- Konu Sahibi gecenin_hxuxznxux
-
işe yarıyor mu ?
ahh be güzeLim 2008'de payLaşıLmış
konu sahibi konusunu unutmuştur ble çoktan .. takip edilmemiş çnkü baksana
acaba gerçekten işe yarıyor mu evet ?
Maydanozun işe yaradığını biliyorum ama bal ve limon suyunu duymamıştım
3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı bal
az su ile lapa şeklinde hazırlanır.
1-2 dk bekledikten sonra göz ve dudak hariç tüm yüze sürülür 15 dk bekletilir ılık suyla yıkanıp madensuyuyla kompres yapılır.
Ben ciller için 1 yemekkasığı yogurt ile bir cay kasığı karbonatı karıştırıp yüzüme sürüp kağıt havluya üstünü kapatıyorum,15 dk. bekleyip ılık su ile durluyorum deneyin farkını goreceksinizyerimseniben
NOT:Bu maskeyi uyguladıktan sonra nemlendirici kreminizi sürün,yüzünüzün hafif kırmızı olması normaldir,1 gün bile beklemeden gececek kırmızılık.HA BİDE HAFTADA 1 KEZ YAPINyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Teşekkürlerr... :lepi:kaydirigubbakcemile5
Ben ciller için 1 yemekkasığı yogurt ile bir cay kasığı karbonatı karıştırıp yüzüme sürüp kağıt havluya üstünü kapatıyorum,15 dk. bekleyip ılık su ile durluyorum deneyin farkını goreceksinizyerimseniben
NOT:Bu maskeyi uyguladıktan sonra nemlendirici kreminizi sürün,yüzünüzün hafif kırmızı olması normaldir,1 gün bile beklemeden gececek kırmızılık.HA BİDE HAFTADA 1 KEZ YAPINyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bende yoğurt ve karbonatı denemiştim ama hiç etki etmedi bana sanırım çillerim çok inatçı ):
iki aylık bi kızım var eşim inşallah senin gibi çilleri olmaz dedi çok üzüldüm. aslında bende çilleri olsun istemem kızımın ama eşimin demesi üzdü
Maydanozun işe yaradığını biliyorum ama bal ve limon suyunu duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?