İltihap-soğan kürü-hamilelik bir bakın:(

Hafsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2.061
1.930
133
38
kızlar adetin son günü soğan kürüne başlasam 5 gün yapsam fayda etmezmi sizce..soğan suyu çocuğu düşürüyor diyolar başta annem olmak üzere..adetten sonra 3 gün var bildiğiniz gibi ilaç mı içsem ne yapsam iltihaplara etki etse:(

kızlar adetin son günü soğan kürüne başlasam 5 gün yapsam fayda etmezmi sizce..soğan suyu çocuğu düşürüyor diyolar başta annem olmak üzere..adetten sonra 3 gün var bildiğiniz gibi ilaç mı içsem ne yapsam iltihaplara etki etse:KK43:
Bende soğan kürü yaptım adet biter bitmez başladım 5 gün yaptım sabah akşam yoğun akintilarim oldu sonra bı duydum düşürüyor falan tam yumurtlama zamanimdi zaten bıraktım

maydonoz suyu soğan suyu düşüğe yol açıyo kızçeler sakın uzak durun :anneadayı::110:

Bende soğan kürü yaptım adet biter bitmez başladım 5 gün yaptım sabah akşam yoğun akintilarim oldu sonra bı duydum düşürüyor falan tam yumurtlama zamanimdi zaten bıraktım
Peki hamile kalabildinmi?

Ne kadar güzel maşallahh:) Bende 5 gün yapayım diyorum yumurtlamam zaten 14-15 lerde oluyor benim
Peki beyaz soğanmı olmalı öyle okudumda
Evet canım bende 14. Gün sanıyordum 12. Gün yumurtladim bide ovu testi kullandım ama zaten akıntıdan anlıyorsun yada tek taraflı kasik ağrısından yumurtladigini ben aynada vajinama bakardım akıntı gördüm orda yumurtladigim gün sildim baktım yumurtluyorum hemen ilişki oldu çok şükür Rabbime neden aynadan baktığımı söyleyeyim akıntı yapışkan oluyor lavaboda bazen peceteye gelmiyo orda kalıyor geç görürüm diye

Evet canım bende 14. Gün sanıyordum 12. Gün yumurtladim bide ovu testi kullandım ama zaten akıntıdan anlıyorsun yada tek taraflı kasik ağrısından yumurtladigini ben aynada vajinama bakardım akıntı gördüm orda yumurtladigim gün sildim baktım yumurtluyorum hemen ilişki oldu çok şükür Rabbime neden aynadan baktığımı söyleyeyim akıntı yapışkan oluyor lavaboda bazen peceteye gelmiyo orda kalıyor geç görürüm diye
Anladım canım çok teşk ederim..ben ilk defa düşündüğüm için acemiyim bakalım hayırlısı olsun

Anladım canım çok teşk ederim..ben ilk defa düşündüğüm için acemiyim bakalım hayırlısı olsun
Canım hiç stres yapma soğan suyunu iç 5 gün yoğun beyaz akintin olur korkma normal sonra tek kasigim ağrıdı Birgün anladım hemen dedim yarın falan yada ertesi yumurtlarim diye her sabah lavabodan sonra aynada bakardım sıvı değdiği için oraya akıntı öne geliyor kayıyor hemen gözüküyor gördüm hemen eşimi aradım oda koşa koşa geldi elinde fındık yiyerek ne günlerdi Allah'ım :halay:

Canım ilişkiden sonra da 20 dakika falan kalkma uzan ayaklarını biraz kaldır bekle öyle banyo falan yapma günah ama ne yapalım sabah yapman daha iyi enfeksiyon açısından da

Canım hiç stres yapma soğan suyunu iç 5 gün yoğun beyaz akintin olur korkma normal sonra tek kasigim ağrıdı Birgün anladım hemen dedim yarın falan yada ertesi yumurtlarim diye her sabah lavabodan sonra aynada bakardım sıvı değdiği için oraya akıntı öne geliyor kayıyor hemen gözüküyor gördüm hemen eşimi aradım oda koşa koşa geldi elinde fındık yiyerek ne günlerdi Allah'ım :halay:
Hahahaa çok tatlısın ya:)) fındık iyiymiş :D aynen bende deniyeceğim:)

Hahahaa çok tatlısın ya:)) fındık iyiymiş :KK70: aynen bende deniyeceğim:)
Kız ben herifime her akşam bir muzu ezer içine fındık badem ceviz ezip koyardim azıcık da keçi boynuzu bir tatlı kaşığı macun yapardım sende öyle yap

Nasil anliyosunuz akıntı renginde ben hic anlamam kasık agrim desen sürekli oluyo bebek istiyoruz ama olmuyo

Back
X