İmdat!.........

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
iMDAT diyorum cunku kayinvalidem giyecegim kiyafete kadar karisiyor yani son zamanlarda daha da fazlalastirdi bu isi yok dugun du yok ozel gunlerde ne giycegimi ne takcagimi dahi tasarlamaya basladi kiyafetlerim var ama onun zevki degilse yenisi aliyor giymesen ayip olcak kirmak da istemiyorum onu ama benim zevkim guzeldir ama onun zevki ile bazen celisiyoruz aslinda hem ben farkli bir karakterim sonucta ne zamana kadar onun istedikleri ni giyecegim ki ya ben bir davete de kendi zevkime gore giyinmek istiyorum ya nasil nasil yapcam da onu kirmadan benim de kendi zevkim olabilcegini ve nazikce ona belli edecegim yoksa bu durum beni cidden cildirtacak cunku aslinda iyi niyetli diye dusunuyorum ama bir ihtimal daha var o da su benim kiyafetlerime mudahele etmesi beni saymamasi anlamina da gelmez mi iste bu durum beni kahrediyor uzuluyorum acikcasi hemde cok ne olur bayanlar fikir verin ne olur ne olur ?ne yapcam da kirmadan bu duruma bir son versem arttik ama kirmadan ooof offf ....:gitme:

Size birşeyler alıyor olması hoş bir davranış aslında,altında kötü niyet aramayın bence.
Zevklerinizin uymaması ise gayet doğal
Bunun en güzel çözümü,karşınıza oturutup
Anneciğim bana birşeylar almanız çok hoşuma gidiyor,zevklede giyorum ama alışverişe çıkarken bundan sonra haberim olursa beraber gideriz bende kendi zevkime göre seçimler yaparım dersiniz.
Hem kırmadan kendi zevkinize göre giyinmek istediğinizi anlatırsınız,hemde onun hevesi kursağında kalmaz gelinine ciciler almaya devam ederyerimseniben

valla ne diyeyim kimileri böyle seyleri düsünmediginden sende istemediginden sikayet ediyorsun bence alması çok güzel bisey kimileri bulamaz sende istemiyon bende arkadasa aynen katılıyorum oturup kırmadan konusmalısın benim kaynanam beni beğenmez zatende bi tane igne gene almaz üç kızı var onlara alır bana ğelincede param kalmadı der bence sevinmelisin art niyet arama kaynananın kızı varmı aceba ögrenebilirmiyim

Cok dogru yazmissiniz lakin ben eksik yazmissim sanirim benim sorunum bana birseyler almasi yada aldiklarini begenmemem degil zaten ayrica aldiklari da super seyler cok begeniyorum sagolsun ama ben istemeden acaba benim kiyefetlerimin hicbirini begenmiyorda yani benim zevkime saygi duymuyor mu acaba diyorum
?ve de bana caktirmadan kendi zevki ile dosenmis bir gardirop mu duzuyor caktirmadan yani ne bileyim yani dusunsenize ben sizin kayinvalidenizim diyelim bir davete katilacaksiniz cok afedersiniz ic camasirina kadar sunu sunu giy aman ha bir yere gideceksiniz aman o son aldiklarimi giy ha diye tembihlemesi normal mi ki ?diyorum ya iyi niyetinden suphe etmke istemiyorum ben sadece benim zevkime saygi duymuyor gibime geliyor iste tum sorunum bu ?simdi ne tavsiye edersiniz ?

evet var ben art niyet aramiyorum arkadasim almasi guzel bir hareket kizindan da ayirmamasi cok guzel benim sorunum bu degil az once acikladim yazdiklarimi okursan cok sevinirim canim ?

Ben sanmıyorum bu niyetle yaptığını bunu
Niyeti gıcıklık yapmak olsa,bunu yapmanın çoookkk yolları var
Bana iyi niyetle davranıyor gibi geliyor.
Kayınvalidenizin kızı varmı bilemiyorum ama kendi adıma konuşmak gerekirse bende 2 erkek evlat sahibiyim,bir kız çocuğunun giyimi kuşamı herzaman hoşuma gitmiştir.
Yarın oğlanlarım evlendikleri zaman gelinime eminimki bende güzel şeyler almak,onları üzerinde görmek isterim.
Bu başka türlü bir haz altında başka bişey aramaya gerek yok yani
Sizi sevmese neden parasını size harcasınki,gider kendine alır giyinir kuşanır birde geçer karşına nispet yapar.Bence boşuna huzursuz ediyorsunuz kendinizi
Keyfini çıkarmaya bakın benceyerimseniben

valla benim kaynanamda karışırdı her giydiğime.hatta hakaret bile duyduğum oldu.onun söylediği gbi açık saçıkda giymiyorum en açık olan kapridir onu giydiğimde bile hakaretlerine maruz kaldım.baktım olmuyo bende takmamaya başladım,inat yapıp giydim.ama anlaşılan sizin kaynananızla arnızda sorun yok öyleyse bence güzel bir dille anlatın

mrb.bisi sorucam ne tarz giyiniyorsun veya o ne tarz giyinmeni istiyor.bunu yanıtlarsan daha mantıklı yorumlayabiliriz.

kaşınıyosun sen. lülülülülülü hem beğen kadının aldıklarını giy hem de acaba mı filan fişman. amann giy git işte.

Senin zevkine saygi duymazsa acik acik bunu belli ederdi zaten güzelim merak etme... tamamen senin zevkine aykiri seyler alirdi...

Aldiklarini begendigne göre, demekki oda senin zevkine yakin seyler aliyor, yani senin zevkin onunda hosuna gidiyor..a.s

Bence mutlu olmalisin, kaynanan bu gibi konularda düsünceli bir kadinmis....boshayallersmile

Hakkat bu kaynanalarin isi cok zor ya....alsalar bir dert almasalar bir dert...benneyaptımki

Arkadaşım, bulmuşta bunuyorsun sanırım sen, kadıncağız ne güzel sana özeniyor, gelinim diye alıyor ediyor, birde çok güzel şeyler alıyor demişsin, ee daha ne o zaman?
Yani vallahi biz gelinlerede yaranılmaz, alsalar suç almasalar suç, herşeyin altından bişey arar olduk yahu lülülülülülü:umursamaz:

İyi niyetli ya da kötü niyetli diyemicem ama beğenip almış tamam da illaki giy diye diretmemesi lazım..Sen zaten ya onun aldıklarından yada kendi kıyafetlerinden begendiğin bişeyi giyer gidersin nereye gidiyosan..Söylemesi kesinlikle yanlış..Alıyosa alsın da giy diye çocuk gibi söylemesin..Ne o öyle hiç hoşlanmam bu tarz yaklaşımddan.. :umursamaz:

bence alışverişe onunla çık.
bir arkadaşınla çıkarmış gibi..
eğer sana birşeyler almaya hevesliyse, beraber bakar alırsınız..
o sana bi kıyafet önerdiğinde, beğenmezsen alternatifini ararsınız.
hem o da senin zevkini öğrenir..
yok eğer ben onun hayatıma müdahalesinden rahatsızım diyorsan, kırmadan bunu söylemenin yolunu bulacaksın...

bence karşına al konuş anne beraber gidelim bana kıyafet alınacağı zaman banada değişiklik olur de,seninle alışverişe gitmeyi çok seviyorum zevkine çok güveniyorum de ve alışverişe gittiğinizde kendi beğendiklerini al.o derse şunu al filan diye bak anne bu daha yakıştı bana ne zamandır istiyodum böyle bişey filan de.tatlı tatlı ve kendinden ödün vermeden hallet bu sorunu bence yerimseniben

Hediyeleşmek güzeldir de bu iş hediye alma işini geçmiş. Birini kendi zevkimize göre her zaman yaşatmaya çalışma hakkımız yok ki.

Sorun anladığım kadarıyla kıyafet alması değil aldığı kıyafetleri zorunlu olarak giymesini istemesi ve nerde giyeceğine bile karar vermesi. Kıyafeti aldı diye bu kadar da hakkı yok yani. ınsan kıyafetine de karar veremeyecekse işimiz var.

Birşey söylemeye bile gerek yok bence, biryere gideceğin zaman onun istediği şeyi değil kendin ne istiyorsan onu giy, bu şekilde anlar heralde. Çıkıpta ben sana giyeceğin şeyi söylemedim mi demez heralde. Diyorsa da cevabını da hakediyor.

Cok tesekkur ederim beni cok ama cok iyi anlamissiniz ve tam olarak da sorun sizinde anladiginiz gibiydi beni anladiginiz icin tesekkur ederimolumunekankayizsmile

Iyi de arkadasim sen yazdiklarimi eksik okudun sanirim ben nankor bir insan degilim ki aldiklarindan yana derdim yok sagolsun aliyor dedim begeniyorum da aldiklarini sorun bu degil ki zaten sorun benim kiyafetlerimin genelde ozel gunlerde tercik edilmeyip ozellikle onun uygun gordugu ya yeni bir kiyafet yada gene onun organizyonu ile giydiriliyor olmam yani ben onsuz o ayarlamadan giyinemez miyim anlamina mi geliyor bu benim zevkime saygisizlik olmuyor mu ?diye dusundugumu yazmistim ...CADIARZU

kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyorsun yada altlı üstlü mü oturuyosun?
çünkü ancak bu kadar yakın oturuyorsan biryere giderken seni bu kadar görme ve bu kadar karışma şansı olur.
sen giyinip geldikten sonra sen bunu mu giydin diyor?
ben pek anlamadım.

Seni nankörlükle suçlamadım yazdıklarımı okuduysan...
Hediyeler alıyormuş, güzel şeylerde alıyormuş, belki kadıncağız üstünde görmek istiyordur, olaya iyi niyetle bak dedim yani...
Konu açmışsın, herkes fikrini söylemiş alınganlık yapmana gerek yok...
Alınma diyede, biz..diye başladım cümleme,
Kızıyorsan anne ben başka birşey giymeyi düşünüyorum o gün dersin,
Tek derdin bu olsun be güzelim kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

Sevgili Sugar, sizi "İMDAT" diyecek noktaya getirdiyse lütfen kendinize haksızlık etmeyin, o kişi bariz haddini aşmış artık. Size karşı davranışlarından anladığım kadarıyla, bu konuda onla konuşmanız pek işe yaramayacaktır çünkü kendi tercihlerini size resmen dayatıyor. Giyiminizle ilgili bir problemi varsa açık konuşmalı ki, size de söz hakkı düşsün. Ama bu tavırları bence onu dikkate almamanızı gerektirir, onun size yaptığı gibi. İstediğiniz gibi giyinin, onun aldıklarını sevmiyorsanız giyinmeyin bence (ben olsam inadına giymezdim), açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Birşey derse de güler yüzlü bir şekilde kısaca ben böyle seviyorum demeniz yeterlidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…