im yanyor...

hasta olan sevgilim.bn değlim...bnden baska hiçkimse haberdar değil bu durumundan.dktora gizli gizli gitti zaten hep.dün büyük bir kavga sonucunda ikna oldu gitmeye üniv.ama ona güvenmiyorum.çünkü çok ihmalkar.korkuyor.o yüzden o testin sonucunu almaya gittiği gün bnde gidicem onunla...ve Rabbim korusun öyle birşey çıkarsa aileside öğrenmek zorunda...hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..

cok üzüldüm cnm allah acil şifalar versin inşallah :(

kötü bi şey yoktur umarım :(

Rabbim dermansız dert vermesin , ınşallah tez vakitte neticelenir.
Ama bu biraz Türk filmi tadında olmuş , erkek arkadaşınızın gerçek hayata dönmesi lazım
artık neredeyse çaresiz bir şey yok hele ki birde erken tehşis söz konusuysa.
Bir an evvel kendisine gelip bir şeyler yapmalı.

tüylerim diken diken oldu arkadaşım
İnşallah hasta bile olsa tedavi olup düzelir
erken teşhis çok öenmli çünki

Rabbim şifa versin. Şu hayatta ki en zor şeylerden biridir heralde sevdiğini kaybetme düşüncesi:çok üzgünüm:

Ama peşini bırakmayın onu ikna edin sevgi bir çok şeyin üstesinden gelir ben buna kalpten inanıyorum:teselli:

öncelikle çok geçmiş olsun.. kendimi bir an senin yerine koydum çok kötü bi durum.. ne yap ne et onun yanında ol destek ol.. eğer evlenmeyelim diyosa hastalığını falan öğrenmiş olabilir. ama tedavi edilmesi için ou ikna et. çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin sabırlar versin inşallah..:Saruboceq:

öyle kanser çıkınca saçlar dökülüyormu ben kemoterapi ilaçlarından sonra döküldüğünü biliyorumda..çok geçmiş olsun allah şifa versin..

rabbım dermansız dert vermesın...ama bu durumda sızın guclu ve ayakta durmanız gerekıyo..
eger sevıyosanız ne grura nede baska bısıye bakmazsınız karsısına cıkıp acıkca dersınız herseyı ıncılmesın susayım dememlısınız..yanlız kemoterapı baslamadan ılac tedavısı baslamadans ac dokulmesı oluyomu kı?..

evet yaban gülüm kemoterapi sonrası dökülüyor saçlar.
bence sevgilinin hastalığı kanser değil (tabii doktor bilir ama içimden öyle geliyor)

inşallah lil@ dediğin gibidir...bayramdan sonra kemik iliginden kan testi yapıcaklar.cok dua ediyorum olmaması için..burnu acıyomuş,sabahları bir kaç damla kan geliyomuş çok az...saçları cok dokuluyor...

kan kanserinin belirtileri bunlar değil...

ayrıca kanserde saçların dökülmesi kemoterapi almasıdır......

tedavi olmadan saçlar dökülmez....

]insallah değildir yaa:Saruboceq:tam olarak sikayetlerini sıralayaym...saçları dökülüyor,arada ateşi cıkıyor,burnunda acı var ve bazen kanıyor,koltuk altında şişlik oluştu geçende ve ağrılıymış.bazenn iştahsızlık oluyor.ama kilo kaybı falan yok..hatta aldı bu araalkisalkisalkis en önemlisi hemotoloji tahlilinde kan değerleri olması gerekenden yüksek çıktı.o yüzden korkuyorum:çok üzgünüm:bakalım hayırlısı inş..bişey çıkmaz.

geçmiş olsun canım..
erkek arkadasınla veya haberleri varsa ailesiyle doğru düzgün konuş derim mutlaka seni anlayacaklardır
umarım kötü bişey çıkmaz ama erken teşhisinde ne kadar önemli olduğunu unutmayın allah yardımcınız olsun

Kanında mikrop vs bisey de olabilir kan kanseri böylemidir ki sanmıyorum ama. Bildigim kadarıyla kan kanseri oyle olmaz gibi ama hayırlısı ınsallah ya. Hemen olumsuz seyler dusunmeyın.

Kanında mikrop vs bisey de olabilir kan kanseri böylemidir ki sanmıyorum ama. Bildigim kadarıyla kan kanseri oyle olmaz gibi ama hayırlısı ınsallah ya. Hemen olumsuz seyler dusunmeyın.

Katılıyorum, kanında mikrobik bir durum olabilir. Bu belirtilerin bir kısmı, tedavi şansı çok çok çok yüksek olan lenf kanseri hastalığının da belirtileri olsa da, bir çok diğer hastalıkta da görülebilir. Allah yardımcınız olsun, yapabilecegim bir şey olursa özelden mesajlaşalım.

zaten daha önce 5 -6 yl evvel kanında mikrop var diye 20 gn hastanede yatmış kontrollerini aksatmış...inş öyledir..

Allah acil şifalar versin canım.sevenleri ayırmasın

Back
X