• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk yazan hep benim ?

Bence siz mesaj çekmeyin kendinizi hatırlatmayın. Bırakın o hatırlasın sizi kendi içinden geldiği zaman yazsın arasın..
Ozaman zamanla düzene girer zaten ilişkiniz.. Baktın ki bencil pek oralı olmuyor senden bekliyor, ozaman kusura bakmada bencil insanla uğraşmakta zordur.. Hiç çekmemeni tavsiye ederim. Yarın öbürgün ciddi bişi olsa, tartıştınız diyelim ilk adımı hep sizden beklicektir... Bu da sizi yorar yıpratır..

acaba sorsammıgörüşmek istemiyosn diye açık açık öylede kendimi çok düşürmüşmü olurum bugün hiç yazmadım oda yazmadı dün kendi yazdı ama iki kelm aetti nasılsın sonrada maça gittiğini yazmış

kendinizi çekerseniz rengini belli eder o da,sabretmek zor ama denemeye değer :KK66:
dün hiç yazmadım kendiside yazmamış böyle devam edecem bakalım ne olacak önceki gün baya konuşmuştuk uzun ama yine ebn yazmıştım böyle devam edecem inş soru işaretinden iyidir durum açığa çıkar dediğiniz gib

arkadaşlar 3 gündür konuştuğum biri var ciddi amaçlı konuşmaya başladık ilk tlfn verdi watsapdan konşmk için benm yok dedim face olur dedim faceden konuştk 3 gün uzun uzun konştk gayat ilgili ciddi konulardan konştk tanştk aileden güncel merak ettiğimz herşeyi bana siz li bizli ismimmn soınuna hanım ekleyen biri beğenisini belli etti bana ama tanımak istedğni belirtti fakat ilk mesajı hep ben atıyorum ve sesli konuşmak için teklif etmedi daha sabırsız mı davranıyorum o mu ilgisiz bunun anlamı ne olabilir?neden ilk yazan hep benm
Siz artık bi şey yazmayın sabredin derim ben. Eğer ciddi bi düşüncesi varsa daha ilgili olacaktır olmalıda. İlerleyen zamanda niyetini anlarsınız. İki üç gün sonra yazarsa eğer o zaman sorun mutlaka neyse derdi söylesin. Tanıma sürecinde böyle ilgisiz olması normal değil.

Siz artık bi şey yazmayın sabredin derim ben. Eğer ciddi bi düşüncesi varsa daha ilgili olacaktır olmalıda. İlerleyen zamanda niyetini anlarsınız. İki üç gün sonra yazarsa eğer o zaman sorun mutlaka neyse derdi söylesin. Tanıma sürecinde böyle ilgisiz olması normal değil.
aceleci gibi görnmekten korkuyorum o yüzden dediğiniz gibi beklycem nazlı biri oma ihtimalnide düşnüyorum mükemmeliyetçi olduğunu söylemişti

aceleci gibi görnmekten korkuyorum o yüzden dediğiniz gibi beklycem nazlı biri oma ihtimalnide düşnüyorum mükemmeliyetçi olduğunu söylemişti
Nazlıysa sizde nazlı olun daha ilişkiniz başlamamış bile naz yapmasını gerektiricek bi durum yok.Tanışma aşamasındasınız sonuçta. Mükemmeliyetçi diye mesaj atmıycaksa bırakın atmasın. : D
Eğer amacı nazsa karşılık bulamazsa kendisi mecbur atıcaktır. Sabredin. : )

Nazlıysa sizde nazlı olun daha ilişkiniz başlamamış bile naz yapmasını gerektiricek bi durum yok.Tanışma aşamasındasınız sonuçta. Mükemmeliyetçi diye mesaj atmıycaksa bırakın atmasın. : D
Eğer amacı nazsa karşılık bulamazsa kendisi mecbur atıcaktır. Sabredin. : )
mantıklı :)))

Beni aramayanı hiç de aramam.
Heee bir de adam aramıyormuş,mesaj çekiyormuş.
Bu da bana ters.
İnsan ciddi düşündüğü birini mesajla ne kadar tanıyabilir ki...

Beni aramayanı hiç de aramam.
Heee bir de adam aramıyormuş,mesaj çekiyormuş.
Bu da bana ters.
İnsan ciddi düşündüğü birini mesajla ne kadar tanıyabilir ki...
ilk telfn verdi whatsapla görşme içn sonra faceden devam ettk ve adam telfnu gündeme getrmedi halen

Çok garip bence...
Neden yüzyüze görüşme gereği duymuyorsunuz?
ben yüz yüze görşmek istiyorm aceleci bi tvr yapmak istemiorm belirrtim zaten daha ilk konştğmzda bunları konştk ama neden pasif duruo anlamıorm ki konuşuncada gayet uzun uzun ilgili gibi konuşuo çözemedim açıkçası

ben yüz yüze görşmek istiyorm aceleci bi tvr yapmak istemiorm belirrtim zaten daha ilk konştğmzda bunları konştk ama neden pasif duruo anlamıorm ki konuşuncada gayet uzun uzun ilgili gibi konuşuo çözemedim açıkçası onuda onun gündeme gtrmesi lazım yok olumsuz bi cev da yok

uc gunde senı sevıyorum dedıyse 3 haftada neler dıcek acaba aklıma bıseyler gelıyo ama hadi susayım:KK19:

uc gunde senı sevıyorum dedıyse 3 haftada neler dıcek acaba aklıma bıseyler gelıyo ama hadi susayım:KK19:
bi defa dedi ek olarakda fazla tanımasamda demşti onun dışında bana sen diye hitap ettiğini resmiyeti bozduunu görmedmbana ismimin yanına hanımla hitap eden o tarz biri olsa direk tlfna geçer direk buluşmaya geçer artık ne ise işte

ben yüz yüze görşmek istiyorm aceleci bi tvr yapmak istemiorm belirrtim zaten daha ilk konştğmzda bunları konştk ama neden pasif duruo anlamıorm ki konuşuncada gayet uzun uzun ilgili gibi konuşuo çözemedim açıkçası

Aceleci olmakla ne alakası var.
Ben olsam çoktan sıkılırdım ve söylerdim.
"Böyle ciddi görüşmek mi olur,ne yapmaya çalışıyorsun" derdim.
Sanki sanaldan sevgili arar gibi.
Çok büyük saygısızlık olarak düşünüyorum.

Belki yapısı gereği normaldir diyicem ama ben şahsen hiç haz etmezdim ya düşündüm de 2-3 günde seviyorum diyor ilgisiz ilk zamanlar heyecan duyması çok yazması gerekirken ve önemlisi bana sizli konuşsa biri adıma hanım eklese falan adapte olamam içim ısınmaz yahu iş ortamındaymışız gibi:KK59: Bence kendinizi geri çekin yazarsa yazın o mükemmelliyetçi de siz değil misiniz boşverin biraz çabalasın daha başında böyleyse ileri de daha fena olur :cool:Telefonda konuşmak istememesi reele taşımaması oldukça can sıkıcı netten tanışılır falan da görüşmek yüzyüze konuşmak ister insan:KK63:

Back
X