Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizde boleyiz :-( bizimde mayista düğün ve 2 gun kavgali 3gun normal inanli günler. Dugun zamanları oluyor. Erkegin maddi anlamda sıkıntıları olabiliyor Bizler daha duygusal sıkıntı lar yasiyoruz. Bence cok asiri değilse tartismalar, normal bunlar.. sonuçta yeni bir ev oluncak hem sende hem onda fazlaca gerginlik vardir. Bem cok uzatmamaya çalışıyorum genelde. Diorum paşama geccek bunlar. Bakiorumki oda ayni dusuncede duzeltme egiliminde o yuzden aşmaya çalışıyorum. Ama zor biliyorum anlıyorum seni. .. :-(
Düğün zamanı bu tarz gerginlikler olabiliyor.
Gerçi biz yaşamamıştık ama çevremde çok duydum.
Anlaşamadığınız konular neler önce onu belirlemek lazım.
Eğer düğün stresindense aşılabilir ama farklı sebepler varsa
iyi düşünmelisiniz..
bu durumda evliliği bir kere daha sdüşünün. anlaşılan şu ki siz uyuşmuyorsunuz.
evlenince aynı evde yaşadığınızda bu kavgalar dahada artacak.
geçimsizliğin olduğu evliliklerin sonu belli zaten. boşanmak. bunu yaşamamak için şimdiden kararınızı verin.
Kötü düşünecek olursam; Nişanlınız evleneceğinizi garanti altına aldığı için gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Yok iyi niyetle yaklaşacak olursam; Evlilik kolay bir şey değil maddi,manevi her şey gidiyor,stres yapmış olabilir.Bu durumda stresini anne babası üzerinde atamayacağına göre size yöneliyor.Bence 2.seçenek olmalı.Atlatırsınız inş. şimdiden mutluluklar![]()
Bunların bir başlangıç noktası olmalı. O noktayı bulun ilk once. Neyle başladı bu didismeler? Değişen ne oldu bu sure oncesinde?
ailesi maddi anlamda yardımcı olmuyor maddi olarak paralarıda var herşeyi beleşe getirmeye çalışıyorlar ama herşeye karışıyor k.v hiç sevmiyorum inanın çok sorumsuzlar ailecek hersey onların istediği gibi olcak sanki onlar evleniyo sorumsuzlar aramıyorlar bende aramıyorum artık en iyisi mesafeli ve uzak durmak sanırım tartışmamızın sebebi ailesi((( evleri var alt katında bizi oraya oturmaya çok meraklılar ama ben orda oturmayıp kimseyle aram dahada kötü olmasın diye kiraya gidicem buna bile izinleri yok biz işimizi bahane ettik yinede kırılmasınlar diye ama anlamıyorlarrr
![]()
kızlar dügüne 3 ay kaldı nişanlımla kedi köpek gibiyiz her gün tartışıyoruz sebepli sebepsiz önceden böyle değildi iyice sıkıldım artık bunladım yeter ya((
ailesi maddi anlamda yardımcı olmuyor maddi olarak paralarıda var herşeyi beleşe getirmeye çalışıyorlar ama herşeye karışıyor k.v hiç sevmiyorum inanın çok sorumsuzlar ailecek hersey onların istediği gibi olcak sanki onlar evleniyo sorumsuzlar aramıyorlar bende aramıyorum artık en iyisi mesafeli ve uzak durmak sanırım tartışmamızın sebebi ailesi((( evleri var alt katında bizi oraya oturmaya çok meraklılar ama ben orda oturmayıp kimseyle aram dahada kötü olmasın diye kiraya gidicem buna bile izinleri yok biz işimizi bahane ettik yinede kırılmasınlar diye ama anlamıyorlarrr
![]()