• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkokul ogretmenleri bakabilir misiniz

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.990
-137
68
41
Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi

Son düzenleme:
Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.

gözünü korkutmak için götürmüşlerdir.
git müdüre sor niye getirildi oğlum size diye.
ağladı diye öğretmen müdüre götürmez çocuğu.

Verilmez. Peki oğlunuz niye kağıt uçak yapmış mesela? Kıza atınca kız öğrenci de tepki olarak yırtmış olamaz mı?
O değil de daha küçücük çocuğu kötü birşey yapmış gibi disipline götürmek nedir.oglum dışarı çık sakinleşince gel de.ogretmeni arıyorum acmiyor

Ya kafamı duvarlara vuracağım artık. Ablacım, en başından bu olayın çocuğunun başından geçtiğini anlatmışsın zaten, neden hikayenin geri kalanında oğlan diye bahsedip şimdiki zaman kullanıyorsun? Çocukla beraber siz de girin derse, derdinizi anlatmayı öğrenirsiniz belki

O değil de daha küçücük çocuğu kötü birşey yapmış gibi disipline götürmek nedir.oglum dışarı çık sakinleşince gel de.ogretmeni arıyorum acmiyor
Oldu. Siz öğretmene ne söyleyeceğini söyleyin o yeri gelince söylediklerinizi söyler. Gidin bir de öğretmenden dinleyin derim.

Öğretmen konusu, yerimi alayım, gelsin banlar. 😂😂
Yav ne banlanacağız hangi öğrenci ağladı diye müdürün yanına götürülür ki? Muhtemelen sınıfın düzenini bozuyordu, öğretmen de sakinleşsin diye böyle bir şey yaptı.

Oldu. Siz öğretmene ne söyleyeceğini söyleyin o yeri gelince söylediklerinizi söyler. Gidin bir de öğretmenden dinleyin derim.

okullarda neler oluyor sırf ağladı diye müdüre götürmez öğretmen. götürürken terbiyesiz demiş çocuğa demek küfür falan etti o yüzden götürmüş diye düşündüm ben gözü korksun diye.
pamuk sadece oğlunu dinlemiş gitsin müdürüde dinlesin.

okullardan neler oluyor sırf ağladı diye müdüre götürmez öğretmen. götürken terbiyesiz demiş çocuğa demek küfür falan etti o yüzden götürmüş diye düşündüm ben gözü korksun diye.
pamuk sadece oğlunu dinlemiş gitsin müdürüde dinlesin.
Kağıt uçak yapmasından ve kız ogrencinin bunu yırtmasından anla sınıfın düzenini bozduğunu. 😁😁 Ne yapacak öğretmen, tüm ders saati boyunca senin oğlunu mu pışpışlayacak? 😁🧿 Garipler yaa. Öğretmene de sormuyor.

Back
X