İltihaplı romatizma- Ankilozan spondilit

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
733
239
103
28
Yaklaşık 5 senedir kalçamda var olan ve gittikçe şiddetlenen atak süresi daha uzun olan ağrılar yaşıyordum. Bir kaç doktor değiştirdikten sonra teşhisimi aldım. Ankilozan spondilit. Bu başlığı açmamın sebebi çok şiddetli ağrılar çekip yürüyemeyecek duruma gelmemdi. Eşim kucağında taşıyordu artık o hale gelmiştim bazı dönemlerde, yaklaşık 3-4 gün sürüyor ve 2 gün aradan sonra tekrardan ağrı acılarım baslıyordu. Teşhis aldım fakat ilaç kullanamadım emzirme dönemimde olduğum için 15 aylıktı emzirmeyi sonlandırmayı düşündüğüm dönemdeydim ama bir türlü hazır olamadım. Normal şartlarda inanmam böyle kürdür bilmem nedir fakat artık o kadar çaresiz duruma gelmiştim ki mecburen denedim. İbrahim saraçoğlunum romatizma kürünü ilk olarak dut kurusu çayı içtim bir süre onu bıraktıktan sonra sabahlar kiraz sapı ve ısırgan otu aksamları karabaş otu içtim . Videoları var ayrıntılı araştırıp inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda pilatesede basladım . Yaklasık 3 aydır ağrım yok rahatca yürüyüp hareket edebiliyorum. Çok zor bir hastalık belki birine şifa olur diye bunu paylasmak istedim.
Bu durumu yaşayanları çok iyi anlıyorum umarım birilerine sifa olur

Aynı şeyleri doğumdan sonra bende yaşadım ankilozan negatif çıktı acaba sizinkidemi benimki gibi bişey diye düşündüm.Belki sizinkide a.s değildir doğumdan sonra çoğu kadında duyuyorum cnku benimde kalcamda başladı ve asla yurutmedi beni ama tarif edilemez bı agriydi

Benim hamilelik öncesinde vardı . Hamilelikte yoktu . Doğumdan 2-3 ay sonra tekrar basladı. Gen testim de pozitif cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…