- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi meltemoncul
-
canim 1.gelinlik cok yakismis sanaabayanssulusmile
tabiki 3. gelinlik çünkü o benim gelinliğimmmmmm :):)
ben ded gelinlikçiye gittiğimde elimde bi modelle gittim illa bunu istiyorum dedim. gelinlikçim gel ben sana bi kaç model giydireyim dedi ilk giydiğim gelinliğe bayıldım ve onu diktireceğim. ilk 2 gelinlik harika ikisi de yakışmış bence
2.gelinlik çok kötü sana yakışmamış değil ama model çok fena.3. daha güzel
canım bencede ikiside cok güzel durmuş üstünde ama bende aksine 2. gelinliği daha cok begendim belin falan ortaya cıkmıs ilk gelinliğin etek kısmı daha yukardan baslıyo diye herhalde
bence 2 yani
3 diyorum cnm..Ama 1 de hos durmus uzerinde belirtmeden gecemicem..
herkesin zevki başka tabi ama fikrimi söylemem gerekirse 3.gelinliğe hayır diyorum..çünkü o kadar çok görüldü ki o model..o etek...kenardan topla yukarı bi çiçek gül tak tamam herkes böyle giyiyor...o nedenle cıkss
ben 1.nin üstünü beğendim 2.nin altını...:)
ama şöyleki 2.nin altı biraz daha doğal olabilir.....
yani ben aksine 2.yi daha şık buldum...ama üstü için değil altı için söylüyorum...
1.nin üstününde belindeki o baklava gibi taşlar fazla geldi bana...onlar olmasa güzel bence..
artı belirtmeden geçemiycem 2.gelinlik çok yakışmış...o etek çok güzel durmuş sende....herkesin taşıyamayacağı,çoğu kişide basit durabilecek bi gelinlik ama sen güzel taşımışsın....dediğim gibi daha doğal daha az karışık olsa süper olur...
karışık anlattım biraz galiba :))bende kafanı iyice karıştırmadım umarım:1ninca:
İnanmiyorum bende 1. gelinliğin üstü aynı altı farklı bir kat kat model diktiriyorum canım benim gelinlikci Fatihte sen nerde denedin bu gelinlikleri hatta yarın gidip alt modelini değiştireceğim 2.gelinliğin altı çok hosuma gitti şimdi belki öyle yaptırırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?