imdat sürekli ağlıyo

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
11 günlük kızım sürekli ağlıyor. hiç durmuyor. sürekli emmek istiyor. bıraktığım an ağlıyor. günde 3 saat ancak uyuyor. imdattttt neyapacağım

doymuyor olabilrmi cnm. bebeğim yok ama yeğenim doymadığı için aynısını yapıyordu mama takviyesiyle büyüdü. birde daha çok küçük bebeğin gün geçtikçe değişir sütünü artırmanın yollarını dene.

Öncelikle Allah bağışlasın, güle güle büyüt bebeğini ben de aynı fikirdeyim canım doymuyor olabilir parmağınla üst damağını bi elle eğer emme isteği şiddetliyse karnı açtır kuzunun

Canim bebekler ilk uc ay cok 'SIK emmek isterler sen agladikca emzir gazini iyi cikar uyku duzeni yerine gelir ilk baslarda bolye oluyor birazdaha saabir gaz icin falan herhangi birsey kullaniyormusun..
sutun geliyormu eger anlamiyorsan bebegin emerken yutkunmasindan anlarsin dikkat et..
Sabirli ol lutfen..Benim kizim agladiginda ben kriz geciriyordum..Fön makiensi sesi dinlet yada süpürge makinesi ac bakalim kendi kendine uyuycakmi :)

he vallaha kesin actir yavrucak ondan agliodur temiz se falan
aysegul arkadasin dedigini bi dene belki oledir emerse demek ki doymuyor
ya sutunu artirmak icin cabalicaksin yada mama verceksin vallaha baska bi sey diyemem
allah yardimcin olsun allah anali babali buyutsun

canım ALLAH analı babalı saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah oncelıkle
acıkmasada kucuk oldugu ıcın sureklı emmek ıster refleks olarak her agladıgında emzırme bıde almıyorsa memeyı ac degıldır.
ayaklarını karnına toplayıp aglıyorsa sancısı vardır gazını cıkaramıyordur.
emzırmekten sonrakı ustten vcıkan gaz yeterlı olmuyor canıım.ben ılk kızımda 20gun yasaddım bu sıkıntıyı acemılık ıste:)))))))))
ıkıncı kızımda hıc bı asorun yasamadık tecrubelıyız artık.
zınko ısımlı bıtkısel gaz ılacı var ondan ver
ben 2saatte bır verdım ve zızlerını hafıf hafıf karnına bastır gazını cıkarmada yardımcı olacaktır ayrıca kakasını yapamama sorunuda olabılır bunun nerdenıde anus daha kucuk kakada zorlanması normal onun ıcınde yardımcı olman lazım
karnını her gun ov bagırsaklarını elınle masaj yaparak hareketlendır bırıkmıs gaz mahveder ınsanı.boylelıkle uykusuda duzene gırecektır emın ol canım
Allah yardımcın olsun cektım onları cok zor ama sımdı hıc yasamadım 7aydır kızım hıc sabahlamadı:))))))))))))))

canım bebişin bence aç, çünkü ben de ilk beş gün aynı şeyi yaşadım doktor takviye mama verdi, sütüm yeteri kadar gelmiyordu kendimi toparlayıp sütüm daha artınca mamayı azalttım, kaşıkla mama verebilirsin kesinlikle emmesine etki etmiyor, o dinlenip uyurken sen de toparlanırsın bu arada. zinko yu ben de kullanıyorm gaz sancısına çok iyi geliyor tamamen bitkisel. kolay gelsin canım, bebişini ve seni öpüyorum.

11 günlük kızım sürekli ağlıyor. hiç durmuyor. sürekli emmek istiyor. bıraktığım an ağlıyor. günde 3 saat ancak uyuyor. imdattttt neyapacağım

benim kızımda öyleydi canım genellikle gaz sorunundan dolayı böyle oluyor sık emdikleriş için dahada çok sıkışıyorlar doktorum emzik önerdi ve gerçektend eişe yaradı bide milupa rezene çayı ver çok işe yarıyo

keşke benim bebeğimde ağlasa acıktığını belli etse kan şekeri düşük sarılığı yüksek beslenemediği için kesinlikle beslenmeyi kabul etmiyor bu nasıl bişey anlamadım nw olur banada yardım edin

emziğe nasıl alıştırdın canım benimki bir türlü almıyor..4 çeşit emzik denedik ama ağzında tutamıyor..
senin emziğin markası ve modeli nedir..bir de ne kadarlıkken aldı emziği?benimki şu an 47 günlük..öpüyorm bebişini..:1hug:

Tebessüm Allah anneli babalı büyütsün, öncelikle sakin olmayı dene, inan biz ne kadar paniklersek o kadarda çözümsüzleşiyoruz. Bende ilk iki üç hafta çok çok bocaladım, ağlıyordum sürekli. Ama sakin olupta ağlamasının normal olduğunu neler yapmam gerektiğini öğrendim ve herşey daha kolay gelmeye başladı. İyi olduğunu bildiğim için uykusuzlıuk bile daha az yorgunluk vermeye başladı. Benim kızımın doymama sorunu olmadı ama çok küçük olduğu için ağlıyordu ve zor uyuyordu. Doktora gittiğinde zaten tartınca anlayacak doyup doymadığını, gerçi doktora gitmenize zaman var istersen bir telefon edip sor. Bolca emzir bebeğini (moralini yüksek tutmaya çalışki sütünde artsın), gazı için önerilenleri dene, sıcak havluda iyi geliyor.

ay canım kıyamam annesi yazık ya ac olmasın sutun geliyormu emzik denedinmi cok faydası olur bebegin doysa bile bazen emzik diyede seni emmek ister canım sana zorluk olurrrrrrrrr
öptüm bebegini canım kib

Allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin canim
Canim benim kizim 3 ay agladi ne gecemiz ne gündüzümüz belliydi neyseki gecti. Sana tavsiyem eger emziriyorsan sen günde 1 litre rezene cayi ic en dogal ilac bu bence senin sütün bebege gazi alinmis olarak gidiyor. Birde bebeginin karnini badem yagiyla masaj yap- Cok faydasi oluyor insallah faidasi olur ama rezene cayini ihmal etme hem sütün artacaktir hemde bebek sakinlesecektir. Benden tavsiye Allah kolaylik versin birde bebegin aglamasindan dolayi gergin oldugunu bebegin hissetmemesi gerekiyor yani sakin ol. Canim ya 13 yil öncesine döndüm. Kolay gelsin. Kedinize iyi bakin.

ah canım bebekleirn en iyi yapabildiği şey bu aglamak eger aglıyorsa mutlaka bir sebebi vardır ama bir diğeride sanıyorum dış ortama ayak uydurmaya çalışıyor biraz daha sabret göreceksin alışsın bir rahatlayacaksın ilk 3 ayda böyle aglamaları normalmiş kasma kendini bende bir bebek dergisinde okumuştum ya da sana naz yapıoyrdur annesi yerimseniben

ay canım kıyamam annesi yazık ya ac olmasın sutun geliyormu emzik denedinmi cok faydası olur bebegin doysa bile bazen emzik diyede seni emmek ister canım sana zorluk olurrrrrrrrr
öptüm bebegini canım kib

ya benim oğlum 50 günlük ama emziği tutamıyor kızlar..nasıl alıştıracağım..hangi tür emzikler kullanıyorsunuz?acaba diyorum ağız kasları mı zayıf tutamıyor mu emziği?sürekli beni emmek istiyor beni emzik gibi kullanıyor..bırakınca da ağlıyor..

herkese çok teşekkürler kızlar sütüm yeterli ama kızızm ememiyormuş ağlamaların bir kısmı andanmış 3 kez emzirme eğitimi aldık hastanede şimdi doyuyor ve kilo alıyor. 15 günde 5 kez dr.a gittik neden acaba diye. gazı çok var SAB SİMPLEKS diye bir damla veriyorum dr. en iyisi bu dedi birde baulin diye bir şurup birde rezene veriyorujm ağlaması eskisi kadar değil ama yinede çok az uyuyor ve ağlıyor dr. kolik dedi. memede veriyorum çünkü beni doyduktan sonrada yalancı meme gibi kullanmak istiyor ve meme onu sakinlşeştiriyor. ağzında zor tutyor ama azda olsa emebiliyor ben nuk silikon tam damaklkı emzik veriyorum.
inşallah zamanla daha düzelir.

ay tebessüm kıyamam ben ona ya canım benim rabim tez vakitte o canı yanan bebegin ve eminki kalbin sızlıyor derdine derman ı tez vakitte versin olsun bu günlerde geçecek siz tecrübeleniyorsunzu e bize yardım etceksiniz 3 ay sonra ne d eolsa ay kıyamam canım kokla benim için ve birde lütfen dua et oldu mus nein dualrın da kabul olur

ben tam 2 ay ugraştım emzik için küçük oldugundan tutamıyoır devalı takacaksın azına
alışır yakında damaklı silikonlu kulanıyorum ben canım alah kolaylık versin bebek bakmak cok zor muş valla unnutmuşum 9 sene aradan sonra olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…