- Konu Sahibi tebessum77
11 günlük kızım sürekli ağlıyor. hiç durmuyor. sürekli emmek istiyor. bıraktığım an ağlıyor. günde 3 saat ancak uyuyor. imdattttt neyapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 günlük kızım sürekli ağlıyor. hiç durmuyor. sürekli emmek istiyor. bıraktığım an ağlıyor. günde 3 saat ancak uyuyor. imdattttt neyapacağım
benim kızımda öyleydi canım genellikle gaz sorunundan dolayı böyle oluyor sık emdikleriş için dahada çok sıkışıyorlar doktorum emzik önerdi ve gerçektend eişe yaradı bide milupa rezene çayı ver çok işe yarıyo
ay canım kıyamam annesi yazık ya ac olmasın sutun geliyormu emzik denedinmi cok faydası olur bebegin doysa bile bazen emzik diyede seni emmek ister canım sana zorluk olurrrrrrrrr
öptüm bebegini canım kib
ya benim oğlum 50 günlük ama emziği tutamıyor kızlar..nasıl alıştıracağım..hangi tür emzikler kullanıyorsunuz?acaba diyorum ağız kasları mı zayıf tutamıyor mu emziği?sürekli beni emmek istiyor beni emzik gibi kullanıyor..bırakınca da ağlıyor..