• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk yazan hep benim ?

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
arkadaşlar 3 gündür konuştuğum biri var ciddi amaçlı konuşmaya başladık ilk tlfn verdi watsapdan konşmk için benm yok dedim face olur dedim faceden konuştk 3 gün uzun uzun konştk gayat ilgili ciddi konulardan konştk tanştk aileden güncel merak ettiğimz herşeyi bana siz li bizli ismimmn soınuna hanım ekleyen biri beğenisini belli etti bana ama tanımak istedğni belirtti fakat ilk mesajı hep ben atıyorum ve sesli konuşmak için teklif etmedi daha sabırsız mı davranıyorum o mu ilgisiz bunun anlamı ne olabilir?neden ilk yazan hep benm

bugün yazmadım zaten yazmayıda düşünmüyorum bakalım ciddiyetinide görmüş oluruz

yazmış zaten :)))okumadım ama daha

a
Daha 3 günde nasıl birden ciddi bir ilişki oldu?
ilişkiden bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim ciddi bir tanışma görücü usulünde nasl olur ciddi olarak başlrsnz tanışmaya aynı hesap evllk üzerine konuşmaya başldk

zamana yayark tanımak istiyo snrm çözemedim hani yazdı akşama meselanaslsn felan sonra maça gidiorm dedi dünde konştk ben yazmştm arkadaşlar misafr vr dedi

evt aracı vardı sonra çekldi

Hmm, ben direkt internet üzerinden falan tanıştınız sandım, o yüzden öyle tepki verdim. Benim de böyle bişi olmuştu, ben istemiyordum ama aracıların hatrı için en azından face üzerinden konuşalım demiştim. Konuşurken sıkılıyordum, hep o yazıyordu. 3-4 gün sonra da zaten olumsuz bir yanıt verdim ve bitirdim. Belki o da aracıların hatrına yazışıyordur sizinle..

Ne şekilde? Ne gibi bir işaret verdi mesela sizi beğendiğine dair? İlgileniyormuş gibi gelmedi bana..
baya konştk açkça söyledi yani hoş biri olduğumu felan sizn gibi eğitmli hoş dinine bağlı biri nasıl bu zaman klmş felan dedi bugn ben hiç yazmadım kendi yazdı zaten ama çok kısa yazdı mrb naslsnz sonrada bende maça gidiorm dedi dünde ben yazmştm yine detaylı bi konuşma olmadı arkadaşlar var dedi bnde ilglenn siz dedim birazck siyaset karıştı olaya o düşündürüyo olabilir yada zamana yaymak istio olabilir erkekler farklı mahluklar çok hevesli olup olmadımı da deniyo olablr bilemiyorm birde normalde sizli bizli konuşmasına rağmen önceki gün yazışmamz bitmeden fazla tanımasamda seni seviorm dedi şaşırdım ona tek onda sen diye hitap etti şimdi yine sizli bizli konuşuo

baya konştk açkça söyledi yani hoş biri olduğumu felan sizn gibi eğitmli hoş dinine bağlı biri nasıl bu zaman klmş felan dedi bugn ben hiç yazmadım kendi yazdı zaten ama çok kısa yazdı mrb naslsnz sonrada bende maça gidiorm dedi dünde ben yazmştm yine detaylı bi konuşma olmadı arkadaşlar var dedi bnde ilglenn siz dedim birazck siyaset karıştı olaya o düşündürüyo olabilir yada zamana yaymak istio olabilir erkekler farklı mahluklar çok hevesli olup olmadımı da deniyo olablr bilemiyorm birde normalde sizli bizli konuşmasına rağmen önceki gün yazışmamz bitmeden fazla tanımasamda seni seviorm dedi şaşırdım ona tek onda sen diye hitap etti şimdi yine sizli bizli konuşuo

Kısa sürede seviyorum demesi çok ilginç geldi bana..

arkadaşlar 3 gündür konuştuğum biri var ciddi amaçlı konuşmaya başladık ilk tlfn verdi watsapdan konşmk için benm yok dedim face olur dedim faceden konuştk 3 gün uzun uzun konştk gayat ilgili ciddi konulardan konştk tanştk aileden güncel merak ettiğimz herşeyi bana siz li bizli ismimmn soınuna hanım ekleyen biri beğenisini belli etti bana ama tanımak istedğni belirtti fakat ilk mesajı hep ben atıyorum ve sesli konuşmak için teklif etmedi daha sabırsız mı davranıyorum o mu ilgisiz bunun anlamı ne olabilir?neden ilk yazan hep benm
sizden baskalarıyla dailgileniyor olabilir hiç ugrasmazdım böyle bırıyle yazmazsa yazmasın off ben hıc yazmazdım

sizden baskalarıyla dailgileniyor olabilir hiç ugrasmazdım böyle bırıyle yazmazsa yazmasın off ben hıc yazmazdım
haklısın da madem öle konşmk istemedğni belrtsn oyuncakmı bu vakt harcyrz gerçi erkek milleti işte haklsnz

Back
X