Lekeler, Çiller illere maske:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gecenin_hxuxznxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
166
1
96
İzmir
3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı bal
az su ile lapa şeklinde hazırlanır.

1-2 dk bekledikten sonra göz ve dudak hariç tüm yüze sürülür 15 dk bekletilir ılık suyla yıkanıp madensuyuyla kompres yapılır.

Maydanozun işe yaradığını biliyorum ama bal ve limon suyunu duymamıştım kaydirigubbakcemile4

3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı bal
az su ile lapa şeklinde hazırlanır.

1-2 dk bekledikten sonra göz ve dudak hariç tüm yüze sürülür 15 dk bekletilir ılık suyla yıkanıp madensuyuyla kompres yapılır.

Ben ciller için 1 yemekkasığı yogurt ile bir cay kasığı karbonatı karıştırıp yüzüme sürüp kağıt havluya üstünü kapatıyorum,15 dk. bekleyip ılık su ile durluyorum deneyin farkını goreceksinizyerimseniben
NOT:Bu maskeyi uyguladıktan sonra nemlendirici kreminizi sürün,yüzünüzün hafif kırmızı olması normaldir,1 gün bile beklemeden gececek kırmızılık.HA BİDE HAFTADA 1 KEZ YAPINyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Ben ciller için 1 yemekkasığı yogurt ile bir cay kasığı karbonatı karıştırıp yüzüme sürüp kağıt havluya üstünü kapatıyorum,15 dk. bekleyip ılık su ile durluyorum deneyin farkını goreceksinizyerimseniben
NOT:Bu maskeyi uyguladıktan sonra nemlendirici kreminizi sürün,yüzünüzün hafif kırmızı olması normaldir,1 gün bile beklemeden gececek kırmızılık.HA BİDE HAFTADA 1 KEZ YAPINyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Teşekkürlerr... :lepi:kaydirigubbakcemile5

gercekten işe yarıyomu bu formül yazda cıkarmı yine çiller ve ne kadar sürede geçiyoo?

bende yoğurt ve karbonatı denemiştim ama hiç etki etmedi bana sanırım çillerim çok inatçı ):

Yüzdeki çilleri gidermek için, 1 çay bardağı çiğ sütün içine 1 tane salatalığı rendeleyip koyun.

2 saat beklettikten sonra süzün. Salatalık tülbent ile sıkılarak özünün süte geçmesi sağlanmalıdır.

Elde ettiğiniz süt ile yüzünüze sık sık pamukla pansuman yapın. 20-25 dakika sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın.Bu uygulamaya 10-15 gün devam ettiğinizde yüzünüzdeki çiller geçer.

Ayrıca Gül suyu ile sabah akşam cildinizi temizleyin.

deneyin işe yaramasa bile cildinize hiç bir kötü etkisi yoktur tavsiye ederim

iki aylık bi kızım var eşim inşallah senin gibi çilleri olmaz dedi çok üzüldüm. aslında bende çilleri olsun istemem kızımın ama eşimin demesi üzdü:(

Back
X