• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkokul ogretmenleri bakabilir misiniz

Disiplin ifadesi muhtemelen uslanması içindir, ağlaması duymuyorsa sakinleşsin diye de müdür odasına indirmiş olabilir.
Ama dördüncü sınıf yapmaz falan da demeyin, üçüncü sınıf öğrencisisin gün yüzü görmemiş küfürler ettiğini gördü bu gözler...
Ayrıca pazar günü aranmaz insan. Kimse açmaz. Ne münasebet?

Çocuk ders saatinde mi oynuyor uçakla yada kıza mı atıyorda kız kızıp yırtıyor falan?anamam yaptı ne?çocuk başka birşey yapmadıysa disipline neden götürsünler ki saçma yani telefonda olacak iş değil okula gidin siz en iyisi hem müdür hem öğretmenle konuşun.

Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi
ilkokul 4'e giden çoçuk mu yazdı bunu ne bu böyle.

Şu oğlanları biraz centilmen mi yetiştirsek acaba 🫣 Süreci daha olgun yönetmeleri icin bu kadar hassas olmamalıyız benim de oğlum olacak kız kağıdını yırtsa ben de babanın kağıdını yırtmıştım bisey olmaz falan derim 😄
Hatta akşamına iki tane kağıt uçak yapıp birini o kız arkadaşına verdirtirdim. Çocuk bunlar bugün kavga ederler yarın en iyi arkadaş olurlar

Oğlum ilkokul 4 e gidiyor.sinifta kağıt ucagini kız arkadaşı yırtınca öğretmene şikayet ediyor.ogretmen de aman ne var bunda diyor.ama anamam yaptı diyor.yine yapar diyor.siz uçağımı yırtan alayı savunuyorsunuz.ona hiçbişi demediniz diyor.sen buraya okumaya değil sorun çıkarmaya gelmişsin diyor.sonra oglan hıçkırarak ağlamaya başlıyor.aglamasini durduramiyorlar.gel disipline diyor hoca.merdivenden inerken de terbiyesiz diye kelime kullanıyor.mudure götürüyor.okul müdürü bir daha yapma diyor.bu sozlu uyarı sanırım.annemi aramış.konuyu anlatmış.ben çocuğun tarafındayım ya.
Kısacası öğrenciye disiplin sucu verilir mi.neden müdüre goturulur
4 e giden öğrenciye disiplin cezası verilir mi
Gidip sordunuz inşallah cocuğum ne sebeple disipline getirildi,öğretmenine ne dedi de terbiyesiz dendi diye.(tabi ki pazar günü aramayın haftaiçi uygun bir saatte görüşün mümkünse yüzyüze)
Arkasını bırakmayın ki kafalarına göre hareket etmesinler.
Ben öğretmen değilim 2 çocuk annesi bir veliyim ,a dan z ye her konuyla ben ilgilendiğim için,benim tavrım bu yönde oldu her zaman
Hep olayı bildiğimi karşı tarafa bir şekilde farkettirdim,yüzde yüz daha dikkatli davranılıyor artık.
Oğlum bu sene anaokuluna başladı okul açıldığından beri bir mevzu dönüyor anne x bizi öğretmene şikayet etti öğretmen de bizi uyardı ama biz ona birşey yapmadık,kendi aramızda oynuyorduk. Gel zaman git zaman,oğlumun arkadaşının annesi de anlattı aynı konuyu o da aynı şikayet ve uyarılara maruz kalmış sebepsiz yere,toplantı vardı konuyu açıp sordum hani sürekli şikayet edilecek ne yapıyor bu çocuk varsa bilmem gereken anlatın bende uyarayım üzerime düşen bir şey varsa yapayım ama yoksa da bu şikayet ve uyarılma konusu üzerine siz birşeyler yapın diye. Sonuçta kimseye vurmaz,zarar vermez biliyorum bu konuda tek vukuatımız olmadı,uyarıları dikkate alır,öğretmeninde bir şikayeti olmadı bu konuda hatta hep örnek gösteriyor bakın onun ilk senesi çok güzel uyum sağladı ,lafımı da dinler okula da severek geliyor,etkinliklere de katılıyor vs diye. Ki benim yanımda defalarca başka velilere benim oğlumu övdü,alışamayan,ağlayan çocuk velilerine özellikle.
neyse ne oldu bilin bakalım,toplantıdan sonra oğlum bizi şikayet ediyor cümlesini hiç kurmadı. Artık çocuğu mu uyardı ailesi ile mi gorüştü yada dikkate mi almıyor bilemem ama çözüldü sorun.
Sizde bildiginiz konuda yüzleşin muhakkak.
Yüzleşmezseniz ailesi ne de olsa duymuyor,görmüyor birşey demiyor diye ezilen taraf siz olursunuz.

Son düzenleme:
Back
X