İMDAAAAT ikinci bebek geliyor

fizikci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
22
0
86
Erzurum
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. ilk bebeğim daha 20 aylık ama maaalesef ikinci bebeğe hamile olduğumu yeni öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ilki daha çok küçük bu durumda olanlar varmı biri bana iyi bişeyler söylesin lütfeeeeen

hayırlı olsun ne güzel ikisini bir büyütürsün korkma herşey yoluna girer...

ikizler bakan bir çok arkadaşımız var
her bebek bir hediyedir ALLAHtan
en azından ilki 20 aylık
ikisi birlikte büyür çok güzel olur
sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle

ne kadar şanslısın 2-3 yılın zor geçecek ama ondan sonra ikisi birlikte büyüyü hem sana hem de birbirine arkadaş olacaklar.evet zor olacak mutlaka ama ikisi bir büyüyecek

bişi olmaz kız bız olsun dıe kendımızı paralıoz sen ıkıncı geldı dıe telas yapıosun saglıkla al kucagına canım korkma buyur ıste ıkısı bırlıkte

20 aylik yine iyi..ben ilk bebeyim 6 aylikken hamile kaldim kazaylan...hatta bi alman hanimin biri bebeyi 3 aylikken hamile kalmis..

hoşgeldin aramıza :) ne güzel hayırlı olsun. telaş yapma. hoşgelir hayırlı gelir o da inşallah :)

kızlar teşekkür ederim. Moral verdiniz ama bende birsürü sıkıntı da var bende kan pıhtılaşma problemi var 9 ay her gün kan sulandırıcı kullanmam gerek ilk bebeğimdede böyleydi ilk bebeğimden önce üç düşük yaptım.çok ızdıraplıydı.yine iğnelere başladık. Dün oturdum ağladım moralim çok bozuk

canım bende hamileyim benimde ikinci ama oğlum 7 yaşında olsun bende ilk şimdi olması daha güzel ben şimdi düşünüyorum nasıl bakıcam rahata kavuşmuştum ne güzel keşke bende peşinden olsaydı

cnm hiç üzülme evet çok zor bi süreç ama allah bize acılarını göstermesin inan böle bi durum hamileyken çektiğin acıdan kat kat daha fazla olacaktır.bende şu an 6 aylık hamileyim ve benimde ikinci bebeğim.ilki şu an 28 aylık yani bende hamile kaldığımda bebeğim 22 aylıktı.ve bendeki hastalıkları saysam sayfaya sığmaz.neler çektim.kaç hafta hastanede yattım 2.aydan 4.aya kadar kortizon verdiler 2 ayda 15 kilo birden aldım kortizondan snr ilaç tedavisine devam ediyorum günde 8 tane hap alıyorum sürekli takipteyim çektiğim ağrıları acıları anlatamam yeri geldi oğlumu gözüm görmedi bile o kadar ağar geçirdim hamileliğimi halada devam ediyo üstelik hamileyken safra kesemde taş oluştu ameliyat olmam gerekiyo karpal tünel sendromu diye bi hastalık ortaya çıktı bir tür sinir sıkışması ve ellerimi hissetmiyorum bile sürekli uyuşuk haldeler ve acayip ağrıyolar onun içinde sürekli fizik tedavi görmem gerekiyo ve işe yaramassa bundanda ameliyat olmam gerekiyo bide dün gebelik şekerimin olduğunu öğrendim buda ayrı bir sorun bir sürü diyet işe yaramassa insülin verecekler.ve başka hastalıklarımda var say say bitmez ama inan ben yinede heycanla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum ve kullandığım kortizon ve ilaçlar yüzünden bebeğime bişey olmuşmudur korkusuyla gecelerim uykusuz geçiyo yinede allaha şükürler olsunki bize ikinci kez anne olmayı nasip etti.ne kadınlar var sadece bi tane bebeklerinin olması için neler vermezlerki.öle düşün umarım allah sanada sorunsuz bi şekilde sağlıkllı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip eder.inan bebeklerimiz doğduktan snr yaşadığımız bütün sıkıntılar bize hiç gelecek.iyki doğurmuşuz diycez.onun içinde canını sıkma ve bebeğine bişey olmaması için dua et bence cnm.tekrardan hayırlı olsun diyim

üzülmene hiç gerek yok canım burda milyonlarca bebegi olmayan kadın var senin yerinde olabilmek için neler vermezdiler onlar bir tane olması için neler vermezdiler sen şanslısınki rabbim ikinciyi göndermiş sakın kötü düşünme istememezlik yapma rabbim onu vermiş kıymetini bil

canım hayırlı olsun!
yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi var ki bu forumda(ben dahil) bence kıymetini bil, Allah sifasıyla beraber verir bebisini zaten! sen hiicccc sıkıntı yapma bol bol dinlen.. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin!!

hayırlısı olsun bebeğiniz...
sağlık olsun , sağlıklı gelişsin de aaralarındaki yaş farkı bence çok ideal...çok güzel anlaşacaklar bundan emin ol...

belki 2*-3 yıl daha büyütmekte sıkıntınız olur ama sonra rahat edersiniz

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun moralim çok bozuktu ama biraz düşününce haklısınız ilki için nelere katlandım. birden hazırlıksız yakandım ama şimdi düşününce birden tepki verdiğim için kendimi suçluyorum Allah 2. nasip etti ben söyleniyorum

Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım.Bebeişlerin arası uzun olunca daha sıkıntı oluyor galiba.Ben ilkine hamileyim.Arkadaşım ilki 40 günlükken hamile kaldı.Bir yılda 2 doğum yaptı.Sen üzülme Rabbim sana ikinci meleğini göndermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…