illusive Burun Estetiği Ameliyatı

Çok erken sızın henuz ve ben sızı çok ıyı anlıyorum.Eğer kendı başınıza başa çıkamazsanız psıkoloja gıtmenızı tavsıye edıyorum ,bende kendımı keşke bu kadar yıpratmadan gıtseydım en azından ılaç mılaç bıraz rahatlatıyor ne bılım ben en azından artık hıc bırşeyı umursamıyorum.Tabı sızın tercıhınız çok gecmış olsun

Psikolog iyi geldimi gerçekten bu durumu kabullenmenize. İlaç tedavisi hemen sonuç veriyormu? Yani eskisi gibi hayata dönmenize yardımcı oluyormu?

Psikolog iyi geldimi gerçekten bu durumu kabullenmenize. İlaç tedavisi hemen sonuç veriyormu? Yani eskisi gibi hayata dönmenize yardımcı oluyormu?

Canım forumu dolaşırken okudum konunu ve çok üzüldüm. Ama ben inan okadar kötü olabileceğine inanmıyorum ya. Şu an daha çok yeni. Bak ben de 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Hala daha şişlikler oluyo. Tam şeklini alması için 6 ay lazım dedi doktor. Seninki de daha tam şeklini almamıştır. Eğer müsade edersen fotoğraflarını ben de görmek isterim.

Cevap için teşekkürler. Ama inan şişliklerle ilgli bir durum değil. Bana hiç gitmeyen bir burun yapıldı. Ucu neredeyse yukarıya bakıyoır. Çok kısa ve kavisli. Benim yüzümde öyle küçük bir yüz değil. Geceleri 3,5 da uyanıyorum bir daha uyku yok. Ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. Sigarayı az içerdim ama şimdi elimden düşmüyor. Geçmişi geri getirmenin bir yolu olsa keşke. Eski resimlerime bile bakamaz oldum. Sürekli bacaklarım uyuşuyor dilim damağım kuruyor.
Bu gidişle psikoloğa gideceğim.
Ayrıca sanada çok geçmiş olsun. Ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ama sen neden memnun değilsin burnundan. Küçükmü? Büyükmü? Nasıl bir revizyon olacaksın?

İçinde bulunduğun psikolojiyi çok iyi anlıyorum.4. ameliyatımı pazartesi oldum şuan alçıda burnum.Ama asıl merak ettiğim alçı çıktıktan sonraki 5 ay sonra bir şey olurmu düşüncelerim.Çünkü son 2 yıldır hep bir umutla düzelecek diye ameliyat olup ilk aylarda herşeyin yolunda gidip sonradan hep birşeylerin oluşması bende de psikolojik olarak çok yıpranmama sebep oldu.Ama yılmadım.Etrafımdaki insanlar cesaretime hayran kaldıklarını söylüyorlar hep.İşin aslı bende öyle...Ama araştırmalarım sonucunda 5 hatta 6 operasyon sonucunda istedikleri buruna kavuşan pek çok insan olduğunu gördüm.Evet kabul edelim ki biz şanssız kesimiz.Kimileri ilk operasyon da istediğine kavuşurken biz bayağı uğraştık.Ama Allahtan daha beter bir rahatsızlığımız olabilirdi diye düşünmek ve çaresi olduğunu unutmamak bir nebze olsun içini rahatlatsın canım.Dilerim hayalindeki görüntüye kavuşursun.Ama şu var ki henüz 3 hafta olmuş aylar sonra istediğin şekil olmasa dahi insan aynadaki görüntüsüne alışıp hayatını buruna endekslemeyi bırakabiliyor.Ben en azından bu son ameliyattan sonra onu yapacağım.Çünkü başka şansım yokmuş tekrar bir operasyon söz konusu değilmiş.Tek duam bu son olması ve alçıdan istediğim şeklin çıkıp o haliyle kalması...Herkese geçmiş olsun.

İçinde bulunduğun psikolojiyi çok iyi anlıyorum.4. ameliyatımı pazartesi oldum şuan alçıda burnum.Ama asıl merak ettiğim alçı çıktıktan sonraki 5 ay sonra bir şey olurmu düşüncelerim.Çünkü son 2 yıldır hep bir umutla düzelecek diye ameliyat olup ilk aylarda herşeyin yolunda gidip sonradan hep birşeylerin oluşması bende de psikolojik olarak çok yıpranmama sebep oldu.Ama yılmadım.Etrafımdaki insanlar cesaretime hayran kaldıklarını söylüyorlar hep.İşin aslı bende öyle...Ama araştırmalarım sonucunda 5 hatta 6 operasyon sonucunda istedikleri buruna kavuşan pek çok insan olduğunu gördüm.Evet kabul edelim ki biz şanssız kesimiz.Kimileri ilk operasyon da istediğine kavuşurken biz bayağı uğraştık.Ama Allahtan daha beter bir rahatsızlığımız olabilirdi diye düşünmek ve çaresi olduğunu unutmamak bir nebze olsun içini rahatlatsın canım.Dilerim hayalindeki görüntüye kavuşursun.Ama şu var ki henüz 3 hafta olmuş aylar sonra istediğin şekil olmasa dahi insan aynadaki görüntüsüne alışıp hayatını buruna endekslemeyi bırakabiliyor.Ben en azından bu son ameliyattan sonra onu yapacağım.Çünkü başka şansım yokmuş tekrar bir operasyon söz konusu değilmiş.Tek duam bu son olması ve alçıdan istediğim şeklin çıkıp o haliyle kalması...Herkese geçmiş olsun.

Canım, çok geçmiş olsun. Bu kadar ameliyat geçirmiş ve yıpranmışsın inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Burnunda beğenmediğin neydi? Kalkıklıkmı? küçüklükmü? Eğrilikmiydi?

çok geçmiş olsun..İstediğin güzel ve sağlıklı buruna kavuşman dileğiyle..

Ayrıca gerçekten çok cesur ve çok güçlüsün.. Seni düşündükte banada güç geliyor.

Arkadaşlar İllusive in fotoğraflarını görmüş biri olarak şunu söylemek istiyorum ;
İllusive gerçekten sorun edilecek bir sıkıntı yok yüzünde. Hele burnun kesinlikle küçük,havaya bakan vs. bir burun ASLA değil. Yüzünle gayet orantılı olmuş. Artık kendine dert etmeyi lütfen bırak. Birtek benim nacizane fikrim yaşın çok genç olduğu için göz kapaklarınla oynatman gereksiz olmuş. (tabi eski halini bilemiyorum belki de gerekiyordu)Ama onunla ilgili de çok ufacık bir sıkıntı kalmış. Onun da düzeleceğine eminim. Kendine gerçekten haksızlık ediyosun. Artık senden karamsar cümleler duymak istemiyorum. Lütfen kendini toparla. Albümünde artık bir tane de gülümseyen bir fotoğrafını görmek istiyorum :71:

Arkadaşlar İllusive in fotoğraflarını görmüş biri olarak şunu söylemek istiyorum ;
İllusive gerçekten sorun edilecek bir sıkıntı yok yüzünde. Hele burnun kesinlikle küçük,havaya bakan vs. bir burun ASLA değil. Yüzünle gayet orantılı olmuş. Artık kendine dert etmeyi lütfen bırak. Birtek benim nacizane fikrim yaşın çok genç olduğu için göz kapaklarınla oynatman gereksiz olmuş. (tabi eski halini bilemiyorum belki de gerekiyordu)Ama onunla ilgili de çok ufacık bir sıkıntı kalmış. Onun da düzeleceğine eminim. Kendine gerçekten haksızlık ediyosun. Artık senden karamsar cümleler duymak istemiyorum. Lütfen kendini toparla. Albümünde artık bir tane de gülümseyen bir fotoğrafını görmek istiyorum :71:

felusas; güzel ve içten yorumların için çok ama çok teşekkürler. İnsan ekmek, su gibi bu objektif yorumlara ihtiyaç duyuyor. Allah sizin gönlünüze göre versin herşeyi. Hiç tanımadığınız bir insana nasıl bir iyilik yapıyorsunuz size anlatamam. Tekrar teşekkürler..

felusas; güzel ve içten yorumların için çok ama çok teşekkürler. İnsan ekmek, su gibi bu objektif yorumlara ihtiyaç duyuyor. Allah sizin gönlünüze göre versin herşeyi. Hiç tanımadığınız bir insana nasıl bir iyilik yapıyorsunuz size anlatamam. Tekrar teşekkürler..

canım benim bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum...kesinlikle takılacak hiçbir şey göremedimm..aynen toparla kendini lütfenn hiç öyle uyunamıyacak yemek yenemiyecek durum yok ortada..yemek yenmiycek durum olsa tanyeli nin ölmesi lazımdı:)) lütfen yap güzelce bir makyaj yap saçlarını azıcık da gül bak ne oluyorsun:))

canım cok gecmiş olsun yorumlarını okudum.. ve üzücü ama kendini bu kadar üzme herşeyin bi yolu vardır belki zamanla burun oturdukca yüzünede uycak psikologa gidip destek alman bence iyi olabilir.allah başka büyük dert keder vermesin tekarar cok gecmiş olsun

Cesaret mi delilik mi henüz bende tam anlayamadım:)Umarım sonu olumlu biter.

İnşallah sonu senin için iyi olur. Bu kadar mücadele etmişsin, sonunda istediğin buruna kavuşursun.. Allah yardımcın olsun. Senin için dua edeceğim.

canım benim bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum...kesinlikle takılacak hiçbir şey göremedimm..aynen toparla kendini lütfenn hiç öyle uyunamıyacak yemek yenemiyecek durum yok ortada..yemek yenmiycek durum olsa tanyeli nin ölmesi lazımdı:)) lütfen yap güzelce bir makyaj yap saçlarını azıcık da gül bak ne oluyorsun:))

Aynen katılıyorummm. Güzelce bir makyajını yap, saçını yap süslen püslen. Yüzün gülsün biraz. O asık surat ne öyleee. Gören karadenizde gemileri battı sanar :) Hadi bakalım yarına dediğimiz gibi güzel fotolar bekliyoruz senden

illusive tatlımm doktoruna sordun mu dudak-burun mesafesini ne dedi cnm merak ettimm..2. ameliyat sözkonusu oldu mu? ya da daha görüşmedin mi:))

canım çok geçmiş olsun bende ameliyat oldum 2,5 ayım dolmak üzere seni çok iyi anlıyorum diğer arkadaslarımız gibi benim burnum ameliyattan cıktıgımda daha dogrusu atellerim falan alındıgında resmen yamukluk vardı o biraz duzeldi ama burun sırtım hiç hosuma gitmiyo benimde sanki iyice büyüyo burnum ve ıkı haftadır nefeste alamıyorum kafayı yicem hic kibar buun degil benimki sende biraz bekle diyolar bekliyorum bende :( inş duzelir senin de canım

İllusive ben de ameliyat olmayı düşünüyorum , yarım bi kbb dr. ile görüşmem var. Boşlukta gibiyim. Beğenmemiş olmana çok üzüldüm. yeni üyeyim foto göremiyorum ama çözümsüz bişey olucağına inanmıyorum ben. herkes her zaman şanslı olmaz ilk seferde olmadıysa bi daha denersin senden kıymetli mi. mutlu olmak için yaptırdın olmaydıysa sonuna kadar denersin. kolay bişey değil yıllardır gördüğünden farklı bi sen görmeye başlıyosun. benimde çok korkum ve kaygım var. nolucak nasıl olucak ya olmassa diye kafayı yiyorum ama alternatif çok değil ya olucam sonuca katlanıcam ya olmıycam halime katlanıcam. Şimdiyi biliyorum diğeri de ihtimal ya güzel olursa ve pişman olmassam diye düşünüyorum. ya kafam çok karışık hala bakalım yarınki dr.a bağlı.

İllusive ben de ameliyat olmayı düşünüyorum , yarım bi kbb dr. ile görüşmem var. Boşlukta gibiyim. Beğenmemiş olmana çok üzüldüm. yeni üyeyim foto göremiyorum ama çözümsüz bişey olucağına inanmıyorum ben. herkes her zaman şanslı olmaz ilk seferde olmadıysa bi daha denersin senden kıymetli mi. mutlu olmak için yaptırdın olmaydıysa sonuna kadar denersin. kolay bişey değil yıllardır gördüğünden farklı bi sen görmeye başlıyosun. benimde çok korkum ve kaygım var. nolucak nasıl olucak ya olmassa diye kafayı yiyorum ama alternatif çok değil ya olucam sonuca katlanıcam ya olmıycam halime katlanıcam. Şimdiyi biliyorum diğeri de ihtimal ya güzel olursa ve pişman olmassam diye düşünüyorum. ya kafam çok karışık hala bakalım yarınki dr.a bağlı.

Yorumun için çok sağol. Sana söyleyebileceğim bu ameliyata herşeyden önce psikolojik olarak kendini hazır hissetmen. Ve şu anki burnundan ne kadar şikayetçisin onun bilincinde olman. Eğer çok problemli bir burnun yoksa sakın ama sakın olma derim. Çünkü ben malesef olduktan sonra anladımki bu iş gerçekten DELİ işi.
Ne kadar iyi araştırırsan araştır ameliyatta olup bitene müdahele edemiyorsun. Sonuç kumar gibi.
Ameliyat olup 9 ay sonra burnu çöken insanlar var.
Yani öyle aradan 1 ay geçktikten sonra hadi yakışmasada beğenmesende ya çökerse, ya yamulursa vs korkuların oluyor.
Benim şimdiki aklım olsa bana trilyonlar verseler olmazdım. 1 ayı geçti hala yüzüm bir kere bile gülmedi.
Yaşayama mecburum Allahın verdiği canı ancak Allah alır diyorum. Beğenmesende bin pişman olsanda yaşıyorsun. Ben meğer ne kadar mutluymuşum bundan 2 ay önce. Şimdi ne giyinmek, ne gezmek, nede başka birşey yapmak istiyorum.
O yüzden doktora söyleyeceğin şey, kemiğinle çok oynamasın, yüzün büyükse burnunu çok küçültmesin, tasarımı çok incele ve ona sadık kalmasını iste doktorundan.
Benim söyleceklerim bunlar. İnşallah senin için hayırlısı olur. Doğru bir karar verirsin kendi adına. Bol şans..

İllusive günaydın,

Senin doktorla görüşmen nasıl geçti? Gözünle ilgili ne dedi canım?

İllusive günaydın,

Senin doktorla görüşmen nasıl geçti? Gözünle ilgili ne dedi canım?

Günaydın felucas;

Geçen hafta doktora gidemedim. Psikoloğa gitmiştim. Bu cumartesi gideceğim bakalım neler diyecek bütün yorumlarını yazacağım buradan.

Back
X