İMDAAAAAATTTTTTTT!!!!!!!!!!!

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
Çıldırma noktasındayım...
Evim çok dağılıyo kızlarım çok düzensiz düzene sokamıyorum oğlum kolik sürekli beni istiyo ilgi istiyo ağlıyo susmaksızın şu an gazı açıyım hepimiz havaya uçalım kurtulalım noktasındayım. Ben başak burcuyum düzensizliğe tahammül edemiyorum piskolojim çöktü temizlikte yapamıyorum evimi pislik götürüyor ihideğilim kızlar ben ne yapıcam :KK43::KK43::KK43:

öncelikle bi sakin ol...
sonra da ilk fırsatta derle topla dınlen kıtabını oku...
muhtemelen eşyalarla boğulmuş bır evin var

Yardimci alın haftada 1 gün büyük temizlik için.

Çıldırma noktasındayım...
Evim çok dağılıyo kızlarım çok düzensiz düzene sokamıyorum oğlum kolik sürekli beni istiyo ilgi istiyo ağlıyo susmaksızın şu an gazı açıyım hepimiz havaya uçalım kurtulalım noktasındayım. Ben başak burcuyum düzensizliğe tahammül edemiyorum piskolojim çöktü temizlikte yapamıyorum evimi pislik götürüyor ihideğilim kızlar ben ne yapıcam :KK43::KK43::KK43:

Yardımcı alma şansınız yok mu? Haftada bir bile rahatlatır sizi oldukça.

Bende basak burcuyum bir yasinda kizim var gercekten ev daginik olunca bende cok kotu oluyorum etrafdakileri kucuk eşyaları kizlarinizla yavaş yavaş toplayin bulsagida makineyi atin en azindan biraz toplu durmus olur

öncelikle bi sakin ol...
sonra da ilk fırsatta derle topla dınlen kıtabını oku...
muhtemelen eşyalarla boğulmuş bır evin var
Eşya değil oyuncak ay bilmiyorum aslında çocuk odasından başka biyer dağınık değil dört gündür evde olamıyorum iş yapmak istiyorum yapamıyorum oğlumdan sebep görünürde bişey yok çekmeceler dolaplar üstüme üstüme geliyo hele camlarım ve banyom allahım kafayı yemek üzereyim yapamayıp düşündükçe sinirlerime hakim olamıyorum bu oğlan beni mahfetti bi ağda bile yapamıyorum deliricem

Abartmayın. Çocuklu evin dağınık olmasından doğal bir şey yok. Çocuklar büyüyüp akıllandıkça dağınıklık azalacak. Kızınıza görevler verin temizlik için belki hoşlarına gider. Hani birinin eline toz bezi birine vileda falan. En azından ortalığı dağıtmazlar.

Söyle düşün çocuğun evden kıymetlu varsın dağınık olsun o bi daha bu yaşında olamayacak.onun buyumesını bunları düşünerek kaçırma

Cinslik bende o konuda kimseden yardım istemem işimi yaptırmayı sevmem
En azindan cocuga bakarlar sizde isinizi yaparsiniz..valla benim oglum bir yasinda ama sanki o bir sene bana on yil gibi geldi gece gunduz agliyo hala oyle uyku desen hala sifir hic durmuo ama idare ediyorum ne yapalim

Sanki bizim eve kamera koymuşlar sandım :D
Şuan heryer heryerde kızlar heryeri dağıttı oysa ki dün gece topladım sildim süpürdüm öyle yattım ne kadar kaldı sabah kalkmaları yetti. İkisi de peşimden ayrılmaz birde oturduğum anda biri sırtıma biri kucağıma çıkar. Şuan gayet sakin şekilde makarna yemelerini izliyorum heryerleri yoğurt içinde brn yine de sakinimmmmmm

Küçüğün kulağında ki makarnayı çıkardım rahatladım :D
Sakin ol arkadaşım sende çocuk onlar yapacaklar. Bende nasıl titizdim, dağınıklık görmeye tahammül üm yoktu ama çocuklar olana kadar. Şimdi evde istediklerini yapsınlar en azından başkasının evinde yapmazlar çünkü kendi evlerinde serbest hareket ediyorlar. Benim büyük kızım kimsenin evinde bir yeri karıştırmaz dağıtmaz herşeye izin verdim evde.
Şimdi makarna yiyorlar bitince doğru banyo ya suya bakar iş. Akşam da uyudular mı ha uyku demişken küçük sabah a karşı uyuyor dün 5 gibi uyudu ben 6 ya kadar iş yaptım öylr yattım. Saat 10 büyük kız kalktı tabi bende gözlerim yanıyor hala ama napalım sağlıklılar ya çok şükür. Bu gece de aynı sistem onlar uyuyunca bende derler toplarım ;)

Küçüğün kulağında ki makarnayı çıkardım rahatladım :KK70:
Sakin ol arkadaşım sende çocuk onlar yapacaklar. Bende nasıl titizdim, dağınıklık görmeye tahammül üm yoktu ama çocuklar olana kadar. Şimdi evde istediklerini yapsınlar en azından başkasının evinde yapmazlar çünkü kendi evlerinde serbest hareket ediyorlar. Benim büyük kızım kimsenin evinde bir yeri karıştırmaz dağıtmaz herşeye izin verdim evde.
Şimdi makarna yiyorlar bitince doğru banyo ya suya bakar iş. Akşam da uyudular mı ha uyku demişken küçük sabah a karşı uyuyor dün 5 gibi uyudu ben 6 ya kadar iş yaptım öylr yattım. Saat 10 büyük kız kalktı tabi bende gözlerim yanıyor hala ama napalım sağlıklılar ya çok şükür. Bu gece de aynı sistem onlar uyuyunca bende derler toplarım :KK66:
Gelde analik hakkini ode simdi☺

Sakin ol arkadaşım bak benim henüz bebeğim yok ama evde dağınıklığım oluyo yani..
O dağınıklık çocuklar yüzünden değil emin ol, yaşanan bir ev sonuçta..
Günlük ütü yapıyorum o derece ütü çıkıyor, eşim devlet memuru, yaz günü bir gömleği bir kez giyiyo. Ee çamaşır bulaşık yemek vs. Ev dağılıyo yani..
Elbette ki dağılacak toplanacak sıkıntı yapma bak bende de düzen sıkıntısı vardı,
herşey yerli yerinde olacak diye, ama benim eşim çok dağınık..
Ben de artık eskisi kadar takmıyorum. Tabi ki koy vermedim yalnız kafama takmıyorum.
Sen anladın ne demek istediğimi.. Ölümlü dünya bu kadar ufak şeyleri takmaya değmez inan ki..

:KK66:

Bi akrabaniz yok mu yardım etsin..

Ayni ben maalesef.
Benim burcum ikizler ama yukselenim basak cok agir bastiriyor.
Tam bugun saat 3 te ucakla turkiyeden tatilden dondum.
Sabahin 5.45 inde uyandim kosustur dur,saat 3 te eve gel snra hemen bavulu actim. Kiz kardesim biraz yardim etti bavulla sonra yatti uyudu bense uyuyamadim herseyi yerine koymadan. Hala uyanigim.
Dolabimda karismis zaten tum, annem dgru yerlerine koymamis yikanmislari.
Kiz kardesim benim sunu yap bunu yap diye buyurmama kizip durdu sonra yatti.
Hepsini bitirdim su an.

Biraz oncede aklima yeni bi icat geldi.
Bilekliklerim yuzuklerim karismasin diye ayakkabi ktusunun kapagindan goz goz ktular yapicaktim. Aradim ayakkabi kutusu bulamadim:KK14:.

Sana tavsiyem: bursuru kutu al. Su dikis kutum, su oyuncak kutusu, su taki kutum felan diye. Oglun oyuncaklarinimi doktu? Sorun degil, hepsi ayni kutuya atilicak sonucla bi kucakla at kutuya. Sonra koy rafa tamamdir. Kutular cok cok ise yariyor. Tertemiz ve duzenli duruyor. Ben " ilerde evlendigimde evdeki istdgim duzen" adi altinda bursuru sey yazdim cizdim. Hepsinin basi kutular, bol bol kutu.

Cetvelciler diye bi konu vrdi galiba kk hanimlarimizin. Orya bak derim ben, cok isine yariycak.

öyle anlatmışsınız ki koşup burdan yardım edesim geldi. Bilirim o dagınıklıgı. Evden biraz oyuncak eksiltin ben çareyi öyle buldum. Az olunca az dagılıyor inanın. Sonra kaldırdıklarınızı evde duran oyuncaklarla degiştirin. çocuklar yeni oyuncak alınmış gibi seviniyorlar.

Ama sizin en buyuk sıkıntınız oglunuzun durmaması sanırım.

Back
X