illaki kötülük mü lazım

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar sevgilimin son zamanlardaki davranışları aşırı canımı sıkıyordu hiç bir şeyi içimde tutmadım hepsini söyledim yeri geldi söyledim yeri gelmedi durduk yere söyledim hatalarını yutmadim önceleri bana kan kusturan ilgisiz olan sevgilim şimdi her dakika arar sorar mesaj atar oldu. Meraklım oldu bildiğin. Aramızda böyle arkadaşlar varsa bakın iyilik yaramıyorsa ilgi yaramıyorsa bol bol yüzleyin. Hiç birşey içinize kalmasın. Kalacağı varsa kalır gidecekse zaten gider. Çantada keklik havası vermeyin bu adamlara, bu yarıyor demekki..

Arkadaşlar sevgilimin son zamanlardaki davranışları aşırı canımı sıkıyordu hiç bir şeyi içimde tutmadım hepsini söyledim yeri geldi söyledim yeri gelmedi durduk yere söyledim hatalarını yutmadim önceleri bana kan kusturan ilgisiz olan sevgilim şimdi her dakika arar sorar mesaj atar oldu. Meraklım oldu bildiğin. Aramızda böyle arkadaşlar varsa bakın iyilik yaramıyorsa ilgi yaramıyorsa bol bol yüzleyin. Hiç birşey içinize kalmasın. Kalacağı varsa kalır gidecekse zaten gider. Çantada keklik havası vermeyin bu adamlara, bu yarıyor demekki..

sana katılıyorum canım. bende cok hosgorulu anlayıslı oldum beyfendı yalnız kalmak ıstıyorum dedı buyursun kalsın 10 gunden berı konusmuyoruz. gururum askımdan ote aramam asla. ararsa da surundurucem bu sefer

Yine şanslıymışsın en azından laftan anlamış, laftan anlamayan bencil pislikler de var.

Hep diyoruz erkeklere iyilik yaramiyor. Biraz da kotulukten anliyorlar diye ama dinleyen yok. Tecrubeyle gormussunuz. Bundan sonra ona gore davranin.

Dipsiz not : Adamin iyisi boyle degildir. Onlar yapilan iyilige iyilikle , yapilan kotuluge de ayrilacak cevap verirler. Nadir ama bulunmasi imkansiz degil.

eski konulara baktm ve yanılmadım. düzgün gitmeyen bi ilişkiniz varmış.

Keske boyle hesaplamalar yapmak zorunda kalmasak. Insallah bir gun taktik yapmak zorunda kalmayacagimiz hayirli insanlar nasip olur:halay:

sana katılıyorum canım. bende cok hosgorulu anlayıslı oldum beyfendı yalnız kalmak ıstıyorum dedı buyursun kalsın 10 gunden berı konusmuyoruz. gururum askımdan ote aramam asla. ararsa da surundurucem bu sefer
Kesinlikle canım sakin arama. Senin hayatın ondan ibaret değil.

Back
X