arkadaslar karar veremiyorum bu ikisinden birini yazicam ama hangisini.Matematik bolumu cok parlak degilmis sanirim is olnaklari formasyon falan ... Ilkogretim matematikte bebelerle ugrasmak istemiyorum lise si daha iyi ama o da her universitede yok bilginiz varsa yardim edermisiniz?
ben matematik bölümü mezunuyum . formasyonu dışardan vermiyorlar mı ?
öğretmen olursan iş olanağın kısıtlı olur ama matematik bölümünden mezun olursan geniş bir yelpaze var.
bizim bölümden işsiz kalan yok. :)
ben bir yazılım firmasında çalışıyorum . sınıftan 2 arkadaşımda aynı firmada farklı departmanlarda.
bankacı olan da var , formasyon alıp öğretmen olan da, analist, test uzmanı aklıma gelenler.
bende tam tersi die biliyorum matematik bölümünün alanı geniş. bankacı yazılımcı istatistikçi vb yerlerde çalışabilirsiniz formasyon alarak öğretmende olabilirsiniz. Hatta mühendisliğe dahi geçiş yapabilirsiniz
Ilkogretim matematikten 69 alan atanip sen lise matematikte formasyon o bu ugrastiktan sonra 79 puanla atanamayinca gorurum bakayim keske ilkogretim matematik yazsaydim diye kafani nasil duvarlara vuruyorsun.
Ilkogretim geliyorsa yaz puani normal matematikten daha yuksektir zaten. Yani benim zamanimda oyleydi.
Ilkogretim matematikten 69 alan atanip sen lise matematikte formasyon o bu ugrastiktan sonra 79 puanla atanamayinca gorurum bakayim keske ilkogretim matematik yazsaydim diye kafani nasil duvarlara vuruyorsun.
Ilkogretim geliyorsa yaz puani normal matematikten daha yuksektir zaten. Yani benim zamanimda oyleydi.
okutacağınız sınıf 5-6-7-8 olucak
hiç de bebe değiller valla. yeni nesil erkenden büyüyor
lise ergenleri daha zor. bizim zamanımızdaki gibi değiller liseliler
ben olsam kesinlikle öğretmenlik seçerdim.