iltifat

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elifz

Ziyaretçi
merhaba..ben geçen hafta sevgilimden ayrıldım.ayrıldığım için üzgün pişman falan da değilim..valla nefret bile etmiyorum diyebilirim..ama geçen gün ne yapıyo acaba diye merak edip facebookuna girdim.benim sevmediğim ne kadar kız varsa hepsinin fotoğraflarına iltifat etmiş..en kötü iltifatıda şu yani -kazağın güzelliğine güzellik katmış canım-bana bunun onda birini bile söylemezdi.bu çok zoruma gitti.ben sorduğumda da ben odunum falan derdi..demek ki değilmiş..aslında ama öyle çok bi dert değil ama..yazmak istedim..

senin bakacağını tahmin etmiştir
o yüzden sana gıcıklığına yapmış olabilir CADIARZU

madem ayrılmışınız, pişman değilsiniz, üzgün de değilsiniz hala niye onun hayatının yönünü takip ediyorsunuz?
bırakın kime ne söylüyorsa söylesin, istediği iltifatı etsin.
size de zamanında demiş olsaydı bu seferde herkese aynı şeyleri söylüyormuş demekki diye düşünürdünüz.

bencede gıcıklıgına yapmıştır.........
ama sen ayrıldıgına pişman degılsın ....demekki içinde sevgisi bitmiş...
öyleyse kime ne dedi kime ne söyledılerlede ilgilenme....
cokta kafaya takma....bos ver keyfıne bak....

yınede söyelemden edemıyecegım bırazda olsun içinizde sevgisi var gibime geldi...

madem ayrılmışınız, pişman değilsiniz, üzgün de değilsiniz hala niye onun hayatının yönünü takip ediyorsunuz?
bırakın kime ne söylüyorsa söylesin, istediği iltifatı etsin.
size de zamanında demiş olsaydı bu seferde herkese aynı şeyleri söylüyormuş demekki diye düşünürdünüz.

aynen...bencede.....a.s.a.s.a.s.

şifresini biliyordum merak ettim.girdim.kime ne dediğini önemsemiyorum..bana zamanında yapmadığı güzel şeyleri nefret ettiğim dediği insanlara yapabiliyo olması zoruma gitti sadece..aslında sevindim de ohh kurtulmuşum yalancıdan diye..

giden gitmiş biten bitmiş
kime ne diyorsa sanane
pişman üzgün değilim diyorsun ama
ne yapıyor diye merak ediyorsan eğer hala bir şey kalmıştır içinde demek ki
karmaşık bir durum :bbo::bbo:

madem üzülmüyor ayrıldıgına hatta seviniyorsun bırak ne hali varsa görsün derim ben.Ama konuyu buraya bile açtığınıza göre bırakamıyorsunuz demekki

boşver canım ne hali varsa görsün zaten.şifresini değiştirmediyse aynı.aynıysa da sen bakarsın diye yapmıştır.boşverr takma.

canım bitmiş bir ilişki için artık facelere msnlere bakmaya gerek yok..
,eger onun yaptıgı davranışları sindiremiyorsan belkı sadece kendını kandırıyorsan ama onu sevıyorsun ve unutamıyorsun demektır.
o yuzden ayrıldıysanız ve bırdaha bır araya gelme ımkanınız yoksa boş ver yol ver gıtsın ne halı varsa gorsun..
sende dua et bence onun ne kadar karektersız oldugunu görmiş oldun..
senın iltifata ıhtıyacın yoktur emınım..
gayet guzel ve alımlı bır bayansındır..
o yuzden o lale soganıda ne yaparsa yapsın.

ayrılık şuan dha çok yeni taze olduğu için merak edip takip ediyorsun ne yapıyor die..

o da bunları düşünerek seni rahatsız edebilicek ne varsa ypıor elbette..

bence sen facebook hesabını kapat o da seni takip edemesin gizemli ol..onu tammen silmiş unutmuş ulaşacağı yoları tıkamış havası ver

zamanla adını bile unutursun.

bencede gicikligina yapmistir aslinda ona inat takmicaksin .. yerimseniben

sil facebookundan bence gereksiz ..vakit kaybı sana ..

Şifreni bildiği için yapmıştır. Sana gıcıklık olsun diyede onlarla konuşuyodur ve hatta sevgilisi bile olabilir bu insanlar sırf seni gıcık etmek içindir emin ol

Back
X