Arkadaşlar sevgilimin son zamanlardaki davranışları aşırı canımı sıkıyordu hiç bir şeyi içimde tutmadım hepsini söyledim yeri geldi söyledim yeri gelmedi durduk yere söyledim hatalarını yutmadim önceleri bana kan kusturan ilgisiz olan sevgilim şimdi her dakika arar sorar mesaj atar oldu. Meraklım oldu bildiğin. Aramızda böyle arkadaşlar varsa bakın iyilik yaramıyorsa ilgi yaramıyorsa bol bol yüzleyin. Hiç birşey içinize kalmasın. Kalacağı varsa kalır gidecekse zaten gider. Çantada keklik havası vermeyin bu adamlara, bu yarıyor demekki..
Atara atar, gidere gider diyorsun da;
her taktik, her yiğidoya sökmez :)
Yine şanslıymışsın en azından laftan anlamış, laftan anlamayan bencil pislikler de var.Arkadaşlar sevgilimin son zamanlardaki davranışları aşırı canımı sıkıyordu hiç bir şeyi içimde tutmadım hepsini söyledim yeri geldi söyledim yeri gelmedi durduk yere söyledim hatalarını yutmadim önceleri bana kan kusturan ilgisiz olan sevgilim şimdi her dakika arar sorar mesaj atar oldu. Meraklım oldu bildiğin. Aramızda böyle arkadaşlar varsa bakın iyilik yaramıyorsa ilgi yaramıyorsa bol bol yüzleyin. Hiç birşey içinize kalmasın. Kalacağı varsa kalır gidecekse zaten gider. Çantada keklik havası vermeyin bu adamlara, bu yarıyor demekki..
Var..asla bize denk gelmeyen
Keske boyle hesaplamalar yapmak zorunda kalmasak. Insallah bir gun taktik yapmak zorunda kalmayacagimiz hayirli insanlar nasip olur
Kesinlikle canım sakin arama. Senin hayatın ondan ibaret değil.sana katılıyorum canım. bende cok hosgorulu anlayıslı oldum beyfendı yalnız kalmak ıstıyorum dedı buyursun kalsın 10 gunden berı konusmuyoruz. gururum askımdan ote aramam asla. ararsa da surundurucem bu sefer
Taktik maktik yok bana bam bam diyorsun yani :))Keske boyle hesaplamalar yapmak zorunda kalmasak. Insallah bir gun taktik yapmak zorunda kalmayacagimiz hayirli insanlar nasip olur
Sökmezse gulu guluAtara atar, gidere gider diyorsun da;
her taktik, her yiğidoya sökmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?