- 25 Şubat 2025
- 181
- 48
- 13
- 23
- Konu Sahibi CuteRabbit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldun mu
Hala regl olmadım ve bugün gecikmemin 3. günü sarı akıntım geliyor habire belki olurum birkaç güne ya ahsjsjsjs benim adetim de düzensizleşti sanırımOldun mu![]()
Hahaha ne diyim test yaptın mıHala regl olmadım ve bugün gecikmemin 3. günü sarı akıntım geliyor habire belki olurum birkaç güne ya ahsjsjsjs benim adetim de düzensizleşti sanırım![]()
Perşembe sabah yaptım negatif çıktıHahaha ne diyim test yaptın mı![]()
Bekliyorum bari eşlik edeyim birlikte verelimPerşembe sabah yaptım negatif çıktıBence hamile değilim sjsjsjs stresten diyetten felan ileri sarktı gibime geliyor ilk bir iki gün öyle sandım ama şuan içim rahat bence yarın olucam regl ve buraya parti vermeye geleceğim
![]()
Bugün de olmadımBekliyorum bari eşlik edeyim birlikte verelim![]()
Gün say böyle hahahBugün de olmadım![]()
AHSHDDHDHDHHX Saymaya başladım ama bundan üç ay öncede böyle olmuştu 5 gün gecikme sonunda olmuştum. Bugün 4. Günüm yani yarın 5. Günüm ve yarın bence olucam sjsjsjjs bi de senin durumuma düşüyormuşum işte o zaman…. DjsjdjjdGün say böyle hahah![]()
Yani kısmetten öte köy Yok demişlerAHSHDDHDHDHHX Saymaya başladım ama bundan üç ay öncede böyle olmuştu 5 gün gecikme sonunda olmuştum. Bugün 4. Günüm yani yarın 5. Günüm ve yarın bence olucam sjsjsjjs bi de senin durumuma düşüyormuşum işte o zaman…. Djsjdjjd
Aynen öyle doğru diyorsunYani kısmetten öte köy Yok demişlerolmayacak şey oluyor işte napalım
![]()
Hamile kalirsanz da ilk 3 ay da kilo verebilirsiniz merak etmeyin sorun yok bunda.Kızlarr selamm, şuan diyet sürecindeyim ve zayıflıyorum yaklaşık 6-7 kg verdim ama bu hafta sadece 1kg vermiştim ve gerçekten diyet listeme uydum her zamanki yaptığım şeyleri yaptım şüphelerim var bu ay. Sizce hamilelikle alakalı olabilir mi?
Evet ve bugün 5. Gün gecikmem beyaz akıntım var Regl yok stres yaptım sanırım istediğim kiloda hamile kalmak istediğimden ötürü diye düşünüyorunHamile kalirsanz da ilk 3 ay da kilo verebilirsiniz merak etmeyin sorun yok bunda.
İnsan istediği kiloda hamile kalmak istyr ama stres yapmayın kendnzii
Bu yorumum diyetsyn ve kadın doğum doktoru onaylı.Evet ve bugün 5. Gün gecikmem beyaz akıntım var Regl yok stres yaptım sanırım istediğim kiloda hamile kalmak istediğimden ötürü diye düşünüyorunteşekkür ederim cevabınız için
Teşekkür ederimBu yorumum diyetsyn ve kadın doğum doktoru onaylı.
Bol su ve egzersiz olacak ama hamile kalrsnz kilo verirken
Naptın test yapsaydın bari hala yok belli kiAynen öyle doğru diyorsun![]()
Evet mide yanması felan yaşadım ve son birkaç gündür çok sıcaklıyorum bunlar pek regl belirtilerim değildi o yüzden bunları söylemedim bir de son iki gündür göğsüm dolu gibi hissediyorum böyle sjsjsjs Testi En son cumartesi günü yapmıştım gecikme 3. Gündü ve negatif çıkmıştı şuan son iki testim kaldı ama tam bir haftayı geçerse regl öyle yapacağım ilk kez bu kadar uzun sürdü regl gecikmemNe yaptınız tekrar test yaptınız mı? Regl belirtilerim yok demişsiniz ama hamile olunca regl belirtileri yaşanıyor aslında![]()
Yapmadım valla oluruna bıraktım AHSHDHDH belki stresten regl olmuyorum o yüzden düşünmemeye çalışmaya karar verdimNaptın test yapsaydın bari hala yok belli ki