Ay inşallah öyledirrr yasabah idrar daha koyu oldugu icin daha net cikabiliyor. aksam seyreldigi icin cikmamis olabilir bugun tekrar yapin kaset test varsa cikar yeni gebeliklerde sabahlari daha koyu cikar
Kaset test genelde adet geçince yapıldığı için yapmamıştım ama onu deneyeyim birde adet olmazsam teşekkür ederimmGeç döllenme olabilir ve erken gebelik testlerinde bir yanılma payı hep oluyor.
İlk idrarla kaset test ile yapmanız daha iyi olur.
Evet öyleymişErken gebelik testleri yanıltıcı olabilir
Evet öyleymiş sevinmiştim bendeErken gebelik testleri cok zaman silik çıkarıyor ben hic güvenmiyorum
Yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum hamile kalamadım böyle olunca çokkkk sevinmiştim inşallah dediğiniz gibi olmuştur benimkidee teşekkür ederimmErken gebelik testleri güvenli değil laboquick kaset test deneyin. Kendim merak ettiğim için ilk hamile olduğumda yapmıştım sabah idari köyü çıkarırken akşam idrarinda aşırı silikti test
Sonuc ne oldu acaba hamilemisiniz ayni durum bende de varda sabah belirgin cift cizgi aksam negatif çıktıBu da pozitifi görür görmez çektiğim testin fotoğrafı kuruma cizgisi gibi değil bence
Malesef hamile değilim.. bu iki test haricinde bir test daha yaptım o da saatler sonra çok ince bir çizgiyle pozitif çıktı ama ertesi gün lekelenmem başladı. İnşallah siz hamilesinizdirSonuc ne oldu acaba hamilemisiniz ayni durum bende de varda sabah belirgin cift cizgi aksam negatif çıktı
Bende iki tane daha yaptim negatif çıktı pozitif olan test bozuktu sanırım hala olmadim ama mevsimsel olabilir hakkımızda hayırlısı olsunMalesef hamile değilim.. bu iki test haricinde bir test daha yaptım o da saatler sonra çok ince bir çizgiyle pozitif çıktı ama ertesi gün lekelenmem başladı. İnşallah siz hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?