- 5 Mayıs 2015
- 5.012
- 6.604
- Konu Sahibi notdefteri2_
Arkadaslar ben 6 ay önce biriyle tanıştım.o başka bir ildeydi, tanistigim gibi istemiyorum dedim. zaten uzagiz olmaz dedim. sonra ailelerin zoruyla ona biraz daha şans verdim ve annem hastalandı. abisi doktor olduğu için anneme cok yardimci oldu, böylece aileler iyice tanıştı kaynasti. tanisali 1 ay olmustu basladilar bir söz takalim diye. annem iyilesmeden olmaz dedim. sonra cocuk seni bu sehir olayi korkutuyor ben senin olduğun ile tasinayim hem daha iyi taniriz birbirimizi dedi, tamam dedim ve işini gücünü buldu evi de bizim sokaga taşıdı. bilenler vardir actigim konuyu çok iyi bir cocuk olmasina ragmen, beni cok sevmesine rağmen aşık olamiyorum ve pasif yaklasimlari bana batiyor bazen. yoksa melek gibi, merhametli v.sv.s tipi de hoş. bunlarin hepsi 4 ay icinde oldu ama ailesi buraya tasininca nişanı yapalim artik dediler. zaten abnemle 2 ay hastanede yattim ben. dedim tanımak istiyorum, yok illa adi konsun diyorlar.buraya ne hayallerle geldi oğlum diyor. 30 yasindayim hata yapmak istemiyorum. sizce ne yapayim? annem pazardan kavun mu alıyor bunlar diye sinirleniyor, cocuk cok güvenilir sevilmeyecek biri degil belki de sevmeyecegim ama denemeye deger diyorum. ama zaman vermiyorlar. evet 6 ay oldu ama 1 aydir yüzyüze gorusebildik.
ne yapicam kafam karisti ( tanidigim süre yeterli mi sizce? olmuyorsa olmuyor mu ?
ne yapicam kafam karisti ( tanidigim süre yeterli mi sizce? olmuyorsa olmuyor mu ?