Bende soğan kürü yaptım adet biter bitmez başladım 5 gün yaptım sabah akşam yoğun akintilarim oldu sonra bı duydum düşürüyor falan tam yumurtlama zamanimdi zaten bıraktımkızlar adetin son günü soğan kürüne başlasam 5 gün yapsam fayda etmezmi sizce..soğan suyu çocuğu düşürüyor diyolar başta annem olmak üzere..adetten sonra 3 gün var bildiğiniz gibi ilaç mı içsem ne yapsam iltihaplara etki etse
Peki hamile kalabildinmi?Bende soğan kürü yaptım adet biter bitmez başladım 5 gün yaptım sabah akşam yoğun akintilarim oldu sonra bı duydum düşürüyor falan tam yumurtlama zamanimdi zaten bıraktım
Hamileyim :)Peki hamile kalabildinmi?
Ne kadar güzel maşallahh:) Bende 5 gün yapayım diyorum yumurtlamam zaten 14-15 lerde oluyor benimHamileyim :)
Evet canım bende 14. Gün sanıyordum 12. Gün yumurtladim bide ovu testi kullandım ama zaten akıntıdan anlıyorsun yada tek taraflı kasik ağrısından yumurtladigini ben aynada vajinama bakardım akıntı gördüm orda yumurtladigim gün sildim baktım yumurtluyorum hemen ilişki oldu çok şükür Rabbime neden aynadan baktığımı söyleyeyim akıntı yapışkan oluyor lavaboda bazen peceteye gelmiyo orda kalıyor geç görürüm diyeNe kadar güzel maşallahh:) Bende 5 gün yapayım diyorum yumurtlamam zaten 14-15 lerde oluyor benim
Peki beyaz soğanmı olmalı öyle okudumda
Anladım canım çok teşk ederim..ben ilk defa düşündüğüm için acemiyim bakalım hayırlısı olsunEvet canım bende 14. Gün sanıyordum 12. Gün yumurtladim bide ovu testi kullandım ama zaten akıntıdan anlıyorsun yada tek taraflı kasik ağrısından yumurtladigini ben aynada vajinama bakardım akıntı gördüm orda yumurtladigim gün sildim baktım yumurtluyorum hemen ilişki oldu çok şükür Rabbime neden aynadan baktığımı söyleyeyim akıntı yapışkan oluyor lavaboda bazen peceteye gelmiyo orda kalıyor geç görürüm diye
Canım hiç stres yapma soğan suyunu iç 5 gün yoğun beyaz akintin olur korkma normal sonra tek kasigim ağrıdı Birgün anladım hemen dedim yarın falan yada ertesi yumurtlarim diye her sabah lavabodan sonra aynada bakardım sıvı değdiği için oraya akıntı öne geliyor kayıyor hemen gözüküyor gördüm hemen eşimi aradım oda koşa koşa geldi elinde fındık yiyerek ne günlerdi Allah'ımAnladım canım çok teşk ederim..ben ilk defa düşündüğüm için acemiyim bakalım hayırlısı olsun
Hahahaa çok tatlısın ya:)) fındık iyiymişCanım hiç stres yapma soğan suyunu iç 5 gün yoğun beyaz akintin olur korkma normal sonra tek kasigim ağrıdı Birgün anladım hemen dedim yarın falan yada ertesi yumurtlarim diye her sabah lavabodan sonra aynada bakardım sıvı değdiği için oraya akıntı öne geliyor kayıyor hemen gözüküyor gördüm hemen eşimi aradım oda koşa koşa geldi elinde fındık yiyerek ne günlerdi Allah'ım
Kız ben herifime her akşam bir muzu ezer içine fındık badem ceviz ezip koyardim azıcık da keçi boynuzu bir tatlı kaşığı macun yapardım sende öyle yapHahahaa çok tatlısın ya:)) fındık iyiymişaynen bende deniyeceğim:)
Kız ben herifime her akşam bir muzu ezer içine fındık badem ceviz ezip koyardim azıcık da keçi boynuzu bir tatlı kaşığı macun yapardım sende öyle yap
Hamile kalınca beni bul unutma hadi grstamamdır önerilerin için sağol:))
Canım hiç stres yapma soğan suyunu iç 5 gün yoğun beyaz akintin olur korkma normal sonra tek kasigim ağrıdı Birgün anladım hemen dedim yarın falan yada ertesi yumurtlarim diye her sabah lavabodan sonra aynada bakardım sıvı değdiği için oraya akıntı öne geliyor kayıyor hemen gözüküyor gördüm hemen eşimi aradım oda koşa koşa geldi elinde fındık yiyerek ne günlerdi Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?