Ahaha , bu ajan arkadaşa diyon yaniBende marlye diyon sandım
Ahahaha bugün bu kadar yeter devamı başka zaman ahahaha satılık fikirli naber o bandan sonra yaranabildinmi ahahsha ama ya o konular kapanınca yada gerilere düşünceli beğeniler nolcak ahahsha
Böyle çırpınırsam kapanır mı sanıyorsun bekle sen daha bebemmmm mucuxx
Hadi şimdi git uyu ama biraz zor sen anladın benim neler bildiğimi mucuxxccc iyi uykular uyyabülüsen ahahshahahaga
pembe değilim ben Marilyn'im benPembe kim be ya
Marly e pembe mi diyoz artık
Farkettim canısıyok yahu, bir puh bildiği falan yok.. benim yazdığım yorumlara yürütecek fikir nerede onda.. anca dedikodu yapar.. ama ben bekliyorum valla sabırla, kimin hakkında konuşmuşum keşke dökse de bende bilsem :)
beni takip eden kızlar, çıkın listemden beyaım grim kıskanıyo
Arada senide harcadım kuşumpembe değilim ben Marilyn'im ben
Farkettim canısıSeni bizimle paylaşamıyor.
He de geç sende
Arada senide harcadım kuşum
Beyazgrinin hızına yetişemedim, devreler yandı
Sana değil ona pembe diyomuş
Ahahaha , sabaha kadar düşün dur artık hakkında ne önemli bilgiler var aceba elinde diyesus parkun hakkındakileri dökerim sokağa çıkamazsın, marly seninde.. çabuk gayfemi getirin benim uyumayacakmışım geç gelecek herhalde
Ahahaha , sabaha kadar düşün dur artık hakkında ne önemli bilgiler var aceba elinde diye
Gayfe kesmez seni, ekspresso getireyim ben
Ahada sihirli kelimeyi kullandın.yem atıyor, ya tutarsa.. bu weiss iken beğenmiştim evet mesajlarını.. allah için ciddi ve çok okunası bir üslubu vardı.. bu ne be, içinden cennet mahallesinin her karakteri çıkmış şimdilerde..
hala o bandan sonra diyor, la kuş kafalı ben 3 yıl atıldım bu siteden.. yaranmak istesem önce kazen ve muneye oynardım sana mı kaldım kala kala mal ya
Ahada sihirli kelimeyi kullandın.Şimdi senide mahkemeye verir iftiradan
Pembe kim be ya
Marly e pembe mi diyoz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?