Size birşeyler alıyor olması hoş bir davranış aslında,altında kötü niyet aramayın bence.
Zevklerinizin uymaması ise gayet doğal
Bunun en güzel çözümü,karşınıza oturutup
Anneciğim bana birşeylar almanız çok hoşuma gidiyor,zevklede giyorum ama alışverişe çıkarken bundan sonra haberim olursa beraber gideriz bende kendi zevkime göre seçimler yaparım dersiniz.
Hem kırmadan kendi zevkinize göre giyinmek istediğinizi anlatırsınız,hemde onun hevesi kursağında kalmaz gelinine ciciler almaya devam ederyerimseniben
valla ne diyeyim kimileri böyle seyleri düsünmediginden sende istemediginden sikayet ediyorsun bence alması çok güzel bisey kimileri bulamaz sende istemiyon bende arkadasa aynen katılıyorum oturup kırmadan konusmalısın benim kaynanam beni beğenmez zatende bi tane igne gene almaz üç kızı var onlara alır bana ğelincede param kalmadı der bence sevinmelisin art niyet arama kaynananın kızı varmı aceba ögrenebilirmiyim
Cok dogru yazmissiniz lakin ben eksik yazmissim sanirim benim sorunum bana birseyler almasi yada aldiklarini begenmemem degil zaten ayrica aldiklari da super seyler cok begeniyorum sagolsun ama ben istemeden acaba benim kiyefetlerimin hicbirini begenmiyorda yani benim zevkime saygi duymuyor mu acaba diyorum
?ve de bana caktirmadan kendi zevki ile dosenmis bir gardirop mu duzuyor caktirmadan yani ne bileyim yani dusunsenize ben sizin kayinvalidenizim diyelim bir davete katilacaksiniz cok afedersiniz ic camasirina kadar sunu sunu giy aman ha bir yere gideceksiniz aman o son aldiklarimi giy ha diye tembihlemesi normal mi ki ?diyorum ya iyi niyetinden suphe etmke istemiyorum ben sadece benim zevkime saygi duymuyor gibime geliyor iste tum sorunum bu ?simdi ne tavsiye edersiniz ?
mrb.bisi sorucam ne tarz giyiniyorsun veya o ne tarz giyinmeni istiyor.bunu yanıtlarsan daha mantıklı yorumlayabiliriz.iMDAT diyorum cunku kayinvalidem giyecegim kiyafete kadar karisiyor yani son zamanlarda daha da fazlalastirdi bu isi yok dugun du yok ozel gunlerde ne giycegimi ne takcagimi dahi tasarlamaya basladi kiyafetlerim var ama onun zevki degilse yenisi aliyor giymesen ayip olcak kirmak da istemiyorum onu ama benim zevkim guzeldir ama onun zevki ile bazen celisiyoruz aslinda hem ben farkli bir karakterim sonucta ne zamana kadar onun istedikleri ni giyecegim ki ya ben bir davete de kendi zevkime gore giyinmek istiyorum ya nasil nasil yapcam da onu kirmadan benim de kendi zevkim olabilcegini ve nazikce ona belli edecegim yoksa bu durum beni cidden cildirtacak cunku aslinda iyi niyetli diye dusunuyorum ama bir ihtimal daha var o da su benim kiyafetlerime mudahele etmesi beni saymamasi anlamina da gelmez mi iste bu durum beni kahrediyor uzuluyorum acikcasi hemde cok ne olur bayanlar fikir verin ne olur ne olur ?ne yapcam da kirmadan bu duruma bir son versem arttik ama kirmadan ooof offf ....:gitme:
Cok dogru yazmissiniz lakin ben eksik yazmissim sanirim benim sorunum bana birseyler almasi yada aldiklarini begenmemem degil zaten ayrica aldiklari da super seyler cok begeniyorum sagolsun ama ben istemeden acaba benim kiyefetlerimin hicbirini begenmiyorda yani benim zevkime saygi duymuyor mu acaba diyorum
?ve de bana caktirmadan kendi zevki ile dosenmis bir gardirop mu duzuyor caktirmadan yani ne bileyim yani dusunsenize ben sizin kayinvalidenizim diyelim bir davete katilacaksiniz cok afedersiniz ic camasirina kadar sunu sunu giy aman ha bir yere gideceksiniz aman o son aldiklarimi giy ha diye tembihlemesi normal mi ki ?diyorum ya iyi niyetinden suphe etmke istemiyorum ben sadece benim zevkime saygi duymuyor gibime geliyor iste tum sorunum bu ?simdi ne tavsiye edersiniz ?
Hediyeleşmek güzeldir de bu iş hediye alma işini geçmiş. Birini kendi zevkimize göre her zaman yaşatmaya çalışma hakkımız yok ki.
Sorun anladığım kadarıyla kıyafet alması değil aldığı kıyafetleri zorunlu olarak giymesini istemesi ve nerde giyeceğine bile karar vermesi. Kıyafeti aldı diye bu kadar da hakkı yok yani. İnsan kıyafetine de karar veremeyecekse işimiz var.
Birşey söylemeye bile gerek yok bence, biryere gideceğin zaman onun istediği şeyi değil kendin ne istiyorsan onu giy, bu şekilde anlar heralde. Çıkıpta ben sana giyeceğin şeyi söylemedim mi demez heralde. Diyorsa da cevabını da hakediyor.
Arkadaşım, bulmuşta bunuyorsun sanırım sen, kadıncağız ne güzel sana özeniyor, gelinim diye alıyor ediyor, birde çok güzel şeyler alıyor demişsin, ee daha ne o zaman?
Yani vallahi biz gelinlerede yaranılmaz, alsalar suç almasalar suç, herşeyin altından bişey arar olduk yahu lülülülülülü:umursamaz:
Iyi de arkadasim sen yazdiklarimi eksik okudun sanirim ben nankor bir insan degilim ki aldiklarindan yana derdim yok sagolsun aliyor dedim begeniyorum da aldiklarini sorun bu degil ki zaten sorun benim kiyafetlerimin genelde ozel gunlerde tercik edilmeyip ozellikle onun uygun gordugu ya yeni bir kiyafet yada gene onun organizyonu ile giydiriliyor olmam yani ben onsuz o ayarlamadan giyinemez miyim anlamina mi geliyor bu benim zevkime saygisizlik olmuyor mu ?diye dusundugumu yazmistim ...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?