Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım rastgele :))
bazen insana oluyor öle şeler yapması gerek ama aksini yapıyor sonra gelsin pişmanlıklar
Kizlar inanirmisiniz diyet basari oykulerini okuyorum 3 saattir ben ders alacagima gecenin bi yarisi sen kalk 2 yumurta kir birde sallama cay icine 2 seker oooooooooooggg yok yoooooooooooook bunlar son cirpinislarim biliyorum 4 kilo aldim 3 haftada dikkat etmesem iyice azitsam 10 kilo alirdim ooooooooof e olacak benim sonum ama bende birgun istedigim kiloya ulasicam..Yakindirrr...Iste ozaman resimlerle diyet basari oykumu okursunuz:) buda burada kanit olsun optum
Kizlar inanirmisiniz diyet basari oykulerini okuyorum 3 saattir ben ders alacagima gecenin bi yarisi sen kalk 2 yumurta kir birde sallama cay icine 2 seker oooooooooooggg yok yoooooooooooook bunlar son cirpinislarim biliyorum 4 kilo aldim 3 haftada dikkat etmesem iyice azitsam 10 kilo alirdim ooooooooof e olacak benim sonum ama bende birgun istedigim kiloya ulasicam..Yakindirrr...Iste ozaman resimlerle diyet basari oykumu okursunuz:) buda burada kanit olsun optum
:)))
boy ve kilon kac bacım?
DOGRU YOLDAYIM GALIBA KIZLAR:)bugun belimden 3 santim gobegimden 3 santim kalcamdan 1 santim bacagimdan 3 santim icelmisimm spor yapiyorum yuruyus evdede kendimce gobek hareketleri ypmaya calisiyorum ve diyete baslayalli18 gun oldu 62 ile basladim bugun itibari ile59 um bu 3 kilo kesilikle su degil cunku diyete baslamada once ki 2 hafta yeiklerime dikkat ettim diyete hazirlik olsun diye o sure zarfinda 3 kilo vermistim zaten:) o nu kilodan saymiyorum o 3 kilo sudur edem vs dir diye ins devam edicem![]()