İlk yapılan test pozitif ikinci negatif sevincim kursağımda kaldı lütfen bakın kızlar

nurtkgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
265
85
28
26
Kızlar dün sabah ilk idrarla days comfort marka test yaptım hemen çıkmadı ama 10 dakika sonra testi atmak için aldım ikinci çizgiyi gördüm kuruma çizgisi gibi değildi pembeydi çizgi hatta kuruma çizgisine su dökünce kaybolur diye birşeyde gördüm onuda denedim kaybolmadi. Akşam prodoktor marka test yaptım silik bile çıkmadı. Adet günüm muhtemelen 2-3 temmuz. Niye böyle oldu hamile miyim değil miyim başına böyle birşey gelmiş olan var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_20230629_214431.webp
    IMG_20230629_214431.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 2.870
Bu da pozitifi görür görmez çektiğim testin fotoğrafı kuruma cizgisi gibi değil bence

Eklentiler

• IMG_20230629_124051.webp
    IMG_20230629_124051.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 3.558
Geç döllenme olabilir ve erken gebelik testlerinde bir yanılma payı hep oluyor.
İlk idrarla kaset test ile yapmanız daha iyi olur.

sabah idrar daha koyu oldugu icin daha net cikabiliyor. aksam seyreldigi icin cikmamis olabilir bugun tekrar yapin kaset test varsa cikar yeni gebeliklerde sabahlari daha koyu cikar

Geç döllenme olabilir ve erken gebelik testlerinde bir yanılma payı hep oluyor.
İlk idrarla kaset test ile yapmanız daha iyi olur.
Kaset test genelde adet geçince yapıldığı için yapmamıştım ama onu deneyeyim birde adet olmazsam teşekkür ederimm

Erken gebelik testleri güvenli değil laboquick kaset test deneyin. Kendim merak ettiğim için ilk hamile olduğumda yapmıştım sabah idari köyü çıkarırken akşam idrarinda aşırı silikti test

Erken gebelik testleri güvenli değil laboquick kaset test deneyin. Kendim merak ettiğim için ilk hamile olduğumda yapmıştım sabah idari köyü çıkarırken akşam idrarinda aşırı silikti test
Yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum hamile kalamadım böyle olunca çokkkk sevinmiştim inşallah dediğiniz gibi olmuştur benimkidee teşekkür ederimm

Ben de reglime 3 gün kala days comfort erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama adetim 2 gün gecikti başka bir markanın kaset testini deneyeceğim. Siz de öyle yağın ve kesinlikle sabah idrarıyla deneyin.

Sonuc ne oldu acaba hamilemisiniz ayni durum bende de varda sabah belirgin cift cizgi aksam negatif çıktı
Malesef hamile değilim.. bu iki test haricinde bir test daha yaptım o da saatler sonra çok ince bir çizgiyle pozitif çıktı ama ertesi gün lekelenmem başladı. İnşallah siz hamilesinizdir

Malesef hamile değilim.. bu iki test haricinde bir test daha yaptım o da saatler sonra çok ince bir çizgiyle pozitif çıktı ama ertesi gün lekelenmem başladı. İnşallah siz hamilesinizdir
Bende iki tane daha yaptim negatif çıktı pozitif olan test bozuktu sanırım hala olmadim ama mevsimsel olabilir hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X