Imdat kk hatunları , anneyle tanışma sorunsalı

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Herkese merhabalar yine ne yapacağımı bilmediğim bir konud burdayım .
Bi süredir görüştügüm biri var ve beni evlerine davet etti , annesiyle yaşıyor tanışmamı istedi ama .
Ilk defa böyle bişey yaşıycam ne yapıcam, nasıl giyinicem, nasıl makyaj yapıcam, ne alıp gidicem , elim boş gidilmez çiçek alsam kız istiyo gibi mi olurum ?
Bir de anneanne filan da ordaymis acaba gitmesem mi de diyorum . Bu kadar süper ego bana fazla geliyor aslında . Ben öyle sıkıştırılmaya çok gelemem
Oooof cidden ne yapıcam hiç bilmiyorum. Aslında ya çok yapışkan tiplerse resmi olup hiç gitmesem mi ?

Kendın oldugun gıbı gıt . Bır pasta ekler vs al .

Pasta mi alayim neli alayım ? Kurabiye gibi bişey mi alayım cidden kafam dilililililili

Kurabıye hafıf olur cıkolatalı yada meyvelı yada 1 kılo ekler al . Karışık gayet guzel oluyor onlarda hem :)) Nelı alayım derdıde olmaz karısık meyvelı cıkolatalı vs .

Meyveli hafif bir pasta alabilirsiniz. Anneanne de varmış şekeri falan varsa hafif tatlı iyi olur.

Kot spor ayakkabı gitme tabiki. Ama döpiyesli de gitme :KK53: şık bir gömlek pantolon yada bluz pantolon giyebilirsin.

Meyveli hafif bir pasta alabilirsiniz. Anneanne de varmış şekeri falan varsa hafif tatlı iyi olur.

Kot spor ayakkabı gitme tabiki. Ama döpiyesli de gitme :KK53: şık bir gömlek pantolon yada bluz pantolon giyebilirsin.
Hem anne hem anane resmen ateş hattına giricek gibi hissediyorum kendimi ben ya

Hem anne hem anane resmen ateş hattına giricek gibi hissediyorum kendimi ben ya
Ben rahmetli kayınpederimin cenazesinde bütün sülale ile tanışmıştım mecbur. Sevgiliydik o Zamanlar daha. Hiç stres yapma,rahat ol.

Ne çok rahat ne çok şık.
Ara bir sey giy, bir pasta ile git.
Ne çok samimi ol ne de çok uzak dur.
Arayi bul, mesafeyi koru.

Çokta zor bir olay değil.
Bu kadar büyütmeyin:KK14:

Herkese merhabalar yine ne yapacağımı bilmediğim bir konud burdayım .
Bi süredir görüştügüm biri var ve beni evlerine davet etti , annesiyle yaşıyor tanışmamı istedi ama .
Ilk defa böyle bişey yaşıycam ne yapıcam, nasıl giyinicem, nasıl makyaj yapıcam, ne alıp gidicem , elim boş gidilmez çiçek alsam kız istiyo gibi mi olurum ?
Bir de anneanne filan da ordaymis acaba gitmesem mi de diyorum . Bu kadar süper ego bana fazla geliyor aslında . Ben öyle sıkıştırılmaya çok gelemem
Oooof cidden ne yapıcam hiç bilmiyorum. Aslında ya çok yapışkan tiplerse resmi olup hiç gitmesem mi ?
Ben tanıstıgımızda altıma kot etek üstüme gömlek giymistim
İliskiniz icin sonrasında ciddi bir adım atmayacaksanız gitmeyin, erkenden yüz göz olursunuz.
Giderken tatlı almıstım, annesi yemek hazırlamıstı, o günle ilgili tek hatırladıgım ellerimin heyecandan sırılsıklam olmasıydı :oops:

Ben tanışmaya giderken limoncu cheesecake götürmüştüm.

Bana kalırsa gitme, ben de tanışmaya gitmiştim ama şimdiki aklım olsa gitmezdim. Meraklı meraklı anasıyla da danasıyla da tanışmıştım. Arkamdan diyolardır bu da çok meraklıydı oğlumuza dıye :D Halbukı senelerrrce sevgili olan arkadasım gorusmedı hıc cocugun aılesıyle. Dırek ıstemeye geldıler valla sımdı bı kıymetlı bı kıymetlı kız yerınde agır :D

naçizane tavsiyem sizinle tanışmak isteyen sizin evinize gelsin...
bir arkadaşım da gitti tanışmaya, evlendikten sonra çocuğun ailesi kız bizim evden çıkmadı napalım aldık işte falan diye laf yapmışlar...
taş yerinde ağırdır der büyüklerimiz.
bir tanışma olacaksa ailece olması çok daha uygun olur diye düşünüyorum.

Tam zamanında denk geldim konuya valla.bende haftasonu erkek arkadaşımın bütüün ailesiyle tanısmaya gidicem sen benden daha şanslisin bi anne bi ananeyle günü kurtarıcaksin :) (al sana züğürt tesellisi)
Benim asıl panik olduğum nokta şimdi annesi ablası falan orda ama servis falan yapılırken benimde yardım etmem gerekir mi acaba? Yani ne biliyim ilk günden mutfağa girmek fikri garip geliyo ama onlar bana çay pasta verirkende öyle hürrem sultan gibi kenarda oturursam ayıp olurmu hiç bilemedim

Ben olsam gitmem, ailelerin tanismasi ister yakin olsun ister uzak..

Ama kararinizi verdiyseniz bence de ufak bir pasta uygun olacaktir..
Kiyafet konusunda ben de cok kararsiz kalirdim tarziniza gore spor şık bise olabilir..

bence sen gitme o geldimi senin ailenle tanışmaya? evde de tanışmak için ilk giden sen olma dışarda bir yerde buluşsaydınız öyle bir tanışma olsaydı keşke. şahsen ben tanımadığım bir ailenin evine kızımı gönderemem.ben eşimi önce annemle tanıştırdım dışarda yemek yedik. sonra ailesini annem eve davet etti eşimle birlikte ailesi geldi ben öyle tanıştım onlarla.hiç stresede girmemiş oldum böylece.

Bence erteleyebiliyorsan ertele çünkü erkenden tanışmak hoş olmuyor. Fazla yüz göz olma durumu oluyor. Mümkünse iki aile birlikte dışarıda tanışmalı bence.

Merhaba
Evet heyecanlısındır mutlaka ama o kadar korkulacak bir şey yok.
Ama bana sorarsan çiçek yerine bir kutu tatlı daha münasip olur. Bir tatlı ve güleryüzlü olmak yeterli, ekstradan şirinlikler yapmana kesinlikle gerek yok.
Bir de sakı servise falan yardım etmeye kalkma. Misafirsiniz siz orada gayet güzel, kibar kibar oturun. Ben evlendikten sonra bile çok düzenine karışmıyorum. Bulaşıkları makineye dizerim en fazla. Herkes kendi evinin düzeninden mesuldür, senden az beklentisinin olması iyidir.
Benim kayınvalidem o dönem bana örgüler falan örerdi o kadar tatlı geçinirdik. Hep derdim mükemmel geçineceğiz ay e şanslıyım diye. Gözüne girmek çok sevilmek de istiyordum. Sonra biraz mesafe iyidir diyorsun. Buraya konu açmıştım hatta yazanlar olmuştu bana kulak ardı etmiştim, haklı çıktılar.
Yani saygı sevgi olsun ama biraz da mesafe olsun çok sevmese de olur modundayım şu an.
Ondan sakın siz de benim gibi sevilmek için kendinizi paralamayın, kibar, güleryüzlü ama mesafeli olun bence.

Hiç sevmem öyle evde tanışmaları.
İlla görüşülecekse her iki aile beraber yemeğe çıkılmalı.
Biz öyle yapmıştık.
Ertesi gün istemeye gelmişlerdi.

Back
X