- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.146
- 548
Evet sorunumuz bu.
Okumakta hiç sorunu yok oğlumun.
Ama iş dikte yani söylediğimi yazmaya gelince yazamıyor, yazsa da mutlaka bir harfi yutuyor.
Mesela " Nal " yaz diyorum o "nl" yazıyor.
Bir sesi mutlaka duymuyor.
Ilk dikte sınavı iyiydi hatta 100 almıştı sınıfta bir tek kendisi cünkü ezberlemişti kelimeleri; ela'lari , lale'leri.. Ama sonraki iki sınavında 4 yada 5 doğru yapabildi sadece.
Elimden geldiğince calistiriyorum.
Diyorum ya okumada sorunu yok. Okuyor şükür , ama söylediğimi yazamıyor . Bir ara acaba kulağında mı bir sorun var diye düşündüm.
Cidden duymuyor mu acaba? Yoksa mümkün değil yazmaması..
Ama işine gelen ufacık kipirtiyi duyuyor haylaz..
Öğretmen her gün bol bol yazdırmaya çalışın, kelimeleri üstüne basa basa soyleyin dedi ama korkuyorum.
Bu durumu hiç atlatamamaktan korkuyorum
Ayni durumu yasayan var mıdır acaba?
Okumakta hiç sorunu yok oğlumun.
Ama iş dikte yani söylediğimi yazmaya gelince yazamıyor, yazsa da mutlaka bir harfi yutuyor.
Mesela " Nal " yaz diyorum o "nl" yazıyor.
Bir sesi mutlaka duymuyor.
Ilk dikte sınavı iyiydi hatta 100 almıştı sınıfta bir tek kendisi cünkü ezberlemişti kelimeleri; ela'lari , lale'leri.. Ama sonraki iki sınavında 4 yada 5 doğru yapabildi sadece.
Elimden geldiğince calistiriyorum.
Diyorum ya okumada sorunu yok. Okuyor şükür , ama söylediğimi yazamıyor . Bir ara acaba kulağında mı bir sorun var diye düşündüm.
Cidden duymuyor mu acaba? Yoksa mümkün değil yazmaması..
Ama işine gelen ufacık kipirtiyi duyuyor haylaz..
Öğretmen her gün bol bol yazdırmaya çalışın, kelimeleri üstüne basa basa soyleyin dedi ama korkuyorum.
Bu durumu hiç atlatamamaktan korkuyorum

Ayni durumu yasayan var mıdır acaba?