Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim Allah yardımcın olsun bu yoldaİyi geceler arkadaslar..insallah dogru yere yaziyorumdur da ilgisi yada bilgisi olan bi arkadasin gozune carpar
ben iman konusunda zaaflarini asmis nefsini yenebilmis arkadaslardan bana yol gostermesini istiyorum.nasil basardiniz..
Oyle zaman geliyoki gozyasiyla namaz kiliyorum ama sadece o an ertesi gune bisey kalmamis.bi yavrum var bugun caminin onunden gecerken ezani duydu allah cagariyo anne dedi bana utandim cok utandim...daha 5 yasina girecek
ustelik biz gormedik aileden simdi 34 yasindayim zor geliyo bazi seyler oda zorlanmasin bizde gorsun istiyorum
aileden gormedik derken inancli bi ailem vardi ama hayat gailesiyle inanclarinin geregini yerine getirmiyolardi bizler yetisirken.bende kendimi yetistiremedim hic bu yolda.herseye vakit buldum ama inandigim degerlere sahip cikacak rabbine kulluk edecek zamani bulamadim
Uzattim ama kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum.umarim anlatabildim
Sozun kisasi saliha bi hanim olmak istiyorum bana yardim edermisiniz kendimi bu konuda nasil yenileyebilirim degistirebilirim.imanimi nasil guclendirebilirim
bende acemiyim bu konularda canım namazıda tam anlamıyla yeni yeni ögrendim halada eksiğim var netten arastırdım duaları namazı,kitaplar aldım namaz hocası zikirmatik aldım bende cabalıyorum namazlarımı aksattıgımda oldu ama insallah bırakmak istemiyorum ....
Hemde cok faydali oldun sagolasin.allah sizden razi olsun.kendimi iyi hissettirdiniz.beni bu konuda yanliz birakmadiniz.cevremde bu konularda bisey soyledigimde amaan bosver diyen cok.namaz kilmiyoruz ama calmiyoruz cirpmiyoruz da diyen cok
kimsenin aklina gemiyo peygamberimizin cokmu gunahi vardiki ayaklari siserdi bamaz kilmaktan.en basta ben sorgulamadim hic
ylnszdnya canım ben de ilk öğrenirken namazı soruyordum çevremdekilere kalbim temiz benim filan kılanları da görüyoruz diyorlardı.. ama namaz kılmadıkça ve günah işledikçe kalbimize siyah noktalar konuyormuş.. yani namaz kılmayanın kalbine siyah nokta konuyorsa kalbi nasıl temiz olabilirben de koydum koltuğun üzerine namaz nasıl kılınır sürelerini kağıttan baka baka öğrendim.. Peygamber Efendimizin(sav) hiç günahı yokmuş ama ayakları ağrıyana kadar namaz kılıyormuş . hatta Hz. Aişe sorduğunda da Rabbime şükreden bir kul olmayayımmı demiş.. ne kadar güzel.. namaza başlama vesilem de benim bir teyze zamanında kılamadığı namazların kazasını kıldığını otuz senelik filan kazası olduğunu söylemişti.. ben de dedim neden o kadar kaza borcum olsun erkenden başlayayım namaza
![]()
minigmanig canım maşallah gayretine inşallah bırakma bu huzur hiçbirşeyde yok değil mi.. namazı yaşattığı için Rabbim e şükürler olsun..
öğrenmek farz zatenya.. inşallah hayatımızın son nefesine kadar seccademizin başında oluruz namazlarımızla.. imanlı kavuşuruz Rabbim e..
sagol canım insallah hep böyle devam eder evet cok güzel kılamayınca huzursuz oluyorum su aralar aksattım ama birazylnszdnya canım ben de ilk öğrenirken namazı soruyordum çevremdekilere kalbim temiz benim filan kılanları da görüyoruz diyorlardı.. ama namaz kılmadıkça ve günah işledikçe kalbimize siyah noktalar konuyormuş.. yani namaz kılmayanın kalbine siyah nokta konuyorsa kalbi nasıl temiz olabilirben de koydum koltuğun üzerine namaz nasıl kılınır sürelerini kağıttan baka baka öğrendim.. Peygamber Efendimizin(sav) hiç günahı yokmuş ama ayakları ağrıyana kadar namaz kılıyormuş . hatta Hz. Aişe sorduğunda da Rabbime şükreden bir kul olmayayımmı demiş.. ne kadar güzel.. namaza başlama vesilem de benim bir teyze zamanında kılamadığı namazların kazasını kıldığını otuz senelik filan kazası olduğunu söylemişti.. ben de dedim neden o kadar kaza borcum olsun erkenden başlayayım namaza
![]()
![]()
Namaz oldu mu inan gerisi geliyor..
Namaz namaz namaz.....
Arabanın motorunu çalıştırmadan istediğin yere gidemezsin ya, namaza başlamadıysan da bu iş pek olmuyor canım..
Sabah namazıyla başla.
Bir gayret kalk , sonraki vakitleri zaten içinden gelecek kılacaksın..
1 gün 2 gün derken alışkanlık olacak..
Gerçek huzur namazda..
Allah yardımcın olsun..
Kapılar açılmış sana gerisi gelir.
kapalı değilim demişsin kapalı olmak bence sadece kıyafet değil öncelikle davranıslardadır.bu güne kadar sokakta bı erkek yanına yaklasıp ücret sormadıysa ya da seni başka türlü sanmadıysa kapalısındır ve senden ala kapalı yotur ..iç dünyanıza yaptığınız yolculuklarda başarılar dilerim. ayrıca aşkın gözyaşları serisini öneririmne güzel en azından istemek..ben.yaklaşık 8 senedir namazımı hiç aksatmadan kılıyorum..komşumuz bir abla vesile olmuştu bana da o zamanlar..demem o ki namaz dinin direğidir bence..herkes herşey yapabilir ama namaz çok farklı emek ister..zaten bir başladın mı en fazla bir ay bırakamazsın bir daha..huzuru bir yakaladın mı hemde imkansız bırakmak..
Rabbimiz bize sağlık sıhhat vermiş çok şükür namazımızı ibadetlrimizi eksik etmeyelim ondan..sadece kapalı değilim ama Allaha şükür elimden geleni yapıyorum sende yapabilirsin..öncelikle namazını kılmaya başla gerisi gelir canım zaten hiç merak etme..
İyi geceler arkadaslar..insallah dogru yere yaziyorumdur da ilgisi yada bilgisi olan bi arkadasin gozune carpar
ben iman konusunda zaaflarini asmis nefsini yenebilmis arkadaslardan bana yol gostermesini istiyorum.nasil basardiniz..
Oyle zaman geliyoki gozyasiyla namaz kiliyorum ama sadece o an ertesi gune bisey kalmamis.bi yavrum var bugun caminin onunden gecerken ezani duydu allah cagariyo anne dedi bana utandim cok utandim...daha 5 yasina girecek
ustelik biz gormedik aileden simdi 34 yasindayim zor geliyo bazi seyler oda zorlanmasin bizde gorsun istiyorum
aileden gormedik derken inancli bi ailem vardi ama hayat gailesiyle inanclarinin geregini yerine getirmiyolardi bizler yetisirken.bende kendimi yetistiremedim hic bu yolda.herseye vakit buldum ama inandigim degerlere sahip cikacak rabbine kulluk edecek zamani bulamadim
Uzattim ama kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum.umarim anlatabildim
Sozun kisasi saliha bi hanim olmak istiyorum bana yardim edermisiniz kendimi bu konuda nasil yenileyebilirim degistirebilirim.imanimi nasil guclendirebilirim