- Konu Sahibi prensestubis
-
Yeni yıla girmeye az bir zaman kala ikinci denememe başladım.5 gün oldu. İlkini bazılarınız bilir. Tutunamadı bıraktı beni. Ama diliyorum Allahım dualarımı duyucak ve bu sefer bana bebişimi vericek. Tabi isteyen herkese versin bebişlerini. Bu sefer Ankarada yaptırıyorum. İlk yaptırdığım merkez maalesef kapandı. Ama bu sefer içimde birşeyler bi kıpırtılar var tutucak diye.Rüyalarımda bebeğimi görüyorum. Bana geliyor. Bu sefer yüzüm gülsün istiyorum. Bu kadar zor şartlara rağmen bu sefer sevsin beni ve babasını. Sabırsızlıkla ve müthiş bir heyecanla bekliyorum minik kelebeğim seni.Hadi anneni bekletme artık.Sevgi dolu sıcacık kucağı ve yüreğini açtı annen sana.Daha fazla bekletme bebeğim olurmu.....
merhaba kızlarr... bize ikinci denememize başlıcaz kısmetse önümüzde uzun tedavi süreci başlayacak yakındaa yeni yıldaaa herkes dileklerine kavuşsunn
Merhaba,
Ben de birinci denememi Ekim ayinda yaptim.Hersey cok iyiydi dr un dedigine gore..Ama olmadi,bebegim tutunamadi.Esim arastirmis,akupunkturun bebegin tutunmasina yardimci oldugunu duymus.Ikinci tüp bebek oncesi akupunktura basladim gecen ay.Ve de hos bir süpriz oldu bizim icin,bugun yaptigim idrar testinde hamile oldugumu ogrendim:))
Ben size tüp bebek oncesi isin erbabindan bir akupunkturcudan yardim almanizi tavsiye ediyorum.Kim bilir belki de hazirlik asamasinda size de biri süpriz yapabilir:)Süpriz olmasa da eminim tüp bebek basari oranini arttiracaktir.
Akupunktur, ABD`de tüp bebekle birlikte sik kullanilan bir yontemmis ve de basarisi kanitlanmis.Bunu netten biraz arastirma yaparsaniz bulabilirsiniz.
Merhaba,
Ben de birinci denememi Ekim ayinda yaptim.Hersey cok iyiydi dr un dedigine gore..Ama olmadi,bebegim tutunamadi.Esim arastirmis,akupunkturun bebegin tutunmasina yardimci oldugunu duymus.Ikinci tüp bebek oncesi akupunktura basladim gecen ay.Ve de hos bir süpriz oldu bizim icin,bugun yaptigim idrar testinde hamile oldugumu ogrendim:))
Ben size tüp bebek oncesi isin erbabindan bir akupunkturcudan yardim almanizi tavsiye ediyorum.Kim bilir belki de hazirlik asamasinda size de biri süpriz yapabilir:)Süpriz olmasa da eminim tüp bebek basari oranini arttiracaktir.
Akupunktur, ABD`de tüp bebekle birlikte sik kullanilan bir yontemmis ve de basarisi kanitlanmis.Bunu netten biraz arastirma yaparsaniz bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?