İmdat! hamilelikte esmerleştim bi çare lütfen

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Arkadaşlar göbeğim kolaltlarım ve malum bölgem esmerleşti ama yüzümde esmerleşti. Ben zaten esmerdim daha da esmer oldum. Aynalara küstüm.Ne yapabilirim? pirin maskesi yapıyodum ama maalesef işe yaramıyo. Fikri olan var mı? Hamilelikten sonra geçermi geçmez mi? bi sitede birinin yüzü gememiş

Psikolojik olmasın sizinki?
Yani size öyle geliyordur belki..
Gebe kalmadım bilmiyorum ama çevremde hiç esmerleşen gebe görmedim ben..
Bebenizi sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah..

Arkadasim bende beyaz tenli biri olmama ragmen kizima hamileyken malum yerlerde esmerlesmenin disinda yuzumde de hafif bir esmerleme olmustu ozellikle fotograflarda bunu daha net anliyodum ama dogumdan sonra eski halime dondum
ama ogluma hamileyken boyle bir sorun yasamamistim...

Ben beyaz tenliyim ama bendede aynı durum söz konusu.Sadece yüzüm hariç diğer bölgelerde bendede kararma var.gebelik hormonlarıyla alakalı olmalı zaten doğumuna çok az kalmış takma kafana doğum sonrası geçer diye düşünüyorum.

ben beyaz tenliyim.önceki hamileliğimde karnım kapkara olmuştu.geçmeyecekmi diye çok korkmuştum.lohusalığım geçtikten sonra o da kayboldu.şimdi henüz olmadı.

hmm.. bebekler annelerinin güzelliklerinden azıcık çalarlarmış:) nolmuş yani. yabancıya gitmiyor ya güzelliğiniz:)

doğumdan sonra düzelir merak etmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım bende 3 aylık hamileyim benim de yüzüm esmerlesti çok ilginç bişey hiç bir fikrim yok.

benım arkdaşımda esmerleştı onunkı maske gıbıydı 38 haftalık hamıleydı bana gelmiştii kızı tanıyamadım ama doğumdan sonra bbişisi kalmadı dert etmeyın geçer doğumla kendı hamıleliğimde hiç olmadı esmerlık sadece yanaklarım kıpkırmızıydı onunkı kız benımki erkekti

30 Aylık(2,5yaşında) oğlumda süt beyaz cildim beşiktaş bayrağına dönmüştü..40ım bitmeden..hiiiç birşey yapmadan eskisi gibi oldu yüzüm

9aylık kızımda da kararma yaşadım...şimdi hiçbirinden eser kalmadı...
resimlere bakmasam unutup gitmiştim

benim bir akrabamdada olmustu koltuk alti özellikle ve karnini hatirliyorum.
fakat dogumdan sonra hicbisey yapmadigi halde gecti.
yanliz koyuluk gidince catlaklar daha net görünür oldu

nelere dikkat ediyorsunuz böyle yahu
ben de hamilelik geçirdim ama hiç aklıma gelmedi bunları düşünmek
kimse de demedi, esmerleştin falan diye..
yoksa berbattım da moral bozmak için mi söylemediler birşey

geçer demiş herkes,
Allah kuzuya sağlık sıhhat versin inş.

ayyyyy benim ilk kizimda aynisi olmustu komsu kadin bakar bakar dururdu yuzume sonra sordum abla niye beni gordugunde yuzume bakiyorsun surekli diye oda demmistiki ahh canim sen cok bakimliydinda sonra ne oldu sorunun falanmi var hep yuzun kirli yikanmamiyormusun anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm hemen aynaya kostum baktim beyaz tenli oldugum icin hakikaten esmer esmer lekeler olmus yuzumde ama ben farkinda degildim dogumdan sonra gecti oglumda cok guzeldi yuzum 2. kizimdada oh be dedim buda kiz bunda olmaz oyle lekeler neyse 35 haftalik hamileyim denize gittik eve geliyoruz arabanin aynasina bakayim kum falan varmi dedim anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm bi baktim arkada baska kadin varda ayna onu gosteriyor sandim arkama baktim cocuklardan baska kimse yok tekrar baktim ayyyyyyyyyyyy inanamadim ne kadar cirkin bisey olmusum sokladim o derece bide vucudumda kucuk et parcaciklari oldu onlarda hepsi dogumla birlikte gitti gecer canim hic takma guzel guzel gecir hamileligini hepsi gecici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…