İlla korunmak mı lazım ?

l0wer0ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
14
0
36
İstanbul
merhaba, erkek arkadasımla ilişkiye girioruz. fakat o korunmak istemiyo sıvısını icime akıtmıyo direk çıkarıyo.ikimizde korunma haricinde tedbirli davranıyoruz.ben korunmak istiyorum korkuyorum çünkü icime akıtmasa bile spermi bulaşır. hap, spiral vs. korunmaları var. ben oldukca gencim, bunları nasıl temin edebilirim.yardımcı olursanız sevinirim

oldukça gençsen eğer, cinslliğe atılmak içinde oldukça gençsindir belki?? bunu düşündün mü peki hiç?

slm canım ertesı gün hapı dıye bır hap var onu kullana bılırsın eczaneden temın edebılırsın ılıskıden sonra ıcersen hamıle kalma rıskın azalır

bu konuyu başka yerede açtın oradada herkes korunman gerektigini söyledi peki bu 2.konu neden

erkek arkadasının dediği gibi bi kereden hamile kalınmazlarla geçiremezsin hayatını

selam benim sana tavsıyem mutlaka doktora başvurman yönünde. kullanmakta olduğunuz yöntem sağlıksız bir yöntemdir. senin sadece gebelikten değil cinsel yollabulaşan hastalıklardan da korunma önemli. bunu prezervatifle sağlayabilirsin. haplar ise düzenli kullanımda sadece gebelikten koruyacaktır.

ne olursa olsun halime kalma riskin var.
bir şekilde korunmalısın bana kalırsa.
genç olman bir şeyi değiştirmez, ilişki yaşayacak kadar olgunsan korunacak kadar da olgunsun demektir.

herkes belirtmiş ama ben de uyarmak istedim..

sakın sakın sakın..
sonra üzülen sen olursun. bir kez daha korunmadan ilişki yaşama.. erkek arkadasınınki düpedüz cahil cesareti..

hatta yerinde olsam 2 kontrol yöntemini birden kullanır,işimi sağlama alırım. hem düzenli hap hem de prezervatif kullanmalısınız.. riski mümkünmertebe sıfıra indirmek için..

sevgili lowerock dalga mı geçiyosun -tatlicadiarzu-

sacma sapan konusup dalqamı qeciosun diyemezsiniz. ordan akan 2 damla kan icin yaşın ne önemi var anlamıyorum. yasım 18 olsa bile olgun düsündüğümü biliorum. bunu sanalda size ifade edemem =) akıl yasta deil bastatır bi sözü vardır.

sana kanın hesabını soran yok ama hiçte olgun düşündüğünü sanmıyorum olgun olsan korunmak şart mı diye soru sormazsın erkek arkadasın 1 kereden bişi olmaz dediğindede tamam deyip kabul etmez cevabını verirdin

Akıl yaşta değil de başta olsaydı cahil cesaretiyle iş yapmaya kalkışmazdınız bana göre... Burası herkese açık bir platform,eleştirilere de açık olmalıyız....

Size akıl veren insanlar ablanız,anneniz yaşında. Bazı şeyleri görmüş geçirmişler ki seni önceden uyarıyorlar sırf zarar görmemeniz adına...

Bana kalırsa korunmadan öyle işlere kalkışma. Küçük yaşta cinselliği yaşamanın olgun düşünmekle nasıl bir alakası var önce onu idrak etmek lazım.
Gençsin, başına kötü bişey gelse yazık olur sana. Burada bilgilerini senle paylaşanlarda senin iyiliğin için yazıyorlar.Erken yaşta yasamıs olabilirsin bazı şeyleri biz ne diyelim...

Ama mutlaka korun,her ne olursa olsun. Erkek arkadasının korunmak istememesi de ne demek,başına bişey geldiğinde hesabını o mu verecek Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…