illusive Burun Estetiği Ameliyatı

illusive, Nasil oldun? Yazdiklarini okudum ve kendini nasil hissettigini merak ettim. Psikolojik destek almaya baslaman cok yerinde bir karar olmus. Umarim ilaca da baslamissindir. Panik atak la beraber gelen depresyon yasamis bir insan olarak, ilaclarin cok yardimini gordum. Psikolojik tedavim hayata tekrar baglanmami, hayattan tekrar zevk almami sagladi. Lutfen sende hemen pes etme. Goreceksin bundan bir kac ay sonra,bosuna bu kadar dert etmisim diyeceksin.

3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Aynı zamanda göz kapaklarımıda aldırım ve yağ enjeksiyonuda oldu. Eski benden eser kalmadı. Geceleri uyku uyuyamıyorum. 5 kg. zayıfladım. Hiç memnun değilim yeni halimden.Olacak arkadaşlar 1 kere değil 1000 kere düşünün derim.

çok çok geçmişolsun bende yeni ameliyat oldum seni anlıyorum ama psikolojini bozma eminim güzel olmuşsundur aynaya bak alış kendine zor farkındayım ama üzülme bedensel ve ruhsal olarak motive et kendini

illusive, Nasil oldun? Yazdiklarini okudum ve kendini nasil hissettigini merak ettim. Psikolojik destek almaya baslaman cok yerinde bir karar olmus. Umarim ilaca da baslamissindir. Panik atak la beraber gelen depresyon yasamis bir insan olarak, ilaclarin cok yardimini gordum. Psikolojik tedavim hayata tekrar baglanmami, hayattan tekrar zevk almami sagladi. Lutfen sende hemen pes etme. Goreceksin bundan bir kac ay sonra,bosuna bu kadar dert etmisim diyeceksin.

Evet psıkolojik desteğı doktorlardan olmasada ilaçlardan alıyorum. Akşamları uyku ilacı alıyorum. Sabahlarıda depresyon ilacı. İlaçların birazda olsa faydası tabiki oldu. Artık kol ve bacak uyuşmalarım yok ve geceleri ilaçlada olsa uyuyorum.
Geçmiş için yapılacak birşey malesef yok. Olan oldu. Ben hiçte problemli olmayan burnumu gittim yaptırdım. Biliyorum asla eski ben olmayacağım. Bu benim için bir dönüm noktası gibi oldu. Ama çok mutlu olmasamda, diğer insanlar gibi çalışabilmeyi, yemek yiyebilmeyi ve etrafımda olan bitene duyarsız kalmamayı sağlamaya çalışıyorum.
Herkesin hayatında inişler çıkışlar vardır. Benimde daha önce böyle anlarım olmuştu ama hepsinin üstesinden gelmeyi başarmıştım. Ama bu öyle bir şeyki öyle çok kolay olmuyor. Kendi ellerinle yaptığın bir şeyi unutamıyorsun. Daha doğrusu sana birisi bir kötülük yapsa affediyorsunda en zoru insanın kendini affetmesiymiş.
Çünkü hem onca para ver. Hem o kadar acı çek. Hemde aynalara küs.. Hiç ama hiç kolay değil.. Allah düşmanıma bile böyle bir şey yaşatmasın..

çok çok geçmişolsun bende yeni ameliyat oldum seni anlıyorum ama psikolojini bozma eminim güzel olmuşsundur aynaya bak alış kendine zor farkındayım ama üzülme bedensel ve ruhsal olarak motive et kendini

Ah ah yeni ameliyat olanları o kadar iyi anlıyorumki. Acaba nasıl olacak? Bu şişler ne zaman inecek? Acaba kalkıkmı vs vs. Dilerim senin gönlüne göre bir burun olur ve ömürlük kullanırsın burnunu..

Çok teşekkür ederim. Düşünüyorum eğer uzatabiliyorlarsa neden diyorun Tanyeli uzatmıyor. :( O kadar kötüyümki kelimelerle anlatılamaz bir durum bu. Kendim ettim, kendim buldum.
Allahıma dua ediyorum, bana yaşama sevinci versin diye...

ameliyatınız açık mıydı kapalımıydı doktorunuz kimdi söyleyebilir misiniz çok geçmiş olsun

ameliyatınız açık mıydı kapalımıydı doktorunuz kimdi söyleyebilir misiniz çok geçmiş olsun

Ameliyatım kapalı oldu. Acı olarak hiç birşey hissetmedim sayılır. Ama sonraları sızlamalar falan oluyor tabi ama o kadarda olacak. Acısını geçtim ama o iyileşme süreci çok sıkıntılı. Eğer gerçekten ihtiyacınız yoksa elletmeyin derim burnunuza.
Ben malesef olduktan sonra geniş kapsamlı araştırmaya girdim. Olmadan önce buraları okusaydım asla olmazdım.

Cevap için teşekkürler. Ama inan şişliklerle ilgli bir durum değil. Bana hiç gitmeyen bir burun yapıldı. Ucu neredeyse yukarıya bakıyoır. Çok kısa ve kavisli. Benim yüzümde öyle küçük bir yüz değil. Geceleri 3,5 da uyanıyorum bir daha uyku yok. Ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. Sigarayı az içerdim ama şimdi elimden düşmüyor. Geçmişi geri getirmenin bir yolu olsa keşke. Eski resimlerime bile bakamaz oldum. Sürekli bacaklarım uyuşuyor dilim damağım kuruyor.
Bu gidişle psikoloğa gideceğim.
Ayrıca sanada çok geçmiş olsun. Ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ama sen neden memnun değilsin burnundan. Küçükmü? Büyükmü? Nasıl bir revizyon olacaksın?
Canimmmmmm benim, seni en anlayan kisi benim, ceken bilir derler ya, güclü olmaliyiz, bana özelden yaz görüselim.

ben anlamıyorum arkadaş, millet giriyor ameliyata çıkıyor. fıstık gibi burnu oluyor. sorunsuz! bana niye böyle oldu. oturdum ameliyat sonrası fotoğraflarımı inceledim tek tek. sadece aşırı şişliği inmiş o kadar değişen hiçbirşey yok. daha da beter yamulmuş ucu üstelik! doktorumun meşhur bir lafı vardı 6 ay bekle 6 ay bekle. al işte 8 ay bekledim hiç bi bok olduğu yok. daha beter içine edildi burnumun.

çok komik birşey oldum çıktım. halime acıyorum.
gecmis olsun, reviziyon icin ben arastiriyorum, cok zor, ama güclü olmaliyiz

Ameliyatım kapalı oldu. Acı olarak hiç birşey hissetmedim sayılır. Ama sonraları sızlamalar falan oluyor tabi ama o kadarda olacak. Acısını geçtim ama o iyileşme süreci çok sıkıntılı. Eğer gerçekten ihtiyacınız yoksa elletmeyin derim burnunuza.
Ben malesef olduktan sonra geniş kapsamlı araştırmaya girdim. Olmadan önce buraları okusaydım asla olmazdım.[/Q

çok geçmiş olsun,bende doktor araştırıyorum korkuyorum ya eskisinden daha kötü olursa diye, doktorunuz kimdi acaba. lütfen burdan yazmazsanız özelden yazsanız

ameliyat eden Dr.unuz kimdi .Sonra hüsrana ugramayalim .Bende omayi düsünüyorum.Mümkün ise canim bir Resim yolayabilirmisin .

Cevap için teşekkürler. Ama inan şişliklerle ilgli bir durum değil. Bana hiç gitmeyen bir burun yapıldı. Ucu neredeyse yukarıya bakıyoır. Çok kısa ve kavisli. Benim yüzümde öyle küçük bir yüz değil. Geceleri 3,5 da uyanıyorum bir daha uyku yok. Ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. Sigarayı az içerdim ama şimdi elimden düşmüyor. Geçmişi geri getirmenin bir yolu olsa keşke. Eski resimlerime bile bakamaz oldum. Sürekli bacaklarım uyuşuyor dilim damağım kuruyor.
Bu gidişle psikoloğa gideceğim.
Ayrıca sanada çok geçmiş olsun. Ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ama sen neden memnun değilsin burnundan. Küçükmü? Büyükmü? Nasıl bir revizyon olacaksın?

Ya sen öncesi/sonrası topiğinde paylaştıpın fotoğrafta çok güzelsin ondan sonra mı ameliyat oldun arkadaş? Ben sana msj yazacaktım daha maşallah çok güzelsin diye nazara mı geldin ya :((

💐🌸🌺

Back
X