Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ilk başta düğün fotograflarınız çok güzel
bencede salonda tek uyumsuz şey sandaliyelerin rengi belki fotografda öyle gözükmüş olabilir onun dışında herşey çok uyumlu güle güle oturun cnm allah mutlu etsin opuyorumnanaktan
Ben çokkkk begendimmm.Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsinnnn
Köşe koltuğun çok güzel ve de rahata benziyor, tv sehpası ile uyum sağlamışlar, ancak duvardaki stickerler ve düğün foto.ları hep birarada kullanıldığı için sanki biraz boğmuş evi diye düşünüyorum.
Ama dedikleri gbi önemli olan sizin huzurunuz..
Mutluluklar..
Herşey çok hoş.
Resimler süper.
Güle güle, huzurla oturun inş.![]()
evin esyalarin cok guzel cnm mutluluklar dilerima.s.
dugun fotograflariniza bayildim ozelliklede bir tanesine
siyah beyaz olan fotograf harikaaa.s.
Köşe takımını çok beğendim, hangi markanın ürünü öğrenebilir miyim canım :))
Güle güle oturun, mutlulukla inş :))
barbiye katılıyorum..yatak odasındaki oyuncaklar ve sandalyelerin rengi konusunda boshayallersmile
mutluluk ve huzurla oturmanız dileğiyle herşey çok güzel.
bende köşe takımına ve düğün fotolarınıza bittim..
ömür boyu huzurla yaşayın güzel evinizde inşallah
evein çok güzel canım benim iyi günlerde otur inşaallah tatlımzemuszemus
Güle güle huzurla oturun yuvanızda.olumunekankayizsmile
Fakat, salonda yada oturma odasında düğün fotoğraflarının kullanılması hoşuma gitmiyor.
salona çok daha güzel tablolar yakışır bence:hulya:
Ancak yatak odasına yakıştırıyorumaklinialirimsmile, siz fazlasıyla kullanmışsınız salonda
Ay siyah beyaz foto çok güzelmiş hakkaten he, film afişi gibi:asigim:
Ama ben olsam salonda tercih etmemolumunekankayizsmile
Koltuklarınız çok güzel, masa-sandalyelerniz de güzel, fotoğraflara bayıldım. Ama bu kadar fotoğraf yerine farklı aksesuar kullanma şansınız varsa bence daha hoş durur.
Mutlulukla oturun...
canımm evın cok gusell bayıldım walla ask yuvanızda mutlu huzurlu olmanızı dılerımmmm =)
evinin her köşesinde fotoğraflarınız var ya ne kadar güzel
mutluluklar dilerim
Bayıldım... Hem Düğün Fotolarınıza Hemde Evin Şıklığına..
Ağız Tadıyla Oturmayı Nasip Etsin Allah![]()
güle güle oturun inşaallah,mutluluklar:)
güle güle oturun çok hoş bi ev...
Mutluluk be huzurla oturun inş.
Ev genel olarak çok dizayn edilmiş, fotograflarla çok ayrı bir hava katılmış ortama..
Ayrıca bir sorum var,köşe koltugu nerden aldınız?:kedi:
Her yerde fotoğraflarınız var ne kadar güzel :) benim evim de böyle olur kesin :)
Evinizden daha çok fotoğraflarınıza bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
her yer resim bence okadar resim çok abartılı olmuş
Ne kadar güzel olmuş eviniz,mutluluğunuz sürekli olsun...
evin geri kalanı nerde :) mutfak ,banyo v.s merak ettim doğrusu ..eklediğiniz resimler itibarıyla hoş bir eviniz var ,devamını beklerim ..güle güle oturun ..
koltuklarınız çok güzel ve resimlerde.siyah beyaz olan resim gerçekten çok hoş.tam bir aşk yuvası olmuş sizinki.Heryerde siz varsınız.çok beğendim huzurla oturun inşallah.daha sonra sadece o siyah beyaz olanı bırakın bence salonda diğerlerinide yatak odanıza koyabilirsiniz,naçizane fikrim yani.resimler öyle güzelki evinizin güzelliğini göremiyoruz resimlere bakmaktan.
mutlulukla , huzurla oturmanızı dilerim..
düğün resimleri çok başarılıvereliniortak