ilk zamanlardaki yamukluk

Daha dikişler bile alınmamış ama tedirginlik tavan maşallah :P
Bende şişkinlikten olduğunu düşünüyorum açıkçası, fotoğraf'a bakabilir miyim ?

ya ne biliyim insanin aklina bi ton sey geliyo :D aslinda paylasmayi dusunmuyordum ama paylastim bi tane.yandan belli degil ama yine de yorum bekliyorum :)

Gördüm fotoğrafı, ilahi :))))))) gayet güzel görünüyor burnun, alttan bakınca yamukluk var demişsin ya kesinlikle şiş olduğu için zamanla geçecektir.. benimde burun deliklerim farklıydı daha doğrusu şiş olduğu için bana öyle gelmiş zamanla geçmişti.. hiç canını sıkma :)

Gördüm fotoğrafı, ilahi :))))))) gayet güzel görünüyor burnun, alttan bakınca yamukluk var demişsin ya kesinlikle şiş olduğu için zamanla geçecektir.. benimde burun deliklerim farklıydı daha doğrusu şiş olduğu için bana öyle gelmiş zamanla geçmişti.. hiç canını sıkma :)

ya valla icimi rahatlattin sagol :D

Ikinci haftamda egri oldugunu fark ettim. Su anda bir yili doldurdu ama hala egri. Egrilik gecmiyor :( ilk haftalarda sislikten dolayi daha fazla egri gozukuyor. masajla bir nebze duzelebilirmis fakat bana masaj da verilmedigi icin oyle kaldi :(

sevgil karamel yamukluk geçedi mi ? yani şişlikten denilmesi tam anlamıyla doğru değil o zman ...masaj veren ve vermeyen doktorlar var kimisi ödemler için veriyorum diyor kimisi de böyle birşeye gerek yok eli iyi olmayan hekim verir masajı diyor tuhaf bir çelişki anlamdım ki

Back
X