İmdat libidom gökdelenden atlamak istiyor!

Eşim ihtiyaç duyarsam giderim diyor belki de gitti bana söylemiyor bilmiyorum. Ama pek umrunda gibi görünmüyor.
İyi de hiç mi olmuyor ya da olmadı ;çok bencilce davranıyor ve sende ben ilaç içip bitireyim işi kökten diyorsun, e bu da güzel miş.Çok mu seviyorsun, hani ölümüne?

Bence sizde hersey normalse eşinizde ciddi bir sorun var.gay mi acaba desem kirilmazsiniz umarım.

Bence sizde hersey normalse eşinizde ciddi bir sorun var.gay mi acaba desem kirilmazsiniz umarım.
Şimdi bende herşey normal mi onu bilemiyorum ama eşimle ilk tanıştığımızda bu ihtimali ben de düşünmüştüm ama ...sanmam. Kırılmam da sağolun

Spor salonundan cikmam, kitap okurum, cool biriyim vs vs. Kadinsi motivasyonum yok. Hadiii beee.

Arkadasa bir merdiven. Yukari ciktigi yerden inecekmis.
Cool biriyim demedim o sizin yorumunuz teşekkür ederim. Bunları seks düşüneceğine aklını bedenini çalıştır yorumlarına önlem olsun diye yazdım. Ama bakıyorum da sağduyusuzluğa önlem alınamıyor

Eşim ihtiyaç duyarsam giderim diyor belki de gitti bana söylemiyor bilmiyorum. Ama pek umrunda gibi görünmüyor.
Ürolag'a gitmek için bundan büyük ihtiyaç mı olurmuş? Ürologa gitmek için sanırım idrar yolları enfeksiyonu geçirmesi gerekiyor eşinizin.malum organına, sadece çiş için ihtiyaç duyuyor ya.
Çözüm belli iyi bir sevişmek.bu da eşinle olmayacak belli.önce boşan sonra güzel bi seviş.sonra ben bu zamana kadar yaşamamışım diyeceksin.

Son düzenleme:
Bana bu sorunu yaşayan kişinin siz olduğu hissi geliyo. eşine bunları gizlice içirmeye çalışan ama doktora gitmeyen bir erkek gibi sanki.
Çıkarıp masaya vurmak falan, gerçekten iğrenç erkek ağzı gibi. yanılıyorsam k bakmayın!
aynen karaturna masaya vurmak deyince erkek üye geldi aklıma ...

Back
X