İllet erkek

Bir dizi var temizlik hastası bir aile. Alenen isim verebilir miyim bilmiyorum bu yüzden kapalı yazacağım. Orda evin oğlu ve kazada ölen eski karısı vardı. İşte o bakaya benziyor durumunuz. Adamın düzen tertip konusu da takıntısı var gibi. Olmuyor diyip bitirin çünkü ileride yıpratıcı olur. Tertip düzen takıntısı bir ebeveynin çocuğu olarak söylüyorum bunu

ger dedi biraz sesini yükselterek sonra sustu . istemediği şeyler olunca böyle oluyo onun dışında pamuk gibi ben de ne yapacağımı şaşırmıştım
Zaten her insan, sinirlenmediği zamanlar sakin değil midir? Sizin ahlaktan anladiginiz ne bilemem ama adam bildiginiz hanzo. Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor.

merhaba birkaç aydır beraber olduğum biri var başlarda iyidik hoştuk vakit geçirdikçe aynı ev ortamına girince farklı ve bana ters olan yönlerini gördüm. Mesela dağınıklığıma laf ediyor bunun yeri burası mı şurası mı gibi. Biraz sakarım bi iki kere sinirlenip tam gerizekalısın dicekken demedi ama bozuldum. Bazen bi şey anlatırken kaç kere anlatacam anla artık gibi küçümseyici lafları var . Fındıklar vardı elim de elimden düştü saçıldı her yere ciddileşip yükseldi hemen bunu nasıl kapatamadın diye ve ağır şekilde eleştirmeleri yargılamaları var. Artı yönü ahlaklı edepli yavşak diye nitelendirilecek biri değil bu yönleri olmasa bir dk durmam ama bunca zmaan durduysam bu özellikleri yüzündendi. Evlenince baya sorun yaşar gibiyim biliyorum peki nasıl bitirebilirim sizinde böyle bi örnek var mı başınızda
İlişkimi nasıl bitirebilirim mi ??? İlişki bitirmek için bile tavsiye almak çok saçma. Hayat sizin hayatınız. Nasıl bitireceğinizi size vereceğimiz taktikler mi belirleyecek

yalniz "yavs.k" degil diye belirtmenize cok takildim. ona edepli bilmem ne derken, onu betimlemek icin kullandiginiz soz kendi basina pek edepli bir kelime degil.

Neyse, bence boyle yasanmaz. Insan esinin yaninda neler yapmiyor ki? En iyi hallerimizi de goruyorlar, en kotu hallerimizi de. Belli ki bu kisi kotu olan her halinizde size soylencek, sonrasinda da artik sizi tamamen begenmemeye baslayabilir. Cunku insanin agzindan cikan kelimeler zamanla duygularini etkiliyor. Bir seyi kirk kere soylersen olur misali. Bugun daha kac kere anlatmam gerekiyor anlaman icin diye sorarken, gun gelir bir anda "beyinsiz" diyiverir size.

Olmaz. Istedigi kadar y....k olmasin. insani mutlu edebilecek biri de degil

merhaba birkaç aydır beraber olduğum biri var başlarda iyidik hoştuk vakit geçirdikçe aynı ev ortamına girince farklı ve bana ters olan yönlerini gördüm. Mesela dağınıklığıma laf ediyor bunun yeri burası mı şurası mı gibi. Biraz sakarım bi iki kere sinirlenip tam gerizekalısın dicekken demedi ama bozuldum. Bazen bi şey anlatırken kaç kere anlatacam anla artık gibi küçümseyici lafları var . Fındıklar vardı elim de elimden düştü saçıldı her yere ciddileşip yükseldi hemen bunu nasıl kapatamadın diye ve ağır şekilde eleştirmeleri yargılamaları var. Artı yönü ahlaklı edepli yavşak diye nitelendirilecek biri değil bu yönleri olmasa bir dk durmam ama bunca zmaan durduysam bu özellikleri yüzündendi. Evlenince baya sorun yaşar gibiyim biliyorum peki nasıl bitirebilirim sizinde böyle bi örnek var mı başınızda
Saygısız, hadsiz, kotu kelimeler kullanabilen, birini sürekli tedirgin eden biri nasil ahlakli ve edepli oluyor, anlayamadım ben..

Sevmiyor. Daha iyi bir seçeneği olmadığı için senle, gidersen boş kalacak o yüzden devam ediyor. Y.vşk biri seveydi daha iyiydi, inanamazsın ama y.vşklar da sever. 😂 Oha bu herife nolmuş dersin, o derece.

Ne diye çekiyorsunuz böyle birini?
İyi diye saydığınız şeyler zaten olması gereken, ekstra bir özellik değil.
Üzülüyorum, nasıl modeller ile karşılaşıyorlar şu ayılara iyi diyecek hale geliyorlar acaba?

Daha neyını goreceksın.Ne guzel ışte gecmez bununla ömür.Dahınıklıga bende konuşurum .Hatta çok konuşurum .Dagınıklıktan nefret ederım .

aynen öyle bi yavşak erkek tarafından aşağılandığımı ben de hatrlamıyorum

Bir dizi var temizlik hastası bir aile. Alenen isim verebilir miyim bilmiyorum bu yüzden kapalı yazacağım. Orda evin oğlu ve kazada ölen eski karısı vardı. İşte o bakaya benziyor durumunuz. Adamın düzen tertip konusu da takıntısı var gibi. Olmuyor diyip bitirin çünkü ileride yıpratıcı olur. Tertip düzen takıntısı bir ebeveynin çocuğu olarak söylüyorum bunu
şimdi bile zorluyo çünkü ben de dağınık ve pasaklı biriyim farkedyorum ileirde sorun çekerim

Yasarsin tecrube ile sabit ex kocamda cok daginikti cocuk olmayınca topliyordim gozume batmiyordi ama cocuk olunca dağınıklık dan cok kavga cikti hem cocuk dagitiyor hem kendi pilim bitiyordu bazisi birak daginik kalsin amann diyordu ama icime sinmiyor koca adam masadaki tabagi bile kaldirmazdi cocuk kucagimda bem yapardim sonunda patlama noktasına geldim. Birak gitsin vala insani aynj evde taniyorsun disardan herkes mikemmel.

Kendi evinde şu ayının dırdırını hakaretini mi çekiyorsun? Kocan değil bişey değil, tık donlarını çöp poşetine yallah çek defolsun gitsin artık aparta mı yerleşiyor, kankasının 1+0 çorap pişirmiş gibi kokan makarna buharı rutubeti çökmüş bekar evine mi sığınıyor ne p.k yerse yesin.

Ben de dağınığım şuan mutfak kalk gidelim diyor kahvaltı masası öylece duruyor ,ben oturmuşum kahve+soda keyfiyle sana akıl veriyorum, şu keyfimin içine edenin ben de alnını karışlarım. Kendi evimizde rahat edemiyceksek geberip gidelim daha iyi. Az önce eşim geldi, etrafın dağınıklığını umursamadan hatta görmeden akşam dışarı çıkıcaz mı dedi, şu soru dışında bana gelirse onu da paralarım. Velhasıl umarım şu adamı biran önce şutlarsın. K kokoco95

Ben de dağınığım şuan mutfak kalk gidelim diyor kahvaltı masası öylece duruyor ,ben oturmuşum kahve+soda keyfiyle sana akıl veriyorum, şu keyfimin içine edenin ben de alnını karışlarım. Kendi evimizde rahat edemiyceksek geberip gidelim daha iyi. Az önce eşim geldi, etrafın dağınıklığını umursamadan hatta görmeden akşam dışarı çıkıcaz mı dedi, şu soru dışında bana gelirse onu da paralarım. Velhasıl umarım şu adamı biran önce şutlarsın. K kokoco95
Koynumdaki koca, deli kaynanaya karıştırtmıyorum, şu kadınlara bak iki günlük ayıya nasıl muamele ediyorlar töbe töbe.

Back
X