İlle belirti mi olması lazım ?

Lady X

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
43
31
3
33
Merhaba, arkadaşlar. Bugün üye oldum. Sorum şu: sık tuvalet ihtiyacı bile hissetmeden hamile kalanınız oldu mu? Belirti olmayan yazılar okudum ama sık tuvalete gitme her hamilelikte olmuştur bence. Bunu bile yaşamayan, hamileyken de normal yaşamından hiç bir fark olmayan oldu mu ?

İlk 3-4 ay hiç sık tuvalet belirtisi falan olmadı bende.
Hatta daha geç bile olabilir çok geçti üzerinden tam zamanını hatırlamıyorum ama eminim 2 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu ve tuvaletle alakalı belirti olmadi.

İlk 3-4 ay hiç sık tuvalet belirtisi falan olmadı bende.
Hatta daha geç bile olabilir çok geçti üzerinden tam zamanını hatırlamıyorum ama eminim 2 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu ve tuvaletle alakalı belirti olmadi.
Benim bir bebeğim var, hamileyken en erken belirtim sık tuvaletdi. Ama diğer hamileliklerde değişik de olabiliyormuş. Teşekkürler yorum için 🌹

Merhaba, arkadaşlar. Bugün üye oldum. Sorum şu: sık tuvalet ihtiyacı bile hissetmeden hamile kalanınız oldu mu? Belirti olmayan yazılar okudum ama sık tuvalete gitme her hamilelikte olmuştur bence. Bunu bile yaşamayan, hamileyken de normal yaşamından hiç bir fark olmayan oldu mu ?
Sık tuvalete gitme bebek büyüyüp de idrar kesesine baskı yapmaya başlayınca olur. İlk 3 ay ilke de olcak diye bir şey yok.

Back
X