canim cok guzel olmus. oje kurutucu hic kullanmadim fakat tabiki kat kat surunce sonuc muhtesem ama uzerinden ne kadar zaman da gecse o kat kat surdugum ojeler illaki bi cizik de olsa ki bu cok moralimi bozuyor sonuc darbe yemis oluyor o sekilde purussuz kalmiyor illaki ciziliyor.Eki Görüntüle 1103551 Bugun aldigim urunlerin resimleri......Konuyu actim ve ortadan kayboldum hahahha:) Neyse artik buralardayim insallah. Oncelikle bugun neler aldim onlari koyuyum ve onlardan bahsediyim.
Oncelikler bir oje kurutucusu 3 tane sac maskesi aldim.Oje kurutucusunu uzun zamandir aliyim aliyim diyordum,birturlu alamiyordum yani hep unutuyordum hihihihiNeyse sonunda aldim,cokta memnun kaldim.Yillardir tirnaklarimi issirip atma gibi bi huyum vardi ve artik bunu bisekli birakmak zorunda oldugumu farkettim cozumude kendi deneyimlerime dayanarak buldum.Cozum su:Tirnaklarimi kesinlikle ojesiz birakmiyorum surekli elimde renkli ojeler var yada french ve sevdigim ojeleri renkleri kullaniyorum buda beni tesvik ediyor bakimli eller cok onemliuymis oje kurutucusuna gecelim sizde benim gibi ojelerin rengini kat kat surunce daha guzel bulanlardan iseniz ama kurumasinda zorluk yasadiginiz icin tek katla idare ediyorsaniz:) Oje kurutucusunu kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir urun yahuuuuuuuuu:)
Eki Görüntüle 1103547
Eki Görüntüle 1103548
canim cok guzel olmus. oje kurutucu hic kullanmadim fakat tabiki kat kat surunce sonuc muhtesem ama uzerinden ne kadar zaman da gecse o kat kat surdugum ojeler illaki bi cizik de olsa ki bu cok moralimi bozuyor sonuc darbe yemis oluyor o sekilde purussuz kalmiyor illaki ciziliyor.ben de senin gbi makyaja manikure kasa pek merakliyim . kendi kaşlarimi kuaforlere teslim edemem mesela . manikurum de ayni sekilde kendi yaptigim daha cok icime siniyor . ama bu renklli far olayinda muazzamsin. bende yaptigim makyajimi (far kullanmiyorum makyajlarimda ) ve manikurun bi kac resmimi senle paylasmak isterim resimlerini profesyonel makyaj yapan biri olarak yorumlarin benim icin degerli olacaktir sevgilerC
Canim buraya paylasabilirsin merakla bekliyorum cabuuuuuuuuuuuuuk!!!
canim cok guzel olmus. oje kurutucu hic kullanmadim fakat tabiki kat kat surunce sonuc muhtesem ama uzerinden ne kadar zaman da gecse o kat kat surdugum ojeler illaki bi cizik de olsa ki bu cok moralimi bozuyor sonuc darbe yemis oluyor o sekilde purussuz kalmiyor illaki ciziliyor.ben de senin gbi makyaja manikure kasa pek merakliyim . kendi kaşlarimi kuaforlere teslim edemem mesela . manikurum de ayni sekilde kendi yaptigim daha cok icime siniyor . ama bu renklli far olayinda muazzamsin. bende yaptigim makyajimi (far kullanmiyorum makyajlarimda ) ve manikurun bi kac resmimi senle paylasmak isterim resimlerini profesyonel makyaj yapan biri olarak yorumlarin benim icin degerli olacaktir sevgilerC
Canim buraya paylasabilirsin merakla bekliyorum cabuuuuuuuuuuuuuk!!!
manikur resimlerim bulamadim simdi canim ya yarin hard discimi takip senin icin bakicam insallah .umarim bulurum bulur bulmaz paylasacagim seninle makyaj ve kas icin aticam bi kac foto :)
manikur resimlerim bulamadim simdi canim ya yarin hard discimi takip senin icin bakicam insallah .umarim bulurum bulur bulmaz paylasacagim seninle makyaj ve kas icin aticam bi kac foto :)
tmm canim merakla bekliyorum:)
Takipteyim İlknuuuur..
Cok guzellermis gule gule kullanin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewed uzun zamandir burayi bosladim ama neler aldim neleeeerrrr hepsini tek tek fotograflatip koyuyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?