İllet erkek

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
merhaba birkaç aydır beraber olduğum biri var başlarda iyidik hoştuk vakit geçirdikçe aynı ev ortamına girince farklı ve bana ters olan yönlerini gördüm. Mesela dağınıklığıma laf ediyor bunun yeri burası mı şurası mı gibi. Biraz sakarım bi iki kere sinirlenip tam gerizekalısın dicekken demedi ama bozuldum. Bazen bi şey anlatırken kaç kere anlatacam anla artık gibi küçümseyici lafları var . Fındıklar vardı elim de elimden düştü saçıldı her yere ciddileşip yükseldi hemen bunu nasıl kapatamadın diye ve ağır şekilde eleştirmeleri yargılamaları var. Artı yönü ahlaklı edepli yavşak diye nitelendirilecek biri değil bu yönleri olmasa bir dk durmam ama bunca zmaan durduysam bu özellikleri yüzündendi. Evlenince baya sorun yaşar gibiyim biliyorum peki nasıl bitirebilirim sizinde böyle bi örnek var mı başınızda

Ev düzeni kime ait? Eğer onun evine taşınıp eşya yerlerini değiştiriyorsanız sinirlenmiş olabilir ben de gıcık olurum aradığımı bulamazsam. Sakarlığa aşırı tepki vermesi ve hakaret etmesi bence itici. İkinizi de tanımıyoruz belki cidden bir lafı on kere tekrarlatıyorsunuz, sürekli sakarsınız bunalmış olabilir.

Ev düzeni kime ait? Eğer onun evine taşınıp eşya yerlerini değiştiriyorsanız sinirlenmiş olabilir ben de gıcık olurum aradığımı bulamazsam. Sakarlığa aşırı tepki vermesi ve hakaret etmesi bence itici. İkinizi de tanımıyoruz belki cidden bir lafı on kere tekrarlatıyorsunuz, sürekli sakarsınız bunalmış olabilir.
ev bana ait. beş ay oldu beraberiz ne kadar sakarlığımı görüp bunalmış olabilir ki

ev bana ait. beş ay oldu beraberiz ne kadar sakarlığımı görüp bunalmış olabilir ki
Evliliğin temel taşlarından biri “Hoşgörü”dür. Anlattığınız şahıs pek bundan nasiplenmemiş. Ömür boyu aşağılanmak istemiyorsanız, yol yakınken ayrılın.
benim korkum da bu işte ömür boyu aşağılanmak teşekkürler

tepkılerı asırı ve sureklı... kotu yonlerı ıyı yanlarınıda almıs goturmus
erkek dedıgın sabırlı olur herseye karısmaz ya, ne bu boyle yenı gelın basında kaynana gıbı onun yerı surası mı sakar mısın falan konusma seklı. cok ıtıcı...

ben olsam yolun acık olsun ben hayatımda suan kımseyı ıstemıyorum der noktalardım hıc uzatmaya gerek yok

tepkılerı asırı ve sureklı kotu yonlerı ıyı yanlarınıda almıs goturmus
erkek dedıgın sabırlı olur herseye karısmaz ya, ne bu boyle yenı gelın basında kaynana gıbı onun yerı surası mı sakar mısın falan konusma seklı. cok ıtıcı...

ben olsam yolun acık olsun ben hayatımda suan kımseyı ıstemıyorum der noktalardım hıc uzatmaya gerek yok
evet tam da dediğiniz gibi itici ve soğumaya başladım yavaştan

işte bu halleri sonradan çıktı başta olsaydı ahlak felan çok umruma gelmezdi

Back
X