İlknury'un Diyet Günlüğü

hadi bakalım rastgele :))
bazen insana oluyor öle şeler yapması gerek ama aksini yapıyor sonra gelsin pişmanlıklar :27:

şöyle bir mağazaları dolaşın.beğendiğiniz kıyafetlerin 44-46-48 bedenlerinin sizin üzerinizde ne kadar kötü durduğunu görünce kesinlikle daha iyi motive olursunuz.şahsen bu beni çok azimlendiriyor.

Kizlar inanirmisiniz diyet basari oykulerini okuyorum 3 saattir ben ders alacagima gecenin bi yarisi sen kalk 2 yumurta kir birde sallama cay icine 2 seker oooooooooooggg yok yoooooooooooook bunlar son cirpinislarim biliyorum 4 kilo aldim 3 haftada dikkat etmesem iyice azitsam 10 kilo alirdim ooooooooof e olacak benim sonum ama bende birgun istedigim kiloya ulasicam..Yakindirrr...Iste ozaman resimlerle diyet basari oykumu okursunuz:) buda burada kanit olsun optum

o o o o o o oo o cok iddialıısn :) had bakalım inş inş

:))))))) Ay ne güldüm yaa. Al bi tane de ben varım, aynen sen gibiyim. Okuyorum okuyorum barvo diyorum içimden sonra açıyorum dolabı ne kemirsem okurken diye buluyorum kendimi. Senelerdir her günüme diyete mi başlasam diye başlıyorum. Öyle çok fazla bir durumum yok, belki de o yüzden kendimi yeterince kötü durumda görmediğim için o başlama gücünü bulamıyorum. Ama 36 beden olsammm, incecik olsam, çuval bile giysem yakışsa... Çok istiyorum, ama azmedemiyorum pfffff

yaaa eminim herkez benim gibidir vir tanidigimin diyeti var uyguladiyi 70 kilodan 58 kiloya dusmustu zamaninda onu yapicam bende ustelik 1 ay gibi kisa bir surede vermisti uzunca bir sure gormedim sonra gorunce soooooooook olmustum diyetinin tum ayrintilarini not ettim elimde su an ogrenmistim kendisinden onu yapicam ins ise yarar bende

Yakinimin yaptigi diyet karatay diyetiydi kizlar Beni sorardanizzzz o en son yazdigimdan berriiiiiiiiiii taaaaaaaaaam taaaaaaaaaaaaam 6 kilo aldim okuz gibi oldum pantolonlarimin ust dumesi hep acik :) ev kiyafetlerim bile dar geliyo ben ne iradesizim yaaaaaa

Kizlar inanirmisiniz diyet basari oykulerini okuyorum 3 saattir ben ders alacagima gecenin bi yarisi sen kalk 2 yumurta kir birde sallama cay icine 2 seker oooooooooooggg yok yoooooooooooook bunlar son cirpinislarim biliyorum 4 kilo aldim 3 haftada dikkat etmesem iyice azitsam 10 kilo alirdim ooooooooof e olacak benim sonum ama bende birgun istedigim kiloya ulasicam..Yakindirrr...Iste ozaman resimlerle diyet basari oykumu okursunuz:) buda burada kanit olsun optum

:)))
boy ve kilon kac bacım?

Merhaba kizlar buraya yazmaya hic yuzum yok ama napiyimmm yaziyorum.Evet kilo veremedim halaaaaaaa kiloluyum 1 haftadir yine kollari sivadim 1.300 gr verdim su an 60 im insallah devami gelicek motivasyon yolsun diyede her ay fotolarimi vekip paylasmayi planliyorum:) Ama cooooooooook utaniyorum yaaaaaaaaaaaa.....:P neyse yinede pylasicam:56::51:

2012-07-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karpuz 100 gr 26
[2] Cacık 1 PORSİYON 131
[3] Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221
[4] Nar 1 adet 105
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
[7] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[8] Ayçiçek Yağı 0.25 YEMEK KAŞIĞI 21
[9] Salça 0.20 YEMEK KAŞIĞI 5.88
[10] yumurta 2 adet 160

DOGRU YOLDAYIM GALIBA KIZLAR:)bugun belimden 3 santim gobegimden 3 santim kalcamdan 1 santim bacagimdan 3 santim icelmisimm spor yapiyorum yuruyus evdede kendimce gobek hareketleri ypmaya calisiyorum ve diyete baslayalli18 gun oldu 62 ile basladim bugun itibari ile59 um bu 3 kilo kesilikle su degil cunku diyete baslamada once ki 2 hafta yeiklerime dikkat ettim diyete hazirlik olsun diye o sure zarfinda 3 kilo vermistim zaten:) o nu kilodan saymiyorum o 3 kilo sudur edem vs dir diye ins devam edicem:56:

DOGRU YOLDAYIM GALIBA KIZLAR:)bugun belimden 3 santim gobegimden 3 santim kalcamdan 1 santim bacagimdan 3 santim icelmisimm spor yapiyorum yuruyus evdede kendimce gobek hareketleri ypmaya calisiyorum ve diyete baslayalli18 gun oldu 62 ile basladim bugun itibari ile59 um bu 3 kilo kesilikle su degil cunku diyete baslamada once ki 2 hafta yeiklerime dikkat ettim diyete hazirlik olsun diye o sure zarfinda 3 kilo vermistim zaten:) o nu kilodan saymiyorum o 3 kilo sudur edem vs dir diye ins devam edicem:56:

Tebrik ederim canım, çok güzel bir haber, aynen devam :) :10:

Back
X