Günaydın felucas;
Geçen hafta doktora gidemedim. Psikoloğa gitmiştim. Bu cumartesi gideceğim bakalım neler diyecek bütün yorumlarını yazacağım buradan.
evet tatlım merak ediyoruz..bizimle paylaşmayı unutmaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın felucas;
Geçen hafta doktora gidemedim. Psikoloğa gitmiştim. Bu cumartesi gideceğim bakalım neler diyecek bütün yorumlarını yazacağım buradan.
3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Aynı zamanda göz kapaklarımıda aldırım ve yağ enjeksiyonuda oldu. Eski benden eser kalmadı. Geceleri uyku uyuyamıyorum. 5 kg. zayıfladım. Hiç memnun değilim yeni halimden.Olacak arkadaşlar 1 kere değil 1000 kere düşünün derim.
illusive, Nasil oldun? Yazdiklarini okudum ve kendini nasil hissettigini merak ettim. Psikolojik destek almaya baslaman cok yerinde bir karar olmus. Umarim ilaca da baslamissindir. Panik atak la beraber gelen depresyon yasamis bir insan olarak, ilaclarin cok yardimini gordum. Psikolojik tedavim hayata tekrar baglanmami, hayattan tekrar zevk almami sagladi. Lutfen sende hemen pes etme. Goreceksin bundan bir kac ay sonra,bosuna bu kadar dert etmisim diyeceksin.
çok çok geçmişolsun bende yeni ameliyat oldum seni anlıyorum ama psikolojini bozma eminim güzel olmuşsundur aynaya bak alış kendine zor farkındayım ama üzülme bedensel ve ruhsal olarak motive et kendini
Çok teşekkür ederim. Düşünüyorum eğer uzatabiliyorlarsa neden diyorun Tanyeli uzatmıyor.O kadar kötüyümki kelimelerle anlatılamaz bir durum bu. Kendim ettim, kendim buldum.
Allahıma dua ediyorum, bana yaşama sevinci versin diye...
Canım, çok geçmiş olsun. Bu kadar ameliyat geçirmiş ve yıpranmışsın inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Burnunda beğenmediğin neydi? Kalkıklıkmı? küçüklükmü? Eğrilikmiydi?
ameliyatınız açık mıydı kapalımıydı doktorunuz kimdi söyleyebilir misiniz çok geçmiş olsun
Canimmmmmm benim, seni en anlayan kisi benim, ceken bilir derler ya, güclü olmaliyiz, bana özelden yaz görüselim.Cevap için teşekkürler. Ama inan şişliklerle ilgli bir durum değil. Bana hiç gitmeyen bir burun yapıldı. Ucu neredeyse yukarıya bakıyoır. Çok kısa ve kavisli. Benim yüzümde öyle küçük bir yüz değil. Geceleri 3,5 da uyanıyorum bir daha uyku yok. Ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. Sigarayı az içerdim ama şimdi elimden düşmüyor. Geçmişi geri getirmenin bir yolu olsa keşke. Eski resimlerime bile bakamaz oldum. Sürekli bacaklarım uyuşuyor dilim damağım kuruyor.
Bu gidişle psikoloğa gideceğim.
Ayrıca sanada çok geçmiş olsun. Ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ama sen neden memnun değilsin burnundan. Küçükmü? Büyükmü? Nasıl bir revizyon olacaksın?
Canimmmmmm benim, seni en anlayan kisi benim, ceken bilir derler ya, güclü olmaliyiz, bana özelden yaz görüselim.
gecmis olsun, reviziyon icin ben arastiriyorum, cok zor, ama güclü olmaliyizben anlamıyorum arkadaş, millet giriyor ameliyata çıkıyor. fıstık gibi burnu oluyor. sorunsuz! bana niye böyle oldu. oturdum ameliyat sonrası fotoğraflarımı inceledim tek tek. sadece aşırı şişliği inmiş o kadar değişen hiçbirşey yok. daha da beter yamulmuş ucu üstelik! doktorumun meşhur bir lafı vardı 6 ay bekle 6 ay bekle. al işte 8 ay bekledim hiç bi bok olduğu yok. daha beter içine edildi burnumun.
çok komik birşey oldum çıktım. halime acıyorum.
Ameliyatım kapalı oldu. Acı olarak hiç birşey hissetmedim sayılır. Ama sonraları sızlamalar falan oluyor tabi ama o kadarda olacak. Acısını geçtim ama o iyileşme süreci çok sıkıntılı. Eğer gerçekten ihtiyacınız yoksa elletmeyin derim burnunuza.
Ben malesef olduktan sonra geniş kapsamlı araştırmaya girdim. Olmadan önce buraları okusaydım asla olmazdım.[/Q
çok geçmiş olsun,bende doktor araştırıyorum korkuyorum ya eskisinden daha kötü olursa diye, doktorunuz kimdi acaba. lütfen burdan yazmazsanız özelden yazsanız
Cevap için teşekkürler. Ama inan şişliklerle ilgli bir durum değil. Bana hiç gitmeyen bir burun yapıldı. Ucu neredeyse yukarıya bakıyoır. Çok kısa ve kavisli. Benim yüzümde öyle küçük bir yüz değil. Geceleri 3,5 da uyanıyorum bir daha uyku yok. Ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. Sigarayı az içerdim ama şimdi elimden düşmüyor. Geçmişi geri getirmenin bir yolu olsa keşke. Eski resimlerime bile bakamaz oldum. Sürekli bacaklarım uyuşuyor dilim damağım kuruyor.
Bu gidişle psikoloğa gideceğim.
Ayrıca sanada çok geçmiş olsun. Ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ama sen neden memnun değilsin burnundan. Küçükmü? Büyükmü? Nasıl bir revizyon olacaksın?