imde anlatamadm kadar korku ve hzn var!

MELIS PINAR

Bismillahirrahmanirrahim
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
306
69
298
herkese iyi geceler diliyorum eşim şu anda ilçede 2 gündür evde yok bugün sabah işe gitti akşam gelecekti ama acil göreve gitti ve şu an çatışmadalar ve bir korucu vurulmuş dualarınızı eksik etmeyin bizden dualarınıza ihtiyacımız var bizim bende evdeyim uyuyamıyorum belki 3 gün daha yok gelmicek korkuyorum uyuyamıyorum:1no2::gitme:

canım benim Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.sen duanı et Rabbim bu ramazan gününde inşallah kötü haber getirmez sana. içindeki sıkıntı eşine de yansır. rahat ol.

allahım eşinizinde sızınde yardımcınız olsun :Saruboceq:
korkma canım kötü seyler getırme aklına Şeniz

sagolun inan çok duygulandım bir an çok teşekkür ederim size amin inş. kötü bir haber almayız

allah korusun cnm ..allah sana ve sevdiklerinize bağışlasın ...
iyi düşün ne olur....
bende bir subay eşiyim..
doğuda iken eşim canım burnumdaydı,çok zor haklısın ...dua et hep allaha emanet et...

dualarımız tüm polis ve askerlerimizle :Saruboceq:
allaha emanet et canım
aklından negatif düşünceleri uzaklaştır
allah yardımcısı olsun

rabbım senın esın dahıl tum vatan bekcılerımızı korusun sevdıklerıne bagıslasın amin... :(

allah korusun cnm ..allah sana ve sevdiklerinize bağışlasın ...
iyi düşün ne olur....
bende bir subay eşiyim..
doğuda iken eşim canım burnumdaydı,çok zor haklısın ...dua et hep allaha emanet et...

tşk ederim allahın izniyle tabiki ama insanın elinde degil canım ya en iyi sen anlarsın beni canım birde malüm dogudayız telaşlanıyorum sesinide duymadım ne yapalım işimiz bu herşey vatan içinturkbayragi

herkese iyi geceler diliyorum eşim şu anda ilçede 2 gündür evde yok bugün sabah işe gitti akşam gelecekti ama acil göreve gitti ve şu an çatışmadalar ve bir korucu vurulmuş dualarınızı eksik etmeyin bizden dualarınıza ihtiyacımız var bizim bende evdeyim uyuyamıyorum belki 3 gün daha yok gelmicek korkuyorum uyuyamıyorum:1no2::gitme:
. sen kalbini ferah tut. bol bol dua et..
Allahım eşini sana sağsalim kavuştursun inşallah :Saruboceq:

polis kardeşi ve polis kızı olarak seni çok iyi anlaıyorum,iyi düşün iyi şeyler olsun..kafanı dagıt başka şeylerle uğraş..sağ salim gelecek inan buna

cnm şimdi duydum çok uzuldum hatta şuan helıkopterler çok işliyor olay oldugunu hemen abnladım sag saglım donerler ınsallah cnm ıçını ferah tut buarada hangı ılçede cnm

canım Allah orduya güç kuvvet versin kimsenin bburnu bile kanamadan şu terörden kurtulalım sussun silahlar artık.

Back
X