kızlar 1.5 yıllık bir ilişkim var nişanlıydık ayrıdık. aslında ayrılıgım biraz nişanlımın ailesine karşı gözünü açmak için yaptıgım bişeydi. şimdi aramızda ki sorunlar düzeldi. nişanlıyken de aklımızda olan ama benim bi türlü emin olamadııgım imam nikahı konusunda fikrinizi almak istiyorum. haliyle yakınlaşmalarımız oluyor. bazen oyle fırsatlar oluyor ki istese orda ilişki yaşanabilicek durumlarda bile nişanlım benim bu durumu kaldıramayacagımı ve bu konudaki fikrimi bildiiği için ( ben düğün gcesi özel olsun istiyorum her kız gibi) asla bi yanlışı olmadı. imam nikahını neden istediğimize gelince aramızda yaşanan bu küçük belki kimine göre büyük yakınlaşmalarımızın veabali. bi kaç hocayla irtibata gectik yasalar engel oldugu için yapmak istemediler ama en son bi arkadaşım vesilesiyle hocayla konuştuk. ben bi kez anneme imam nikahımız olsa biz başbaşa kalıyoruz geziyoruz vebal alıyorum dediğimde beni yanlış anlamıştı bu yüzden aileme soylemem imkansız. hocanında uygun oldg,ugu bi zama verildi bize. nikahın gerekliliklerini anlattı.
ben bu nikahtan sonra nişanlımın değişecğini yada kötü bi durum yaşayacagımı düşünmüyorum. başka konularda sınandı denendi ve hersferinde de beni yanıltmadı beni herşeyin üstünde tuttuguna eminim. ama yine fikriniz almak istiyorum. siz bu nikah konusuna nasıl bakıyorsunuz.
düşünclerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.. ben 28 nişanlım 33 yaşında...
ben bu nikahtan sonra nişanlımın değişecğini yada kötü bi durum yaşayacagımı düşünmüyorum. başka konularda sınandı denendi ve hersferinde de beni yanıltmadı beni herşeyin üstünde tuttuguna eminim. ama yine fikriniz almak istiyorum. siz bu nikah konusuna nasıl bakıyorsunuz.
düşünclerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.. ben 28 nişanlım 33 yaşında...