ilk tüpbebek denemem-"meralun"

Progesteron jel yada iğne gebeliğin 12. haftasının sonuna kadar devam ediyor ama belki sadece crinon a devam edebilirler dert etme hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık.

canım hepiniz sağolun Şeniz

yarın öğleden sonra yapıtırıcam 3. testi bakalım hayırlısı inşallah

bana dua edin:1hug:

duacınız canım hiç merak etme Öncelikle hayırlısı neyse o olsun ve olumlu düşün bizde dua ediyoruz iyi gelir merak etme sonucun

Canım dualarımız hep seninle a.s. Umarım güzel haberlerle dönersin Kendini hiç üzme sakın ve bol bol dinlen :)))

desteğiniz için çok teşeşkkür ediyorum kızlar ne desem az

öğleden sonra yaptırıcaz testi hayırlısı inşalllah

ben de yatmaktan belim ağrıdı, yinede korkuyorum yatmaya devam :)

iyi haberleri vericem inşallaah

desteğiniz için çok teşeşkkür ediyorum kızlar ne desem az

öğleden sonra yaptırıcaz testi hayırlısı inşalllah

ben de yatmaktan belim ağrıdı, yinede korkuyorum yatmaya devam :)

iyi haberleri vericem inşallaah

allah yardımcın olsun canım inş güzel haberlerle gelirsin a.s.

merhaba kızlar

yazacaktım ama inanmazsınız elektrikler gitti :)

eeeeee ben de sevinsem mi artık bilemiyorum

16. gün değerim 275.8 çıktı kızlar

:teytey::teytey::teytey::asigim::1hug:

desteğiniz için çoooooooooooook teşekkür ederim:1hug:
kızlar ne kadar değerli olduğunu bilemezsiniz :asigim:
tabi yolun başındayız daha ben bile anlamadım ne oluyor, inanamıyorum doğrusulaelaelaelaelae

eminim ki, hepimiz birer birer kavuşacağız bebişlerimizea.sŞeniz

sadece Sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin Rabbim hepimize:1rolleyes::asigim:

meralun tebrik ederim canım.hepimiz seni bekliyoduk valla çok sevindim.Özellikle ben daha bi heyecanla bekliyodum seni.Çünkü seninle derdimiz aynı.bende 4.evre endometriozisten ameliyat oldum ve tüplerim kapanmış.27sinde transferim yapıldı.şimdi sonuç bekliyorum 6 haziran cuma günüde sonuç günüm.Sende bizim için dua et.

canım tebrık edıyorummmm bende dün baktım tesekkur etmişsin ama degerı yazmamıssın bende neden kı dıyodum bıtanem allahım sagsalım kucagına almayıda nasıp etsın bizlere dua et bizde hamiş kalalım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…