İlsun Aka?

betizmm54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
157
31
13
30
Arkadaslar sakaryada ilsun akaya burun estetiği yaptıran var mı? Varsa ücret ne kadar? Kendisi mesaj attım mail attim bana dönüş yapmadı. Sanırım yanına gitmek gerekiyor ama ücreti çok uçuksa gitmeyi düşünmüyorum. Yaptıran arkadaslar yardimci olabilir mi?

Sanırım bu forumda sakaryada yardım alabileceğim kimse yok.

Merhaba
Yorumlara aldanıp telefonda bilgi almak istedim istanbulda olduğum için. Muayene gerekiyor ve muayene ücreti alıyorlarmış. İstanbuldan sırf görüşmek için gittim ve odasına girdiğimde dedikleri gibi kesinlikle guleryuz yoktu. Burun ameliyatlarıni eşine yonlendirdigini ve kendisinin genellikle yüz ile ilgili diğer(botoks Vs. . ) işlemlerle ilgilendiğini belirtti. Ve ben istanbuldan sakaryaya sırf ben artık burun estetigi yapmıyorum demesi için 150 tl muayene ücretini ödemek için gittim. Telefonda ve yazismalardada özellikle belirttim. Telefonda belirtseler bende eşinı arastirirdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Muhteşem bir doktor ilsun hanım kesinlikle çok disiplinli ve Harika işler çıkarıyor kendiniz bile inanamıyorsunuz ? Sağlığın ve güzelliğin pazarlığı olmaz buna inanırım merdiven altı yerlerde yaptırdığınız işler size hem daha pahalıya patlar Hemde sağlığınızdan olursunuz ! İyi bir görüntü iyi bir iş istiyorsanız disiplinli kaliteli insanlarla işbirliği yapacaksınız! Bunun için de ilsun aka hanımı tereddütsüz tavsiye ederim!!! Güler yüzlü ve muhteşem bir doktor

Bende verdim 150 tl ve operasyon olucagım zaman bu para iade edildi bana anlamadığım konu avukata danışma ücreti ödüyorsunuz Buda bunun gibi birşey tabiki eğer iyi bir hizmet almak işitiyorsanız bir karşılığı olucak hem güzel olayım hem ucuz olsun para vermeyim derseniz bunu yapan bir çok insan var çıkardıkları işlerde ana haberlerde duyuyoruz!!! Biraz insaflı olmak lazım bence ilsun hanıma bende amelıyat oldum ve çok güzel sonuçlar aldım ayrıca bir kere ücret Verdim ve bir daha hiçbirşey için benden ücret alınmadı yaptığı işin sonuna kadar ardında olan bi doktor. İnsanları beğenmeyebilirsiniz ama karalayamazsınız tekrar diyorum muhteşem bir doktor ve muhteşem bi ekibi var başarıların devamını dilerim ...

Kesinlikle muhteşem bir doktor İlsun hanım. İlk görüşmenizde size enerjisini hissettiriyor zaten. Ben ilk görüşmede operasyon kararı aldım. Ben bile bu kadar sıkıntısız olacağını tahmin etmiyordum. Beni ve ricalarımı kırmadan gerçekleştirdi. Operasyondan sonra takibinde de gayet güler yüzlü ve sempatik. Bugün yine onu tercih ederim yani. Bence tam da denildiği gibi çok hoş bir doktor

Back
X