürdü on üçüncü gün yumurta toplama işlemi yapıldı 16 adet yumurta toplandı 11 döllendi son aşamada 8 düştü 3 adet transfer yapıldı diğerleri kaliteli olmadığı için dondurulamadı 1 tanesi tuttu işte gerisi vahim ama doktoruna güven emin ol çok iyi kalpli bir doktor moralini yüksek tut en kısa zamanda senden ve beklemede olan herkesten güzel haberler alırım

Canım benimde eşimde sperm azlığı ve hareket problemi vardı yaklaşık on iki gün iğne tedavim sürdü on üçüncü gün yumurta toplama işlemi yapıldı 16 adet yumurta toplandı 11 döllendi son aşamada 8 düştü 3 adet transfer yapıldı diğerleri kaliteli olmadığı için dondurulamadı 1 tanesi tuttu işte gerisi vahim ama doktoruna güven emin ol çok iyi kalpli bir doktor moralini yüksek tut en kısa zamanda senden ve beklemede olan herkesten güzel haberler alırım

gerisi vahim derken neyi kastediyorsun onurcuğum, riskte misin?

onu seviyorum merhaba cnm birşey soracam sana çok araştırdım eşim varikosel ameliyatını da acıbademde olmuştu bende cem demirel e gidicem önümüzdeki ay kısmetse ben ilaçlar dahil 4.500 ytl biliyordum böyleyse daha da pahalı oluyormuş sen bu fiyatımı ödedin ilaç için birşey yapılamıyormu rapor falan acaba merkezde hiç yardımcı olmuyorlarmı acaba

arkadaşlar merhaba, 14 aydır deniyoruz bir problem olmamasına rağmen, gebelik oluşmuyor, eşim de askere gitti, 5 ay sonra geldiğinde hemen tüp yapalım diyorum, ama kafam öyle karışık ki...kime, nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım, ilk denemede hamile kalmak bana önemli bir kriter olarak görünüyor...nerede yaptırdığınızı ve ne kadara mal olduğunu yazarsanız sevinirimm.
selam benimde ilk denememde tuttu bende pko vardı sadece bir kez aşılama denedim ardından tüp bebek yaptırdım jinemed kalamış merkezinde 5500 ytl ye felan maloluyor

Back
X